keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Että näin..


Mun aamu alkoi tänään jälleen sillä että mun tv on ilmeisesti tehnyt salaa multa jonkinlaisen sopimuksen että toimii vain klo. 18-24 välisenä aikana, shit! Mä oon sellainen ihminen että mulla telkkari päällä aina kun olen kotona, siis aina. No tänään mä sitten totuttelin siihen ajatukseen että mulla on nettiradio päällä. Että nämä erikoisuudet jatkuisivat ja mä antaisin itsestäni oikeen mahdollisimman oudon kuvan niin kerrottakoon teille että en voi sietää musiikkia heti aamulla, joten tää aamu oli & meni pilalle heti kättelyssä. 

On aika siirtyä keittämään kahvia. Mun seinästä törröttää kaksi ihmeellistä johtoa ja mä sitten vahingossa laitoin niidenkin katkaisimen päälle seinästä & seuraavaksi tärisinkin keittiön ahtaalla lattialla, sillä sain aikamoisen sähköiskun. Painoin valmiiksi puhelimeen 112 numeron, koska mä ajattelin että mun pumppu varmana pettää ja ennen sitä mun on saatava hälytettyä mahdollisesti apujoukot asunnolle. Shit!

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Mä kiirehdin etuajassa töihin sillä mä ajattelin että seuraavaksi mun asunnosta varmana tippuu katto mun päälle ja mä en halua olla todistamassa sitä ihmettä. Tosin sinne on menossa korjaaja tuossa puolenpäivän aikoihin joten mun tuurilla mä löydän sen sieltä kuolleena tai jtn hemmetin friikkiä. Tai sitten se on varastanut mun boxerit, koska oon kuullut että jollain huoltoyhtiön tyypeillä on mitä oudoimpia fetissejä. Siksi mä jätinkin asunnolle muutaman ansan että mä huomaan jos se on koittanut penkoa mun tavaroita.. haha!


-Ostin mun uuteen Samsung Galaxy kolmoseen ihanat limet kuoret jotka suojaa mun näyttöä. I love it! Mua inhottaa että kaikki lisälaitteet on melkein poikkeuksetta iPhoneen. Hö-hö. Mulla on muuten vain pelkkää positiivista sanottavaa tuosta puhelimesta.

Pääset tuosta linkistä katsomaan millaisen tarjouksen Tele Finland on tehnyt tuosta puhelimesta! Ou-Jee!

-Toistaiseksi mun ovessa lukee Pääkkönen.. valitettavasti mun on sanottava kaikille pienille ja miksei isommillekkin tytöille että en asu Jasper Pääkkösen kanssa kimpassa. Mulla on menossa roolileikki itseni kanssa ja kenties tää blogikin saa pian uuden nimen. Miltä kuulostaisi Niko Juhani Pääkkönen?

-Koitan opetella syömään aamupalaa. Omena-kanelimuromysli pirkalta on muuten hippasen hyvää. Ootteko koskaan maistanut? Yam. Sitä kun heittää hieman jogurtin sekaan niin mun mielestä se on ihan hyvä aamupala, ihmiselle joka ei yleensä koskaan syö aamuisin. Mitä muuta kivaa aamuisin vois syödä? Sellaista mikä vie aikaa max 1 minuutin ja ei tarvi keittää tai paistaa mitään?

-Vaatekaapit.. ne on mun ongelmalistalla sijalla 1. Mun vaatteet ei yksinkertaisesti mahdu noihin kaappeihin ja mun eteisen lamppu ei vielä toimi, koska sellaista en vielä omista. Nyt mä arvon tuolta puhelimen salaman valolla vaatteita niskaan:D Ei terve!

Vielä viikko sitten mä olin koditon (melkein) ja nyt tää tilannehan heitti siihen suuntaan että mulla ois ollut mahdollisuus kahteen eri asuntoon. Toinen olisi ollut Mellunmäessä eli siellä paljon kohutussa Itä-Helsingissä, mutta se asunto oli i h a n a ja siinä oli VAATEHUONE. Plus että se oli ihan törkeen upee ja just rempattu. Samalla kun mä sitten sain tietoa tuosta asunnosta niin olin tietenkin jo vuokrannut tämän nykyisin. Prkl. Niin ne vaan tilanteet muuttuu ja elää.. mä kuitenkin uskon että kaikella on tarkoituksensa ja mun paikka on nyt tuolla missä mä olen. Kaikki on kuitenkin tilapäistä ja mikään ei ole koskaan pysyvää eli enhän mä ole sieluani myynyt pirulle tai mitään. Voin vaikka tänään pakkaa kamat kasaan ja häipyä, tosin ei tule tapahtumaan.. tuo muutto oli sen verran tressaava että ihan heti mua ei tulla näkemään uudestaan Melinan ahtaassa bemarissa tekemässä muuttoa.

