keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Uutta ilmettä kasvoihin!Muistaako joku vielä kun ihastuin Piilarinetin mulle lähettämiin piilolinsseihin joskus kesällä? Multa kysyttiin jälleen että haluanko mahdollisesti testailla jotain muuta väriä ja olin hyvinkin halukas ottamaan vastaan uuden paketin yritykseltä. Ainoa ongelma on että en oikeen koskaan oppinut laittamaan näitä silmiini itse.. Onko teillä rakkaat lukijani jotain hyvää vinkkiä heittää mulle tämän asian suhteen? Koska mä voisin kulkea aina piilolinsseissä, jos vaan saisin ne ilman kavereiden apua paikoilleen, ha!

Ainiin ja varmana kaikkia kiinnostaa millaiset piilarit valitsin tällä kertaa kokeiluun? Ne löytyvät täältä ja nimellä "Ultra violet". Tahdon laittaa ne välittömästi silmiini, auttakaa mua!  

Postaus on tehty yhteistyössä piilarinetin kanssa! 

16 kommenttia:

 1. onko noi kamalat silmäpussit tullu ryyppäämisestä tai noista piilareista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertailun vuoksi voisit julkaista vaikka oman kasvokuvan? En nimittäin muista miltä näyttää ihmisen kasvot joka ei ryyppää tai käytä piilareita:)

   Poista
  2. http://www.seiska.fi/c/87840/1408_NIKO460.jpg

   Poista
 2. Mä kokeilin ekan kerran piilareita optikolla. Ihan ekalla kerralla optikko oli kärsimätön, ja koska heti en oppinut ja oli töykeä, niin jätin homman kesken... Nyt kun kävin toisessa paikassa, niin oli ihana ja kiva optikko, ja tosi kannustava ja kärsivällinen! Nyt oon oppinut laittamaan ja ottamaan piilarit pois hyvin. :)

  Se pois ottaminen saattaa muuten olla joillekin vähän vaikeampaa kuin silmiin laittaminen... Onko se sulla sujunut? :D Kun "oikealla" tavalla en saanut ja oli kiire, niin tää video auttoi paljon: http://www.youtube.com/watch?v=nN8loRq2CgA

  Sitten se piilareiden laittaminen... Mulla toimii kun piilarin laitan oikeen käden nimettömän päähän, ja vasemmalla kädellä levitän silmää auki (peukalo alaluomella ja etusormi yläluomella). Sitten katson ylöspäin ja laitan piilarin valkoiselle osalle, kun ei kärsi katsoa suoraan eteen. Mutta toimii! Nopeus on myös valttia ainakin itsellä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ihan loistavasta ja pitkästä kommentista :) Katsoin ton videon ja toivon todellakin että mulla ois nyt hieman parempi tuuri noiden piilareiden kanssa. Mulla ei siis ole mitän ongelmaa ottaa niitä pois ja se on onnistunut jopa humalassa aina :D ja vielä keskellä mäkkäriä missä ei tosiaan ollut peiliä, mutta niiden laitto tuntuu jotenkin hermoja raastavalta puuhalta ja mä jotenkin menetän niin helmosti hermot että mä oon suosiolla aina luovuttanut ja laittanut jonku kaverin tai poikaystävän laittamaan ne mun päähän :DD

   Mä meinaan harjoitella ja pian mä oon mestari ;D mä tosiaan mietin että voinkohan mä mennä mihkään optiikolle, koska en oo sieltä kuitenkaan mitään ostamassa niin onkohan ne kovinkaan auttavaisia silloin :o No.. katsellaan! Kiitos Mawwi <3

   Poista
  2. Niin se varmaan maksaa se sovittaminen optikolla. Mutta tsemppiä niiden kanssa, näyttää tosi makeilta noi sulla! :)

   ...ja nyt musta tuntuu että pitää itekin hankkia jotkut kivat värilliset tuolta, oiei.... :D

   Poista
 3. Wau! Hyvin sopii sulle noi piilarit vaaleiden hiuksien kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (: joo rakastin noita sinisiä piilareita ja olin kyllä tosi tyytyväinen niihin!

