torstai 11. lokakuuta 2012

Muutama yksityiskohta keittiöstäni! Mä olin jo heittämässä tuota kelloa roskiin jonka Pilvi voitti kesällä lintsiltä, jätti sen sitten meidän vanhalle asunnolle & myöhemmin tokaisi että se on tuparilahja. Se tosiaan löysi paikkansa mun keittiöstä & vieläpä sopii sinne kuin nakutettu.

Jääkaapin ovea koristaa kukas muu kuin minä? Tää saattaa olla ohimenevä ratkaisu, mutta toistaiseksi meitsi diggaa kun aamulla näkee ensimmäisenä itsensä kun avaa jääkaapin. Ps. En yleensä kerää itsestäni kirjoitettuja juttuja / tee mitään leikekirjaa. Tämä juttu vaan oli pakko hommata itselleni. Tuskimpa sitä toista kertaa elämässään on Hesarin liitteen kannessa :)

Koska mun asunto ei koreile neliöillä eikä muutenkaan ole kovin luxus niin ajattelin että tekisin muutamia kivoja yksityiskohtia jotka piristäisi ilmettä. Edellinen kotimme oli äärettömän kaunis ja pelkistetty. Nyt haluan tehdä kodistani jotain ihan muuta.

Nyt odottelen pääsyä Ikeaan josta on tarkoitus hommata muutama seinälle tuleva hyllykkö. Sen jälkeen asunto alkaakin näyttämään hieman eriltä ja pääsen vihdoinkin seinän vieressä kököttävistä pahvilaatikoista ja pussukoista eroon. Lisäksi etsinnässä on täydellinen matto. 

Koska en tiedä kuinka pysyvä tämä mun asunto on niin haluaisi ihan kamalasti seinille hakkailla nauloja ja porailla.. niimpä meinasinkin että piristystä voisi hakea seinään laitettavista tarroista. Nopealla googletuksella valikoima oli valtava! 

Tarravimma.fi tarjoili vaikka mitä ihanaa. Seinätarrat.fi osui myös silmiin. Jotta tää ei menisi yhtään hankalammaksi niin myös Yourdecoshop.fi hyppäsi silmiini valtavalla tarjonnalla. 
Meillä on ennenkin ollut noita tarroja seinillä ja ne on ihan törkeen hyvä ratkaisu. Niiden paikkaa voi vaihdella ja saa loihdittua vaikka minkälaisia ratkaisuja seinille. Meitsi liputtaa ja tykkää! 

Onko joku joskus tilannu netistä noita? Missä halvimmat ja kivoimmat? Plus nopeimmat toimitukset?

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva ku laitoit noi linkit! Just oon itekkin kohta muuttamassa ja en välttis haluu seiniin reikiä tehä ja noi on sikasuloiset. :) Ja ikeaan pakko ois päästä mahd pian. :D <3

  VastaaPoista
 2. Nyt pakko kysyä, että mistä noi jääkaappimagneetit on (noi missä on noita sanoja)? Oon koittanut etsiä tuollaisia monesta paikkaa eikä ole vielä ainakaan tullut vastaan.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Kuule, eBaysta saa pilkkahintaan noita sisustustarroja verrattuna noiden hintoihin. :) Toimitus voi tietty kestää vähän kauemmin, mutta esim. Englannista tulee suht nopeasti. Säästät yli puolet eBaysta tilaamalla. :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä ahdistava tunne kun niitä muuttolaatikoita ja jätesäkkejä on jokapuolella! Nimim. Meillä sama ongelma :D PS. Toi kello on tosi hieno ja oiva sisustuselementti! <3

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. niin että sitä vaan, et meinasit sit heittää ton kellon roskiin?! :D NO MUT NIKO! :D pääasia et löyty hyötykäyttöä... :D -pilvinen

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com