Jos teillä on jotain mielettömiä ideoita siihen miten asuntoon saa lisää säilytystilaa siten että se ei vie paljoa tilaa mistään suunnasta, koska mulla ei ole nyt sitä tilaa niin heittäkää vinkkejä tulemaan. Hyvistä ideoista maksan euron ja paskoista kommenteista te maksatte mulle sen euron.

PUSMO!


*) Blogi sisältää mainoslinkin

30 kommenttia:

  1. vauvojen ruuat.. sellaset isot piltit esim spagetti polognese.. tooooosi hyvää :)) ja riittää pariinki ruokailukertaa :) ja siis tollaset katosta roikkuvat lokerikot jne (ikeasta löytyy pyöreetä ja kkulmasta) vie vähän tilaa ja tavaraa mahtuu suht paljon :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ihan tosi paljon vinkistä Annis :) Voiko vauvanruokaa syödä siis aikuinenkin? :DD tai siis mä oon aina jotenkin pitänyt niitä jotenkin epäterveellisenä (no miks niitä syötettäisiin sit lapsille ja vauvoille?) no mutta kuitenkin.. Joo mun on niin päästävä Ikeaan käymään :)

      Poista
    2. siis kyl mä ainakin tykkään niit mutustaa :DD niin ruokia kun hedelmäsoseitakin :D hah kyl tunnen pari muutaki ketkä syä :) ei kai niissä mitn pahaakaa voi olla :))) en sit ravintoarvoist tiiä saaks iha kaikkii mitä pitäs mut no ruokaa kumminski :))hih

      Poista
    3. haha :D niin no ne ravintoarvot ei varmana vastaa ihan sitä mitä pitäisi aikuisen saada, mutta toisaltaan.. jos nälkä lähtee niin mikäs siinä :D kyllä mäkin tiedän muutaman tyypin jotka mutustelee niitä soseita ja muistaakseni itsekkin joskus vedin niitä nuorempana, mutta ei tainnut oikeen olla mun juttu. emt. MÄ TESTAAN! eli toi spagetti pognese vois olla aika toimiva?

      Poista
    4. juu siis se on ihan älyttömän hyvää ja sama.. oliks se ny paahtopaisti vai rosvopaisti :))) njam :D muut riippuu tietty mistä tykkää :)

      Poista
  2. Sängynalus laatikot tuo todella paljon lisätilaa viemättä tilaa muualta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on ollut mielessä ja varastosta löysinkin yhden, mutta heitin sitten roskiin koska siitä puuttu se kansi:) Pitää suunnata siispä ikeaan!

      Poista
  3. Hommaa semmonen vaaterekki(renki?) mihin voit ripustaa paidat hengariin ym. niin säästyy ainakin paitojen hyllyt muuta varten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi ihana,mutta veisi valitettavan paljon tilaa & mä en jotenkaan syty ajatukselle että mun vaatteet roikkuu esillä:)

      Poista
  4. En kyllä ymmärrä miten joku aikuinen pystyy syömään niitä ruokapilttejä. :D Ite kyl hedelmäsoseita syön. Mut makunsa kaikilla. Ja btw, mulla on kans AINA telkkari päällä ku oon kotona, enkä myöskään voi sietää musiikkia heti aamusta. Oon joutunu musiikkiin tässä kuitenkin tyytymään, kun muutin viikonloppuna eikä oo kotitv alkanu vielä toimimaan, lukuisista lupauksista huolimatta. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noiden asioiden hoidossa kandee olla aina tosi määrätietoinen ja jos ei ala hommat pelittää niin sitten vaan uhkaa sulkea esim. sopimuksen kyseisen yrityksen kanssa ;D kandee olla tiukkana!! Haha, huippua huomata että en ole ainoa jolla on tämä sama asia muusikin ja telkkarin kanssa. :Dhahaha.

      Poista
  5. kannattaa ostaa semmonen ikean Expedit hyllykkö/tilanjakaja johon saa niitä laatikoita niin pysyy myös tavarat piilossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on sellainen joskus ollut ja mä sitten siitä luovuin:/ no mutta tosiaan sellainen pienemmässä koossa voisi ollakkin ihan toimiva. Eipä tullut mieleen aikaisemmin :) tack!

