perjantai 5. lokakuuta 2012

Ostin itselleni ihan vaan muutaman synttärilahjan


Hihi, kävin ostamassa itselleni muutaman syntymäpäivälahjan keskustasta (5.10 on mun päivä!). Ok, mä olisin ostanut noi jutut ilman synttäreitäkin.. onhan se nyt hemmetin ihanaa ostaa kumiankkoja ja kynttilöitä kun vanhatkaan tavarat ei mahdu paikoilleen. Lisäksi edelleen metsästän maailman parasta kylpyvaahtoa, mutta toistaiseksi en ole löytänyt. Haluan että se tuoksuu taivaalliselta ja synnyttää valtavan määrän vaahtoa. Oisko teillä suositella jotain? 


Tiger myymälässä on vaikka ja mitä. Sieltä tarttui mukaan ankkoja, saippuaa (jota mä nyt jostain syystä ostan joka kaupasta?) ja muutama juttu vessaan. Kynttilät hurmasi mut ihanassa kipossa puolestaan Anttilassa. 

Oon nyt paljastellut itsestäni todella outoja juttuja viimeisissä postauksissa ja on aika jatkaa samalla linjalla. Mulla on siis toisinaan pakkomielle joihinkin juttuihin mitä mä ostan vaikka en oikeastaan edes tarvitsisi. Joskus mä ostin niin paljon aina kyniä että kannoin koulussa mukana pääsääntöisesti kolmea eri penaalia. Jossain vaiheessa mä halusin ostaa joka kaupasta vihkoja vaikka mä en tehnyt niillä mitään. Ja nyt uusimpana on se että mä ostan saippuaa ja suihkugeelejä. Voi hemmetti. 

Eilenkin kävin kylvyssä kahdesti. Se on ehdottomasti nyt mun sellainen pakopaikka tästä sotkusta ja ahtaasta asunnosta. Mulla on kuitenkin suhteellisen kultainen sydän ja mä meinaan nyt hieman vähentää kylvyssä lotraamista, koska en voi olla miettimättä sitä että jotku ihmiset ihan oikeasti elää maassa missä vesi on kortilla ja sitä pitää kantaa muutaman kilometrin päästä niin lapsien kuin aikuistenkin. Toisaltaan eihän se niiden oloa paranna vaikka mä istuisin kotona paskan hajuisena ja en enää koskaan kävisi kylvyssä.. mutta en mahda itselleni mitään.
aina mukana ja just nyt kaikki mitä voin puhelimelta toivoa! jee.

Nyt nati-nati :) aamulla sitten taas vuoden vanhempi, hurjaa! 


*)Blogi sisältää mainoslinkin

13 kommenttia:

 1. http://www.organicyou.fi/deep-steep-lavender-chamomile-kylpyvaahto-502ml-p-855.html

  VastaaPoista
 2. Oi, Tiger on ihana kauppa! :D Tein itekin siitä postauksen... http://mawwipam.blogspot.fi/2012/08/tigerrrrr-ihana-kraasaepakraasakauppa.html

  Ja hyvää syntymäpäivää! :)

  VastaaPoista
 3. Vauvan kylpyvaahto :) hirveesti vaahtoo ja pehmonen iho :D

  VastaaPoista
 4. Lushin kylpypallot :) ne vaahtoa ihan hulluna!!

  VastaaPoista
 5. hyvää synrräriä niko !!♥ oot ihana :)♥

  VastaaPoista
 6. Onnee Niko!! puspus <3 oot niin ihana ja ainakin tänään koko suomen kuningas ;) "tän päivän sankari oot, ja huomisenkin minulle ainakin"

  VastaaPoista
 7. ihania ankkoja! kylpeminen on ihanaa kynttilänvalossa, ah<33

  VastaaPoista
 8. Onnea oikein paljon Niko :)

  VastaaPoista
 9. Mistä nämä ihanat kuoret on peräisin! :---) Pakko saada myös!

  VastaaPoista
 10. Onneee ps. tsekkaatko mun blogini ;) kkatanblogi.blogspot.com

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com