tiistai 9. lokakuuta 2012

NYT SE LOPPU!


Oon pitänyt tätä blogia jo hieman yli vuoden. Mulla ei oikeastaan edes koskaan käynyt mielessä että rajaisin kommentoinnin siten että anonyymit eivät saisi kommentoida. Mun mielestä kun ihminen tekee elämästään julkisen niin kaikilla on siinä vaiheessa lupa sitä kommentoida. 

Tämä ei koske kaikkia anonyymejä, mutta harvoimpa teiltä tulee rakentavaa kommentointia. Kritiikkiä te raukat ette edes osaa antaa. Ainoa mihin te pystytte on kommentointi mun seksuaalisuudesta, provoaminen ja valheiden kirjoittelu. 

Se loppu nyt :)

En ole kertaakaan tämän vuoden aikana saanut herjaavia kommentteja ihmisiltä jotka ovat rekisteröityneitä käyttäjiä & joilla on kasvokuva (..tai edes joku kuva) esillä jonka takaa huudella. 

Nyt siis testataan että pitääkö minun väitteni paikkaansa. Suurin osa näistä anonyymeistä on niin munattomia, kädettömiä ja raukkoja että.. Odottelen milloinka ensimmäinen ymmärtää rekisteröityä tuolta sivuni oikeasta laidasta tänne blogiin. Tätä tuskin tulee tapahtumaan ihan hetkeen. 

Siellä on muutama ihan oikeasti muutama ihminen jotka notkuu päivittäin mun sivuilla ja heittelee niitä kommentteja eli en puhu isosta poppoosta, mutta mitäs nyt sitten? 
Oon tehnyt teistä pieniä havaintoja vuosien aikana. 

-Miehiä 30-40 vuotiaita.
-Ei sinut itsensä kanssa, kaapissa.
-Kokeneet pienenä kiusaamista, väkivaltaa ja hyväksikäyttöä mahdollisesti.
-Asuvat maakunnissa. 
-Katkeria yhteiskunnalle siitä että heidät on suljettu ulos siitä.
-Pääsääntöisesti rumia. 
-Ei juurikaan ihmissuhteita tai ulkopuolisten kanssa oleskelua. 
-Pystyvät olemaan esillä vain kasvottomina. 
-Työttömiä.

PUSPUS. Ja öitä anonyymit. 
Puhukaa huomenna terapiassa tästä että mikä suunta nyt kannattaisi ottaa elämänsä suhteen kun Niko sulki kommentoinnin teiltä. Tai sitten lopetatte valtion rahoilla elelyn ja teette meille veronmaksajille palveluksen, narun jatkoksi vaan.. en jää kaipaamaan :) 

Onneksi teitä jäi tänne vielä 1549 kappaletta. Se on hurja määrä se <3

89 kommenttia:

 1. Mitä mieltä olette uudistuksesta? :) Katotaan miten tämä sujuu ja josko näistä runkkareista nyt pääsisi eroon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattava uudistus, miksi lukea idioottien kommentteja :) Hyvä niko

   Poista
  2. kyllä tää on hyvä uudistus :)

   Poista
  3. hyvä ratkasu kertakaikkisesti, tulkoot sit naaman kaa huutelee jos on ongelmia (:

   Poista
  4. aivan julia :) loisto kommentti!

   Poista
  5. ihan oikeen ratkasun teit! :) ei tommosta paskaa tartte joka päivä joutua lukeen, joten näin parempi. Jos uskaltaa rekisteröityä ja sitten tulla valittaan ja arvostelemaan niin ihmettelen kyllä suuresti..

   Poista
  6. Oikein. Kritiikkiä voipi tulla ihan naaman kaa sanoo jos on semmosta. Turhaa provoilua vaan anoilta. Tsemppiä <3

   Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  8. Oikea päätös, loistava ratkaisu Niko!

   Poista
  9. VIHDOIN OTIT SEN ANOJEN KOMMENTOINNIN POIS :D nyt ne joutuu keksimää itellee uuden elämän...

   Poista
  10. tsemppiä! muakin ärsyttää tuommoset paskanjauhajat jotka luulee tietävänsä kaiken blogin perusteella. ooot ihan mahtava persoona ja inspiroit mua ainakin asenteellas tosi paljon :)

   itsmytimenowbypipsa.blogspot.com

   Poista
  11. Hyvä Niko <3 Teit just oikeen päätöksen, paitsi itse olen koko peruskoulun ajan ollut kiusattu, joten tiedän miltä tuntuu lukea kritiikkiä itsestään netistä, ja se on turhauttavaa, koska ne ne ihmiset eivät edes tunteneet minua...

