lauantai 20. lokakuuta 2012

Muutama tuote hiuksille ja niitä..itseruskettavia (däm)!


Neljäs aamu ja ajastettu postaus pulpahtaa kuin itsestään sivuilleni klo. 10.00.. Mun wc:stä on vaikea löytää tilaa nykyisillekkään purnukoille, mutta ainahan sitä saa haaveilla.. Oon äärettömän riippuvainen hopeashampoosta ja muista oheistuotteista mitä vaaleille hiuksille on tarkoitettu. Oon vaan huomannut että niillä saa niin kivasti ylläpidettyä tätä väriä että niitä on tullut testailtua ihan urakalla. Miten voi kuitenkin olla mahdollista että multa on ihan kokonaan mennyt ohitse nämä?Pretty.fi -sivusto tarjoaa kattavan valikoiman hiustuotteita ja vaikka mitä muuta.. Hinnatkin vaikuttivat olevan ihan kohdillaan ja sopivan myös minun lompakolleni. Mä kiinnitän ensimmäisenä aina huomiota pakkauksiin ja jos se ei miellytä silmää niin sitten siirryn suosiolla seuraavaan tuotteeseen (elleivät ne ole minulle entuudestaan tuttuja). Bongasinkin hopeashampoon jota tekisi mieli heittää ostoskoriin, koska mulla on edellinen loppumassa ja en oo nyt täysin tyytyväinen nykyiseen. Käytän hopeashampoota melkein jokaisella pesulla ja jos huomaan että hiukset alkaa liikaa menemään siniseen tai lilaan niin sitten muutaman päivän tauko.

Biozell Professsional Intensiivisävyte Hiekan Vaalea vaikutti lupaavalta. Hoitaa,sävyttää ja antaa loistavan kiillon. Hintakin oli vain 8,90 € ja tätä löytyi siis jokaiselle hiusvärille. Mä en ole tätä koskaan testannut, mutta oon ollut vastaaviin tuotteisiin äärettömän tyytyväinen ja siksi tää saattaisi ollakkin ihan unelma. Tää on siis vaahto joka levitetään hiuksiin, annetaan vaikuttaa ja lopputulos on kuin olisi värjännyt hiukset, mutta erona vain se että se ei rasita hiuksia. 

Biozell Professional Hopea Hoitoaine yleensä jos käytän shampoota niin heitän sen perään myös hoitoaineen jotta saan tuplasti hyvän lopputuloksen. Lisäksi mulla ainakin hiukset on sellaiset korput jos en laita hoitoainetta että varmana tippuisivat ilman näitä päästä. Hauskinta tässä on se että joskushan mä en käyttänyt lainkaan hoitoaineita :D Muistan että kerrankin taisi olla taukoa liki vuoden.. haha. 

Ja viimeisenä mun suihkutilat voisivat kaivata kuivashampoota. En ole koskaan kokeillut, mutta olen kuullut niin hyvää kuin pahaakin. Toisaltaan mulla ei ole sitä ongelmaa että mun hiukset näyttäisi koskaan likaisilta ja näin lyhyet hiukset kyllä kerkee pesemään muutamassa minuutissakin, mutta mitenkä on pitkähiuksisilla? Oletteko kokeilleet kuivashampoota? Mä oon jotenkin sellainen että kaikki uusi aina kiehtoo ja tää taitaakin mennä siihen lokeroon. Kaikkea pitää kokeilla!


Seuraavaksi liikutaankin jälleen vaarallisilla vesillä.. vaikka mulla on tällä hetkellä käytössä ihan törkeen hyvää itseruskettavaa niin mä en voi olla miettimättä aina muitakin vaihtoehtoja. Tää on tuote mitä tässä meikäläisen taloudessa menee vuositasolla ihan "muutama" pullo. Näitä kahta tuotetta mä itseasiassa olen joskus muutama vuosi sitten saanut testattavaksi sellaiset jättipullot ja vihdoinkin muutonyhteydessä levin viimeiset ja se oli siinä. Nämä on vuosien saatossa kohonneet ihan top5 -listalle. Eli Solstice Self Tanning Face & Body Lotion ja sen kaveriksi Solstice Self Tanning Spray. Näiden lisäksi pretty.fi -sivuilta löytyi liki kymmenen tuotetta. En ala niitä erikseen tähän linkkailemaan, koska mä voisin haluta ne kaikki! Pääset tsekkaamaan itseruskettavat tästä. Uu-lala.

