perjantai 5. lokakuuta 2012

Haukotus!


Voi voi kun vanhalla kolottaa paikkoja. Tänään aamulla sängystä nouseminen totuttua aikaisemmin tuntui liki mahdottomuudelta. Valvoin tosi myöhään kun innostuin katsomaan netistä BB-extran ja sen perään Supermarjo & tytöt 2 -jakson. Onneksi tällä kaudella mukana on Minna mikä tekee sarjan seuraamisesta entistä hauskempaa :) Ruutu.fi on osoite josta näkee sarjan edelliset kaksi jaksoa jos teiltä on mennyt ohi. Suosittelen. 

Nyt töissä. Aamupalaa ja päivän lehdet, joissa tälläkään kertaa ei oikeastaan ollut mitään mielenkiintoista. Illan suunnitelmat aivan auki ja mulla on sentään syntymäpäivät!!!! En todellakaan kerjennyt järkkäämään mitään kemuja sillä viimeiset kaksi kuukautta on ollut äärettömän tressaavaa aikaa ja vaikka mitä on tapahtunut & tulee vielä tapahtumaan. Nyt mä kuitenkin koitan saada arjen rullaamaan ja.. toisaltaan en mä tiedä onko 26 edes sellainen juttu että sitä edes kehtaisi juhlia?

Mulla ei ole tällä kertaa pahempaa ikäkriisiä, koska mä olen todennut että olen ikäisekseni hyvinkin säilynyt. En puhu ulkonäöstä vaan ihan mun elämäntyylistä ja ajattelumaailmasta. Ehkä mä oon jälkeenjäänyt? Tai sitten mä olen Peter Pan, poika josta ei koskaan tullut aikuista..

lovelove!
 

15 kommenttia:

 1. hyvää synttäriä! Ittellä on tänhää nimipäivä :)!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa syntymäpäivää sinulle ihana Niko! :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa ja hyvää syntymäpäivää Niko :) Olet aivan ihana persoona! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea vaan sulle upea Niksu :))

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea Niko! ♥ :) Mulla on myös tänään synttärit ja suunnitelmat on viel vähä auki! Toivottavasti sulle tulee super kivat synttärit! :) ♥

  VastaaPoista
 6. Moi söpö ja onnea! Lähetin sulle tänään sen kastemato kuvan Nikon grilliin...:) Se sua varten nostatteli itseään ja oli pakko lähettää se sulle, sori jos et tykänny... Jos tykkäsit voit vaik kommentoida tollasee osotteeseen kuin dan8@luukku.com, en mä aio sua tässä vaania tai mitään, oot vaa niin sexy!

  VastaaPoista
 7. Hyvää syntymäpäivää!!! :)

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea sulle! :)

  VastaaPoista
 9. Musta lippu! Onnetomuuden ja sun päivä:((

  VastaaPoista
 10. onneks olkoon niko!! <3 tänään biletetää! (harmi vaa että erikseen :D)

  VastaaPoista
 11. Myöhästyneet synttärionnitteluni sinulle ♥

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com