maanantai 8. lokakuuta 2012

ihaaaaaaana yllätys odotti mua työpaikalla!


Huomenta! 

Aamun ensimmäinen postaus löytyy täältä. Ja hehkuttaminen jatkukoon. Saavuin juuri töihin ja mua odottikin täällä jälleen kerran oikein ihana yllätys. 


Syntymäpäiväkortti ja muutama oikein ihana lahja! James Bond -tuoksu oli oikeasti ihan todella miellyttävän tuoksuinen, miehekäs & voimakas. Lahjapaketista löytyi vielä pyyheliina ja avaimenperä, jota ei muuten tällä hetkellä uuden asunnon avaimista vielä löytynytkään. F.K:lle maailman suurin halaus ja nöyrä kiitos. 

Mä en tiedä mitä mä olen tehnyt että saan tälläisiä yllätyksiä ja miksi just mulla on maailman kivoimmat katsojat / facebookkilaiset / lukijat ym? Ootte korvaamattomia :) Ei siksi että hemmottelette mut pilalle vaan siksi että saan teiltä aina niin järjetöntä tsemppausta kriisien keskellä ja autatte mua aina. Oli kyse sitten asunnosta tai ihan mistä vaan. Nää on niitä hetkiä kun mä tajuan että vaikka mun tekemisistä spekuloidaan, musta levitetään järjettömiä juoruja & ihmisten ennakkoluulot mua kohtaan ovat aivan käsittämättömiä.. niin mua ei haittaa. Kymmenen negatiivista kommenttia unohtuu hetkessä kun saan edes yhden positiivisen kommentin joltain lukijalta ja tukijaltani. 

Taas jaksaa painaa! Maanantain kirous on kai murrettu. Tämäkin päivä saattaa olla elämisin arvoinen. Pusmo! 

11 kommenttia:

 1. Aivan huippu ihanaa Niko et sun maanantai aamus parantu! :) Hienoa hieno! Ei millään muulla olekkaan väliä kun sillä että saa toisen paremmalle mielelle heti aamutuimaan!

  VastaaPoista
 2. Voi Niko oot niin ihana, nää sun teksit on nii liikuttavia ja sympaattisia <3

  VastaaPoista
 3. Sun postaus kyllä pelasti mun maanantain, oot ihana<3

  VastaaPoista
 4. OOi nikoooo <33 ihanasti kirjotettu mä ainakin tsemmppaan sua sä oot niin ihana ja vallottava ihminen tässä maailmassa kiiitos että oot olemassa. oot mun ja mun koirien suosikki <333 esim Joka ikinen kerta jos yölläki katon chattia ja mis juonnat koirat kuulee sun äänen ja ne alkaa omassa pienessä pehmosessa häkissä vinkumaaan!! Ne rakastaa sua<333 Niinku minkäki..! :) <3 Tsemppiä ja voimia sulle!!!!!

  p.s. Mitä mieltä oot bb uusista miesasukkaista??

  t: hensuriksu

  VastaaPoista
 5. oii niko oot ihana <3 aww

  VastaaPoista
 6. Pusuhali Nikolle ;3 ♥

  VastaaPoista
 7. Tuitui huippu myöhästyneet onnittelut Nikolle! ♥ Oot ihanin! :)♥

  VastaaPoista
 8. http://lottta.blogspot.fi/2012/10/tunnustus.html
  Täällä sulle niko haaste! :)

  VastaaPoista
 9. Toi James Bond hajuvesi on kyl ihana!!<3 Ostin poikaystävälleni sitä lahjaksi :)

  VastaaPoista
 10. hahaa sun päivän pelastaa mukavat lukijat ja meitä piristää sun ihana blogis!!
  hieno tasapaino :)
  onks sulla twitterii?? jos on niin kerro millä nimellä!!

  -kimbza

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com