   Poista
 4. itse teen sillain että pistan sen linssin ensin käsipapaerin päälle jolloin se ei oo niin märkä :) sitten pistän sen etusormeeni sen linssin siis ja pidän toisella kädellä mun yläluomta ja keskisormella alaluomta :) sitten pistän sen piilarin/linssin siihen valkoiseen kohtaan ja katson silmälläni alas jolloin se linssi menee mun silmään :) vähän monimutkainen tää selitys mutta lähes samanlaittiin pistän sen kun tuo mawwi :) ja itse käytän sinisä piilareita silloin tällöin :) ja noi sopiii sulle älyytömän hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Ite ku lähin joku vuos sitte optikolta hakemaan piilareita ekaa kertaa, nii en kauheesti mitää neuvoja ees saanu. Sain siel paikan päällä kokeilla niitä, mut koska en heti osannu nii se optikko vaa tunki ne piilarit mun silmiin ja homma oli niinku siinä. Ei ne neuvonu et mite ne pitää laittaa :d oon aina kotona sitte tuskaillu niitten kanssa ku on pitäny ne saaha silmiin. Ei siinä muu oikein auta ku et piilari toiseen käteen ja toisella kädellä levittää sitä silmää. Mua auttaa ainaki tosi paljon se, etä yritän laittaa en piilarin mahollisimman suoraan sinne silmänpinnalle ja vasta hetken päästä laitan silmän kiinni, enkä heti ku oon se piilari on siin silmässä. Pitää vaa uuestaan ja uuestaan yrittää saaha ne paikoilleen nii kyllä sen sitten jossai vaiheessa oppii kunnolla. En tiiä oliko mitää apuu, mut kuhan avauduin tästä asiasta :DD:D

  VastaaPoista
 6. HAPPY HALLOWEEN! (tiedän, että tämä aihe ei liity mitenkään piilolinsseihin, mutta mun oli ihan pakko jakaa tämä linkki jossain, koska no koska tänään on Halloween! :)http://www.break.com/index/halloween-light-show-2011-2194607 & koska musta tämä on vaan niin törkeen hyvä video...eli mä tykkään & toivon että säkin tykkäät.

  Saana

  VastaaPoista
 7. ite laitan niin että levitän just toisella kädellä ylä- ja alaluomee, sit laitan sen aika kevyesti sen piilarin siihen silmän pinnalle, päästän luomet vapaaks, katon alaspäin ja räpäytän kunnolla pari kertaa :) menee noin kolme sekuntia :D pitää vaan uskaltaa koskee siihen silmään!

  VastaaPoista
 8. Jostain oon muistaakseni lukenu, että piilarit pitäis laittaa suoraan siihen värillisen osan päälle, eikä sitä sais hirveesti liikutella silmässä, koska silmä voi vaurioitua siitä. (en oo kuitenkaan varma, että onko totta :'D)
  Itellä meni aika kauan ennen kun pystyin laittamaan piilarin suoraan siihen, joten sitä ennen vaan laitoin samalla tavalla kun tässä on jo neuvottukkin, että katoin jonnekkin muualle ja siitä liu'utin piilarin oikeaan kohtaan.

  Toivottavasti saat ne silmään ja sulle sopii kyllä ihan älyttömän hyvin noi siniset piilarit! ^u^

  VastaaPoista
 9. Se on aluksi todella hankalaa, mullakin meinasi mennä hermot siellä optikolla kun sai vääntää ja kääntää ja inhotti tökkiä omia silmiä. Harjoitus tekee mestarin! Nykyään menee n. 5 sekuntia per piilari kunnes on paikoillaan:)

  VastaaPoista
 10. Mulle on optikolla sanottu, että piilarit pitää laittaa suoraan siihen värilliseen osaan. Ite asetan piilarin etusormen päähän ja toisen käden etusormella vedän hieman alaluomea alaspäin. Sitten vain nappaan linssin paikalleen. Aluksi tuottaa hankaluutta pitää silmä auki koko toimituksen ajan 8)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihanat nuo piilarit, sopii sulle(: passaa hyvin yhteen sun hiusten kanssa! Ite oon tilannu värilliset linssit elokuun loppupuolella. Tommoset suunnilleen samanlaiset ku mitä sulla on(: Mulle on käyny tää piilarin laitto jo niin tutuksi, ku oon yhteensä n. 1½ vuotta käyttäny, että ilman peiliäki selviää. laitan yleensä oikeen käden keskarin päähän linssin, ja vasemman käden peukalolla ja keskarilla pidän silmää auki. :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com