torstai 1. marraskuuta 2012

Pää lyö tyhjää!

Inspiraatio aivan hukassa.. roikun tässä koneella suklaan voimin ja koitan keksiä "jotain". Vielä kun tietäisi että mitä? Jos on jotain ideoita postauksien suhteen jotka on aika vaivattomia toteuttaa niin saa heittää ideoita kehiin, koska oma pää lyö nyt aika tyhjää.. 

V*tun marraskuun ensimmäinen päivä. 

7 kommenttia:

 1. lisää niitä päivä nikon kanssa -videoita !♥ niitä on ihan sairaa kiva kattella :> oot ihana pus :) !♥

  VastaaPoista
 2. Mä taidan tehdä pian postauksen siitä kuinka mä kipitän videokamerani kanssa poliisiasemalle tekemään tutkintapyyntöä ahdistelusta :) Sun kommentit on alkanut olemaan nyt jokapäiviäisiä, herjaavia, rasistisia ja ehkäpä mä koen ne jopa uhkaaviksi. Sehän on 10 minuuttia kun sun ip-osoite on sieltä käsin tarkastettu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Go Niko, haukkujille luu kurkkuun! Tais alkaa pelottamaan kun poisti jo kommentin :D
   Mutta mäkin haluaisin katsoa lisää päivä nikon kanssa videoita, ne on ihania :)♥

   Poista
 3. Pää lyö tyhjää? No täällä se vasta tyhjää lyö! Nimittäin ei nyt ihan tää marraskuun eka päivä oo mennyt ihan putkeen mullakaan en oo esim. (koulun penkilläkään istunu tänään), vaikka joitain ajatuksia oon mm. paperille saanut raapustettua, eikä ruokakaan oo maistunut, kun vissiin niin kauheesti ootan huomista & sellasta valkosta hännänhuiskuttajaa, kun mulla on sitä ollut taas niin ikävä. Ja päivä on sitten lähinnä mennyt ihan, no ihan harakoille, enkä tiedä oikein mitä seuraavaksi tekisin & joo ei taida mun ajatukset kulkea ihan oikeilla raiteilla, koska äsken kuuntelin jotain Sarah Brightmannia & sen laulamia joulubiisejä! Ja yks päivä Mariah Careyn All I want for christmas is you, sekä Antti Tuiskua jne. Niin vaikka tiedän ettei pitäisi, koska jotkin joulubiisit saa mut vaan tosi no haikeeksi jne. Vaikka tykkäänkin tosi paljon joulun tunnelmasta & joulubiiseistä joo-o.

  Joo ja nyt ne mun ajatukset taitaa olla ihan solmussa, kun päätin sitten naputella tälläsen kommentin tänne, tällä kertaa, että joo varmaan niissä mun aiemmissa taitaa olla jo liiaksikin kanssa sulateltavaa...ai joo ja voisit tietenkin tehdä postauksen vaikka joulubiiseistä tai jotenkin jouluun liittyvää tai videopostaus tyyliin: Nikon keittiössä & tänään kokkaillaan/leivotaan glögiä & pipareita jne. Kun mun mielestä tuo glögi ainakin plus muut joulun herkut (ei kaikki kuitenkaan) kuuluu niin ehdottomasti jouluun ja oon tänäänkin jo juonut kylmänä(kun lämpimästä en niin välitä) marlin glögiä

  Ja joo no oikeestaan kohta mun pään ei tarvikaan löydä mitään, kun alkaa salkkarit ja rojahdan kohta niin sohvalle! Mutta joo toivon yhä, että saisin joihinkin mun kysymyksiin vastauksen (aiempiin lähinnä se lähettämäni viesti mut miks ei tähänkin) kiitos etukäteen, jos vaikka joku päivä heltyisit/kerkeäisit/haluaisit vastaamaan.

  Ja joo eiköhän tuo huominen päivä eli 2. marraskuuta ole sitten parempi kuin tämä päivä, sekä sulle että mulle. Tai näin ainakin kovasti toivon, ei kun siis uskon.

  Saana

  VastaaPoista
 4. Pää lyö tyhjää...miten voin poistaa kommenttini? Siis tuon edellisen, tai sitten tämän(kin) kun joo siis eihän siinä mun mielestä mitään "vikaa" ole, mutta ajattelin tässä vaan että erään henkilön kannalta se olisi hyvä juttu. Ja joo mä en aina tosiaan mieti ensin vaan ajattelen sitten vasta jälkeenpäin.

  Saana

  VastaaPoista
 5. Hei tee Niko semmonen "and that's who I am" -kuvapostaus, niitä on aina mielenkiintosta lukea, vaikkakin vaikeaa valita kuvia, kun niitä on niin paljon mitä voisi ottaa :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com