      Poista
  6. Osta säilytys laatikoita( joissa on kannet) niitä voi laittaa päällekkäin. Tohon ruokapuleen en kommentoi koska makuja on monenlaisia ekiä niistä voi väitellä :)
    Tää on positiivinen kommentti anonyymiltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot asian ytimessä:) jokainen syököön ja juokoon mitä haluaa. Mä vaan ajattelin kysellä hieman vinkkejä, koska oon huomannut että täältä blogista saa aina niin loistavia ideoita ym just teiltä lukijoilta :)

      Poista
  7. Haha :-D Ja hei muaki ärsyttää ku melkein joka paikasta saa vain iPhoneen kuoria, eikä Galaxyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu:/ onneksi netti on täynnä kivoja kuoria myös Galaxyyn.. joten ei muuta kuin googlettamaan ;D

      Poista
  8. Mitä mieltä olet Petri Pennasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tunne ihmistä joten en oikeastaan voi sanoa olevani mitään mieltä hänestä :)

      Poista
  9. Mulla on itellä vaaterekki. Jos johonki mahtuu nii sellanen kannattaa hommata. Siihen voi laittaa asusteitaki ja laukkuja vaatteiten lisäksi:) ja se oli tosi halpa:) sellasia isoja laatikoita kannattaa hommata mitkä voi laittaa sängyn alle ja kodin ykkösessä on ainaki eri värisiä isoja laatikoita ja varmaan ikeastaki löytyy missä ois kansiki :)

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus TAAS kerran :) Sun pitää vaa luopuu jostain vaatteista :D Tai sit ostat jonkun semmosen pikku kaapin jos sinne sun kämppään sellanen mahtuu :D Ja kaupassa myyydään niitä pilttejä jotka on niinku tarkotettu vauvoille mutta tiiän että monet syö niitä. Ihan törkeen hyviä, ainaki se mango♥! Hyvää loppuviikkoa sulle Niko :)♥ Ja ois hei kiva nähä siitä sun kämpästä kuvia!

    VastaaPoista
  11. Tee illalla leivät valmiiksi jääkaappiin, niin ei tarvitse kuin napata ne jääkapista ja laittaa suuhun. :) Vauvanruoka hedelmäsoseet, juotava joqurtti..

    VastaaPoista
  12. voi että oot niko ihan huippu :)En tiiä mikä siinä on että ku sun blogii lukee niin tulee oikeen paremmalle tuulelle, oot sellane höppänä hömelö just ihana tyyppi kenen kans ei voi ku tulla toimeen :) tsemppii ja kaikkee hyvää!
    -h

    VastaaPoista
  13. ...Reissumies ruisleipä, väliin: 6 sivua kevyt pepperoni, 2 siivua musta leima emmentalia, kurkua kerros, ruukkusalaatia ja päälle joko kylmäsavuporoa tai kylmäsavuhärkää...vähän beroccaa, d-vitamiinia ja kahvi/kaakao...selviää pari tuntia tuolla...

    VastaaPoista
  14. itsehän teen aina illalla aamupalani valmiiksi, koska ei oo aikaa ku se 15minsaa aamulla lusmuilla. Yleensä voileipää teen valmiiks tai puuroa, asia on sit taas eri, että muistanko mä syödä sit ylipäätänsä :) Nipsukka, millonkas mää pääsen tulee kylään sun luokse??? :))

    VastaaPoista
  15. Ulko-ovi ja kylppärinlaatat näyttää aika kulahtaneilta ja saumat homeisilta ja johdot roikkuu irrallaan seinällä, laita vielä kuva siitä "luxus" uima-altaasta niin saadaan nauraa slummilaa. Mitenköhän sun jetset kaverit viihtyy tollaisessa rotankololossa?

    VastaaPoista
  16. kirjota sinne ovees Anus von Persereikä,vastaanotto iltaisin..ota oma Tummelipurkki mukaan kun on toi luisto vähä huono.Sä taidat elää samanlaisessa haavemaailmassa kun ystäväsi Tunkkiainen,yhtä pimeitä noi teidän molempien jutut ja sun "luxuskämppäs"on kun pelastusarmeijan yömaja..noo kaippa tommosessa läävässä ny persereikiä voi rassata.

    VastaaPoista
  17. hei mikä teitä ihmisiä vaivaa!?!!? jos teil ei oo mitää positiivist sanottavaa ja haluutte muutenki vaan 'haukkuu' ja dissaa tääl nii miks kommentoitte tai ylipäätään luette koko blogia?!?!?!!??!?

    VastaaPoista
  18. niko tää sun blogis on ihan huippu!! i love it <33 itelläänkin kun välillä on niitä huonoja päiviä nii on kiva tulla koneelle ja lukea sun uusimat postaukset, ne vaan piristä päivää ja saa hymyn huulille :)) sä vaan oot omat ittes kaikista kusipää kommentoijista huolimatta :)) ois ihan huippu nähä joskus .... ;:)) toi omena-kanelimuromysli on törkeen hyvää, oli itekki pakko kokeilla kun luin tän sun postauksen!! NAM NAM!!!

    VastaaPoista
  19. I found youг neat wеbsite on
    lіnkedin & we're happy you've got cоupons

    Feеl frее tо visit my webѕіte .

    .. Labdegaragem.com.br

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com