torstai 11. lokakuuta 2012

Ilta Ikeassa!


Kun puhutaan Ikeasta ja Nikosta samassa lauseessa.. se on vaarallinen yhdistelmä.
Tällä kertaa mä tyydyin onneksi vain syömään (mikä sekään ei tässä tapauksessa ole hyvä juttu, koska koitan saada itseäni kondikseen), työntämään kärryjä jotka ystäväni lappasi täyteen tavaraa ja kuvailemaan kaikkea kivaa mitä haluan hommata tänne asuntoon. Mulla on päässäni täydellinen visio, mutta se nyt vaan kaipaisi rahoittajaa. Sitä odotellessa.. 

Ilman tätä satsia mä en suostu koskaan liikkumaan sinne myymälän puolelle. Ja ompa sitä joskus tullut lähdettyä Ikeaan ihan vain syömäänkin. Yam!


Mulla kävi ostoskärryissä läppärin alle laitettava alusta, muutama purnukka, paistinpannu.. ja ties mitä, mutta mä aina muutaman hyllyn jälkeen hylkäsin ne. Tää on ensimmäinen kerta kun mun ostokset tekee Ikeassa alle 5 euroa. Mukaan lähti tuoksukynttilät ja muutama kulho. 

Olisin ostanut sen perinteisen tiskiharjan, mutta se oli kallistunut viidelläkymmenellä sentillä joten päätin olla tarvitsematta sitä. Onnenbambuja ei ollut ja se veti juuri ennen kassoja mun mieleni kovin matalaksi. Olin nimittäin liki tunnin odottanut pääseväni viimeiseksi niiden kimppuun ja valkkaamaan ne kaikista onnekkaimmat ostoskärryihin. 

Tällä kertaa tää meni hyvin ja selvisin muutamalla eurolla, mutta seuraava kerta tulee olemaan yhtä helvettiä. Kuvasin puhelimeen liki sata valokuvaa asioista / esineistä mitä haluan. Toivottavasti äiti ei näe tätä, koska se on lupautunut lähtemään mun kanssa seuraavaksi Ikeaan, hihi. 

Ok, tänne tarvitaan kyllä Teuvo Loman jos mä meinaan alle 30 neliön asuntoon saada mahtumaan liki sata asiaa.. koska täällä on ennestään tuollaiset tuhat asiaa jotka etsii paikkaansa..

4 kommenttia:

 1. Mä en oo koskaan vielä uskaltautunu maistaan ikean lihapullia vaikka kaikki niitä kehuu. Jostainsyystä en osaa vaan missään syyä tollasta lihapulla-annosta. Mutta ehkä sitä pitää uskaltautua.

  Oho, selvisitpä yllättävän halvalla pois ikeasta, hyvähyvä! Noi tuoksukynttilät on ihania :)

  VastaaPoista
 2. noi ikean lihapullat on kyllä hyviä:) ja ikeas on kaikkee kivaa mitä mäki haluisin! kunha enskuus pääsen omaan kämppää muuttaa ni jos ikeasta hommais sit jtn kivaa!

  VastaaPoista
 3. oi noi lihapullat:D ja ihana niko!

  VastaaPoista
 4. hööh eiks tohon jätskii saa enää sitä syötävää kuppia :(

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com