keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Joskus on parempi olla keksimättä otsikkoa


Heti alkuun mä kerron että mä vihaan mun jalkoja. En mä tiedä miksi? Tai no ehkä näiden kuvien jälkeen te ymmärrätte. Mä oon hieman kuin Aku Ankka tai sit noi jalat on vaan laitettu valmistusvaiheessa väärinpäin? Tai sitten musta on oikeasti meinannut tulla liikuntakyvytön tai sitten vaihtoehtoisesti kaikki kauneus on siirretty hieman ylemmäs ja jalat on jätetty ilman huomiota. Vaihtoehtoja on monia.. Ok tässä alemmassa kuvassa ne näyttää tosi huonovointisilta, mutta kerrottakoon että mä makasin kylpyammeessa mun uusi kamera kädessä & ihan jotenkin vaistomaisesti mä aloin suojelmaan sitä roiskuvalta vedeltä kun tässä asunnossa joka on ilmeisesti ollut yksi ensimmäisistä kerrostaloista joka Helsinkiin on rakennettu..mättää vähän kaikki ja kun mä laitan suihkun päälle niin sitä vettä lentää joka hemmetin reijästä. 

Mä en mm. ole pessyt kolmeen viikkoon pyykkiä, koska mua ahdistaa sen kanssa värkkääminen. Jouduin antamaan mun uuden pesukoneen joka on vajaan vuoden vanha niin mun äidille, koska se ei mahtunut mun ovesta & nyt mulla on käytössä joku pesukone joka ihan varmana sytyttää tämän asunnon tuleen kun alan sillä leikkimään. Onneksi mulla on niin paljon vaatteita että oon hyvällä omatunnolla voinut kasata ihan jumalattoman pyykkivuoren. Poikkeuksena sukat joita mä olen joutunut ostamaan, koska heitin muuton yhteydessä melkein kaikki sukkani roskiin. 


Mä en meinannut tänään mennä lainkaan kylpyyn, koska mä lillun siellä joka päivä ja huomaan itsestäni että mun iho on alkanut kuivumaan ihan huolella. Mä kuitenkin onnistuin eilen levittämään hieman itseruskettavaa oikeen urakalla ja mun oli pakko käydä pesemässä liiat pois, koska oli äärettömän huolestuttavaa kun työpaikalla ihmiset kysy että olenko ollut ulkomailla.. Vaikka ne oli edellisen kerran nähnyt mut vajaa vuorokausi sitten maikkarilla. Ööö? Joo, tein tuollaisen vajaan vuorokauden visiitin Vantaalle jossa paisto aurinko, wtf?


Testailin hieman noita uusia juttuja mitä sain pari päivää sitten mukaani. Mielettömän kivan tuoksuisia, hienoja purkkeja ja sopivat kuin nakutetut mun kylpyammeen reunalle. Hiuslakkaa ja vahaa en vielä ole testannut ja jos nyt totta puhutaan niin mä en edes tiedä missä ne täällä asunnossa on. Mulla ei edelleenkään ole hyllytilaa jonne voisin laittaa kamaa ja tää asunto ahdistaa mua päivittäin vain enemmän ja enemmän. Äiti olisi vienyt mut eilen Ikeaan, mutta mulla on todellakin tämä viikko nyt niin buukattu että en edes kerjennyt äidin rahoilla shoppailemaan. Ps. Silloin tosiaankin tietää että mulla on kiire jos mä kieltäydyn tuollaisesta mahdollisuudesta. Mulla ei ole mitään sen suurempia suunnitelmia tämän asunnon suhteen ja oonkin sanonut että kunhan jouluaattoon mennessä ois kunnossa niin ois tosi jees.


Oon hieman lihonnut ja se ei tietenkään ole mikään yllätys. Oon kuukauden aikana tehnyt kaksi kertaa itse "ruokaa-ruokaa". Mä vannon joka maanantai että nyt tää kaikki loppuu ja otan itseäni niskasta kiinni, mutta onnistun välttämään tämän aina. Nyt on menty siihen pisteeseen että mun on pakko aloittaa mun laihdutus / kuntoilu heti tänään.. enää ei voi odottaa maanantaihin. Se alottaminen on aina vaikeinta, mutta kun saa sen kuntoilun ja ruokailun kohdilleen niin sitten se alkaa sujumaan kuin itsestään.. ah. Oon aina näiden samojen ongelmien edessä vuodesta toiseen ja mä sentään olen 26 wee. 

