maanantai 15. lokakuuta 2012

hups..nettikaupat on petollisia!


Meinasin tehdä teille postauksen missä on esiteltynä muutama tuote mitä haluaisin juuri nyt hankkia , mutta eihän mulla raukalla ole rahaa. No selailin nettikauppoja ja silmääni osui tälläinen.


..no kaksi minuuttia ja huomasin että tämä on mun ostoskorissa ja saapuu viikon sisällä postiin. HUPS. Se tosiaan vasta silloin viikon päästä maksaa joten mä en nyt just jaksa miettiä onko mulla silloin rahaa vai ei. 

Mä olen aina kuullut vaan hyvää Nikonin kameroista ja mä olin itseasiassa tätä samaista kameraa katsellut jo pidemmän aikaa. Söpö,pieni ja kuulemma ihan kohtalaisen hyvä? Mä en halunnut sellaista isoa järkkäriä jonka kuljettamiseen tarvitsee erillisen laukun + että mä haluan vaan räpsiä kuvia & jatkossa panostaa jälleen hieman enemmän tänne blogiini. 

Teinkö oikean ratkaisun? Onko jollain kokemuksia juurikin tästä yksilöstä? Nikonin nettisivuilla on tästä enemmän tietoa jos haluat kurkata täältä. Ja tää kamera tosiaan löyty huimalla alennuksella Anttilan nettikaupasta täältä. Jos siellä siis on jotain ammattilaisia ruudun toisella puolella niin nyt ois vielä mahdollisuus kehua/haukkua, koska ainahan tämän kaupan voi vielä peruttaa :) 

1 kommentti:

  1. No ainakin mun mielestä on kätevämpää välillä kuljettaa pientä pokkaria mukana ikuistamas kaikenlaista kuin isoa ja painavaa järkkäriä :) laukkukin keventyy huomattavasti!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com