maanantai 15. lokakuuta 2012

Good morning!

Ja se on taas uusi viikko pyörähtänyt käyntiin. Ajattelin heittää muutaman kuvan jakoon tuolta mun  Instagramin puolelta. Olettaen että ihan jokainen teistä ei siellä mua seuraa. Mietin jälleen että mä olen levittäytynyt kanssa ihan jokaiseen palveluun mitä netti tarjoaa. Poikkeuksena alastonsuomi, suomi24 ja siis tälläiset höpö-höpö-mestat. En toki tuomitse jos joku jakaa alastonkuviaan netissä tai haluaa etsiä täältä seuraa. Mä olen kuitenkin jo 26-vuotias ja mä oon onneksi elänyt & kokenut vastaavat sivustot silloin omassa nuoruudessani. Tosin silloin ainoa mesta taisi olla ii2 ja irc-galleria. Tokihan multa löytyy tuoltakin vielä profiilit, mutta en ole kirjautunut tuonne aikoihin. Jos musta ei saa tarpeekseen täällä niin mut voi bongata facebookista  ja twitteristä.

Juttelin just eilen frendin kanssa siitä että mua hieman ahdistaa se että kuinka paljon minäkin jaan elämääni netissä, vaikka olen tehnyt huomattavan poikkeuksen esim. 2008-2011 väliseen aikaan, jolloin ainoa salaisuus taisi olla puhelinnumeroni (..joka sekin jaettiin myöhemmin suomi24-sivustolla jonku toimesta). Voe-voe. Välillä sitä miettii että kuinka pitkälle tuonkin ajan hölmöilyt ja sanomiset kantavat & unohtaako jengi niitä koskaan? Ei auta vaikka kuinka koittaa vedota nuoruuteen ja tietämättömyyteen.

Hirveintä tässä kaikessa on se että ihmisten ennakkoluulot ovat aivan jäätävää kuultavaa ja luettavaa toisinaan minusta. Tää on asia jota mä jaksan kauhistella nykyisin lähes päivittäin. Toisaltaan sitä syyllistyy itsekkin aika usein ennakkoluuloilla leikkimään ja luomaan tietynlaisen kuvan ihmisistä joita ei edes tunne. Me ollaan vaan ihmisiä ja toisaltaan niin kauan kun mun elämässä kulkee mukana näinkin uskomaton liuta ihania ihmisiä kuin nyt niin se riittää mulle. Selän takana puhutaan aina ja sivussa supistaan oli sitten tunnettu tai ei. 

Maanantain jatkoja! 

1 kommentti:

  1. hyvvee maanantaita siullekin. Musta sanotaan aina et ensitapaamisella näytän vittumaiselta akalta. :D entiiä onko se ilme vai mikä.. Joka tapauksessa en ainakaan itse ajattele siusta silleen. Miun mielestä oot just sika ihana ku oot oma ittes! :))

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com