torstai 11. lokakuuta 2012

Lihapullana luokses pompin..

neule h&m / paita jack&jones

Moikka, ajattelin vain ilmoittaa että olen elossa (sähköiskusta huolimatta, haha). 

Heräsin juuri hetkin sitten päiväunilta ja nyt teenkin tässä lähtöä Ikeaan yhdessä ystäväni kanssa. Mä en tiedä mitään yhtä hirveää kuin siellä kiertely pennittömänä. Tai en mä nyt ihan pennitön ole, mutta sanottakoon että on sitä rahallisesti paremminkin joskus voitu.

Aina kuitenkin on sen verran rahaa että saa Ikeasta lihapullat. Lisäksi mun perinteisiin kuuluu se että ostan reissullani aina yhden tiskiharjan, koska Ikeassa nekin on vaan niin hirveen söpöjä. Ja tästä asunnosta puuttuu onnenbambu joka on ihan käsittämätöntä. En ole varmaan koskaan vieraillut asunnossa jossa ei olisi Ikeasta ostettua bambua.

EDIT// mun on pitänyt joka ilta mennä kuntosalille, mutta oon mestari keksimään aina jotain muuta ohjelmaa. Eilen mä kuitenkin uin hieman aikaa meidän altaalla joten olihan siinä nyt yhdelle ihmiselle taas kerrakseen.. voi voi, tää niin tulee kostautumaan mulle. 

"Lihapullana luokses pompin.. boing-boing-boing!"

1 kommentti:

  1. Ikean lihapullat on jotain niiin parasta! :) Eikä niihin kulu ees paljoo rahaa, toisin kun johonkin hienoon ravintolaan missä on muka hyvää ruokaa, joka tuottaa kuitenki pettymyksen D:

    Meidän piti kans lähteä tänään Ikeaan, mut tuli vähä muuta menoo D: Mutta pidä sä toki hauskaa siellä, ja toivottavasti löydät jotain (se voi oikeesti olla vaikeeta Ikeassa, vaikka oliskin käynyt siellä aiemmin...) :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com