maanantai 8. lokakuuta 2012

Hyvää huomenta lukijat!


Taas on se päivä kun ihmiset istuvat aamulla bussissa naama rutussa. Maikkarin käytävillä näkee väsyneitä kasvoja ja ruokalassa kuulee parhaimmat juorut ohimennen viereisestä pöydästä. Se taitaa siispä olla maanantai? Minäkin pelasin varman päälle ja ajastin tämän postauksen jo edellisenä iltana, koska kieltämättä en ole maailman parhaimmasta päästä tähän aikaan aamulla ja vieläpä maanantaina.


Löysin eilen aivan mielettömän siistin paikan tästä ihan asuntoni vierestä. Oi-voi! Päätin käppäillä hetken ja ihan vaan nauttia maisemista & luonnosta. Mä oon aina miettinyt että mun unelma olisi asua ihan ydinkeskustassa, mutta kyllä mun on pakko sanoa että taidan arvostaa sen verran rauhaa ja näitä maisemia että on ihan hyvä pysytellä tässä kuuden kilometrin päässä keskustan vilinästä. Matka keskustaan taittuu noin viidessätoista minuutissa ja se on sellaista omaa aikaa kun saa istua dösässä kuulokkeet korvilla ja kuunnella musiikkia. Tässä kaupungissa kaikki on niin lähellä, mutta silti niin hemmetin kaukana. Onneksi joukkoliikenne on mieletön ja ladattuani reittioppaan puhelimeen alan jo vähitellen sisäistämään uuden alueen linjat ja nopeimmat reitit. 

Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille. Nauttikaa ja koittakaa nähdä jotain positiivista myös tässä päivässä. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka juuri tämä maanantai muuttaisi koko sinun elämäsi. xoxo

3 kommenttia:

  1. En juuri muista oletko kertonut missä päin Helsinkiä uusi kotisi sijaitsee..? Maisemat näyttää aivan Etelä-Haagalta, olenko oikeassa?

    VastaaPoista
  2. Voi ei kun mä en mielleni silleen ilmoittele asuinaluettani täällä blogissa enkä oikeen missään muuallakaan :) Koitan pitää pienoisen yksisyideen ja siksi täällä ei nähty edellistäkään asuntoa sen tarkemmin tai sen sijaintia, lähiympäristöä voin aina toisinaan näyttää kuvissa, mutta siihen se sitten jääkin. Ymmärrätte varmana :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com