lauantai 20. lokakuuta 2012

haudi-hau!


Muutama kuva tuolta mun Instagramin puolelta.

Upeita maisemia, skumppaa ja frendejä. Siitä oli eilinen päivä tehty. Tämä päivä on tehty krapulasta ja laiskuudesta. Matkaa pizzeriaan 900 metriä, mutta kun ei jaksaisi.. Pakko koittaa kerätä fiilistä, koska matkalla pitäisi poiketa hakemaan myös jotain tuparilahjaa sillä illaksi on jälleen menoa (ylläri). Huomenna sitten tässä samassa jamassa jälleen, "loistavaa". Mitäs suunnitelmia teillä on illaksi? :)


11 kommenttia:

 1. Toi vika kuva on kyllä niin pissis.Lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että oikein pissis eli pissaliisa? Ja vielä Lol eli Laughing out loud? Voi kauhea sentään, mitä vielä? Wtf? Kvg? Evvk?

   Poista
  2. http://urbaanisanakirja.com/word/pissis/

   Poista
  3. Sanasta pissis tuli aikasemmin useimmiten mieleen tyttö, mutta nykyään pissis voi yhtä hyvin olla poika. pissis on yleensä kännissä, mutta myös selvin päin hyvin äänekäs ja käyttää mahdollisimman paljon kirosanoja. pissikset myös itkee usein (kts. ITKURAIVARIT) ja kiroaa x-poika/tyttöystävää ja kuinka paska kyseinen henkilö on.

   Poista
  4. pätekääs anot lisää, mehän emme tiedä mitä pissis tarkoittaa.... ja nikoniko eikö anojen kommentointi pitäny olla estetty???:D tai sit mul on menny jotain ohi..

   Poista
  5. Koita nyt tajuta että niko pitää tätä mainos blogia ainoastaan rahan tai hyödykkeiden takia. Sen takia ketään ei voi rajata pois kun lukijat kaikkoaa ja sen myötä rahat.

   Poista
  6. Anonyymit oli estetty, mutta koska mulla oli menossa se huutokauppa ja sitten toi lahjakortin arvonta niin sallin heidän kommentit. Lisäksi ensi viikolla on tulossa muutama arvonta teille lukijoille ja haluan että kaikilla on mahdollisuus noissa :) Siksi he saavat nyt kommentoida tänne, mutta tää ominaisuus sulkeutuu sitten kun kyseiset postaukset on saatu ilmoille:)

   Poista
 2. No pitäkää sit hauskaa siel tupareissa :)

  VastaaPoista
 3. kuka toi tyttö on tos vikas kuvas?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö?? Eikö siinä ole kaksi siideripissis poikaa?

   Poista
 4. Oikeesti ei teil oo varaa haukkuu toisii pissiksiks kattokaa itteenne peilii ja miettikää vähä mitä tuutte tänne haukkuu!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com