Hauskaa keskiviikkoa, xoxo! 

13 kommenttia:

 1. Muuten kuinka vanhaa oot ?

  VastaaPoista
 2. Jos osaat kirjoittaa niin toivon että osaat myös lukea? :)

  VastaaPoista
 3. Pitääkin kysyä verotoimistosta kun kerran "saat noita juttuja" että oletko maksanut kaikki lakisääteiset verosi"jutuista". lol.lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:Dkysy ihmeessä, mutta ennen kuin menet nolaamaan itsesi niin mä voin sanoa että mun ei todellakaan tarvitse maksaa veroa siitä jos joku antaa mulle muutaman shampoopullon. Vai maksatko sä esim. veroja siitä jos sulta on loppunut maito ja haet naapuriltasi maitopurkin? :D Ei v*ttu hommatkaa aikuiset ihmiset elämä.

   Poista
  2. + http://nikojuhanisaarinen.blogspot.fi/2012/10/sneak-peak.html nämä tuotteet oli mulle myös ilmaisia:/ herranisä! tämähän menee jo melkein työstä kun joutuu hakemaan postista ilmaisia lahjoja. Harmittaako?

   Poista
 4. Miks hyväksyt taas anojen kommentit? U need attention?

  VastaaPoista
 5. Työ muuttuu veronalaiseksi, kun tehdystä työstä sovitaan annettavaksi vastike”, kertoo Veronmaksajain keskusliiton lakiasiain johtaja Vesa Korpela.

  ”Jos sovit naapurin kanssa, että voit haravoida hänen pihansa, jos hän pesee pyykkisi, kumpikin teistä on työnantajia.”

  Myös Verohallinnon henkilöverotusyksikön johtava veroasiantuntija Tero Määttä muistuttaa AL:ssä, että kaikki vastikkeellisesta työstä saadut tulot on ilmoitettava veroilmoituksella, olivat ne sitten rahaa, tavaraa tai työtä.

  Joten kun sovit shamppoofirman kanssa siitä että mainostat tuotetta blogissa ja saat shamppoon palkaksi verot pitää maksaa. Revi siitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en valitettavasti postauksessa mainitse kyseistä yritystä, enkä millään tavalla mainosta heitä. Sain nämä lahjaksi ja minulta ei odotettu mitään postausta aiheesta. Mitenkäs nyt suu pannaan? Yleensä jos mainostan yritystä niin siitä on mainittu postauksen yhteydessä.

   Lisäksi tiedän sen verran että joudun maksamaan saaduista tavaroista veroa kun niiden arvo on yli 2000 euroa. Valitettavasti nämä tuotteet maksoivat 60 euroa. Voin siis ottaa kyseisen firman tuotteita vielä vastaan 1940 euron arvosta ennen kuin tämä asia alkaa kiinnostamaan verottajaa :)

   Poista
 6. Niko ihanaa uus postaus! <3 Mun mielest sun ei kyl tarttis laihuttaa ku oot just perfecto noin, mut ihan miten susta ite tuntuu :)

  VastaaPoista
 7. ooot just hot noin ;)

  VastaaPoista
 8. voi ei niko, älä nyt ainakaan laihduta! niin pikkunen oot <3 massaa tarviit :)
  love you :)

  VastaaPoista
 9. Ensin halusit painoa lisää ja nyt haluat laihduttaa,hmmm...ootko mielestäs ylipainonen...

  VastaaPoista
 10. Hei Niko! :)
  Ois kiva jos tekisit vaikka sellasen postauksen missä esittelet sitä kämppää? :)
  muutin kans just omaan ekaan kämppään vaikka täytin vasta 17,en tiiä oliko liian aikasin muuttaa pois kotoa toiseen kaupunkii missä opiskelen? mitä mieltä oot? :) oon kyl tosi turhautunu ku en oo saanu sitä kämppää vieläkään valmiiks ja puuttuu vaikka mitä... ja tuntuu että se on liian pieni,turhauttaa todella paljon :/
  nii ja sä oot just sopiva tollasena! :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com