Pretty.fi on jälleen sellainen löytynurkka että siellä saa aikaa kulumaan tunnin..kaksi tai vaikka kolme. Jälleen kerran ristin käteni ja katson yläkertaa kohden & toistan mielessäni lauseen: "Voisinko saada luottokortin jossa olisi rajatonluotto ja sitä ei koskaan, ikinä tarvitsisi maksaa takaisin". Katotaan miten käy, lol. 

14 kommenttia:

 1. mä en pärjäis ilman kuivashamppoota, pitkät hiukset ja aina ei kerkeä pesemään, hirmu kiire jonnekki ja hiukset näyttää likasilta, kuivashamppoo on rakkaus! ♥

  VastaaPoista
 2. MITES TÄNNE TAAS PÄÄSEE KOMMENTOIMAAN anonyyminä? HETKI SITTEN HAUKUIT anonyymit ALINPAAN HELVETTIIN,TIPPUKO LUKIJAT JA SEN MYÖTÄ MAINOSRAHAT.
  ON MUUTEN HOMOJEN HOMMAA NOI ITSERUSKETTAVAT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihmiset kyl osaa olla lapsellisii ihan naurattaa :DD

   Poista
  2. Joo, vuokrat maksamatta ja elämä ihan pystyssä kun anonyymit lopetti mun blogissa notkumisen :/ Oli ihan pakko jälleen hyväksyä teidät runkkarit tänne kommentoimaan postauksia että saa ruokaa jääkaappiin! Jeesus ei auttanut vaikka kuinka ristin käsiäni yhteen, onneksi keksin toisen keinon pelastumiseen!

   Poista
  3. Hanurin myymisen???

   Poista
 3. Hankkikaa anot ny oikeesti elämä! Jos niko tykkää itseruskettavista niin ei sen pitäis teidän elämää haitata.. Ja mun tietääkseni itseruskettavat eivät oo homojen hommaa.. Tiiän aika monia ihmisiä jotka käyttää itseruskettavia,mutta eivät silti oo homoja.. Säälittävää että te anot tuutte vaan haukkumaa tänne nikoa/nikon blogia...! Ja vielä säälittävämpää on se että ette kirjaudu omalla bloggerilla ja kommentoi sillä,jos teillä ees sellasta on.. Mutta eihän kukaan teistä anoista uskalla omalla bloggerilla tulla tänne haukkumaan nikoa tai nikon blogia! Ps. Niko oot aiva sairaan ihana ja tollane pirtee ihmine <3 ja kun luen sun blogia,niin se piristää kummasti mun päivää :):)

  VastaaPoista
 4. Sitten kun mopoikä on mennyt ohitse voit huomata että Niko se olikin aika säälittävä. vaikka nyt tuntuukin aika ihanalta.

  VastaaPoista
 5. Kerros mulle että miten muka niko on säälittävä..? Musta nikos ei oo mitää säälittävää,mut melkeen kaikki anot on sitä mieltä että niko on säälittävä yms..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrät sitten kun se mopoikä jää taakse.

   Poista
  2. Mä oon ainaki ohittanu mopoiän jo aikoja sitten, enkä siltikään nää mitään tarvetta haukkua täällä muita... Eikös se oo niin, että mopoikäset on niitä jotka haukkuu muita ja luulee olevansa itse maailman napa? Hmm, joskus kannattaa miettiä ennenku laittaa niitä sormia näppäilee ties mitä p*****.

   PS. miksi edes luet näitä Nikon blogeja jos ne sua niin hirveesti ärsyttää?

   T. JO aikuinen nainen! ;)

   Poista
 6. käytän ite joka toinen päivä garnierin kuivashampoota, se tehoo kyllä ja vaalentaa mukavasti juurikasvua ! :--)

  VastaaPoista
 7. Mä oon jonkun kerran käyttäny tota Biozellin intensiivisävytettä. Toiminu tosi hyvin, mutta tosi asia on, että kyllä sekin vähän rasittaa hiuksia, mutta silti kyllä parempi tukalle ku mitkään vaalennuaineet :))

  VastaaPoista
 8. hei mitä hopeashampoota voisit suositella? ku pitäs koht varmaa ostaa uus ku nykyinen lopussa ja oon kyl iha tyytyväinen toho nykyiseen mut haluisin kokeilla jotain uutta ni haluaisikko suositella jotain? :)

  VastaaPoista
 9. Kytän kuivashampoota todella usein ja oon ollut tyytyväinen kaikkiin merkkeihin mitä oon käyttänyt. Ihan lempparina tosin Biozellin tuotteet, jota saa mm. tuolta pretty.fi:stä.
  Varsinkin pitkien hiusten kanssa tosi helppo esim. töiden jälkeen heittää kuivashampoo päähän, harjata pois ja laittaa hiukset kuosiin.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com