   Minusta on tyhmää kans kommentoida anonyyminä, koska jokaisella olin oikeus tietää kuka laittaa törkeän kommentin.. Olen alkanut pikkuhiljaa päivittäin seuraamaan sinun blogia ja katsomaan mitä sinulle nykyään kuuluu?

   Poista
 2. Hahaa oot niin oikeessa ton anonyymijutun kanssa! Näissä sun kirjotuksissa on aina asennetta :D

  VastaaPoista
 3. Järkevä ratkaisu ja toivotaan että toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin:) katotaan missä kohtaan mulla tulee näitä ihmisraunioita ikävä ja otan ne takaisin tänne ruikuttamaan:D

   Poista
 4. Hahaha tää on hyvä! En ite ainakaa kestäis jos jokapäivä pitäis lukee jotai "mielipide"paskaa ku ei se edes oo mitää asiallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on toisinaan kyllä aika raskasta :/ mutta ompas kiva huomata että siellä on myös kasvollisia ihmisiä jotka heittää kommentteja. WOU!:) kivaa illan jatkoa sannisofia <3

   Poista
 5. Oot niin oikeessa! :D moni ei ois kestäny edes noin kauaa kuunnella sellasta paskan jauhantaa. Nostan hattua sulle! Tuskin kovin moni näistä "anonyymeistä" tulee kuvan kanssa huutelemaan yhtään mitään. Varmaan vain levittää jotain muuta sivustoa kautta jotain kuinka "niko ei kestä kritiikkiä" heidän mielestä. Huhhuh. Hyvä päätös:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu jonku tyydytyksenhän ne tästäkin ratkaisusta saa, mutta onneksi en roiku Suomi24:ssä lukemassa musta kirjoitettuja juttuja joten mä olen sitten niistä häistä ihan tietämätön:))

   Poista
 6. Mä en jaksaisi pitää kommentointia avoimena anonyymeille, jos tulisi herjaa kaiken aikaa. Pointsit siis sulle kun oot niitä jaksanut! Vaikka eipä noita kannata tosissaan ottaa, niin ärsyttää varmasti.

  Tosta "-Kokeneet pienenä kiusaamista, väkivaltaa ja hyväksikäyttöä mahdollisesti." - kohdasta pitää sanoa, että itse tunnen kiusattuja, ihmisiä (itseni mukaanlukien), joista on tullut vahvempia, antavat muiden ihmisten olla niin kuin ovat, eivätkä herjaa... Tosin kusipäisyydelle on monia syitä, kaikki on erilaisia. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja toi tekstihän oli nyt mun puolelta ihan pelkkää provoa sinne anonyymien suunnalle:) Mutta pääpiirteet tuossa oli.

   Ihana Mawwi :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Juu otin kyllä:) monihan tätä mulle oli jo vinkkaillut, mutta kun koitin viimeiseen asti.. mutta jutut on mennnyt nyt niin mauttomaksi muutaman viikon sisällä että päätin hieman rauhoittaa tilannetta täältä suunnalta:)

   Poista
 8. KANNATAN! uskon että on aika turhauttavaa lukee päivästä päivään niitä kommentteja anonyymeiltä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on toisinaan yllättävän raskasta :Z mutta mulla on pitkä pinna.. vaikka sitä ei välttämättä uskoisikaan :D

   Poista
 9. Aivan oikeaa puhetta Niko! Olen ylpeä susta!! :) Olisin luultavasti itse tehny samoin ja sä kuitenki jaksoit heitä paskanpuhujia ja muita todella hyvin. Sulla on hyvä pinna josta saa olla ylpeä, mutta täytyy se raja joskus estää! Loputtomiin tarvitse sellaista kuunella. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 oij, kiitoksia kivasta viestistä Tanja! arvostan:)

   Poista
 10. Mahtava ratkaisu ! :D pitkään sie ainakin jaksoit :D hassu juttu että eilen just liityin tänne ja päätin lopettaa anonyymina kirjoittelemisen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wau :) kiva että liityit remmiin Tarja!

   Poista
  2. ainut vaan on se etten osaa käyttää tätä ja en saa tota mun nimee vaihettuu :o Vois vaikka luulla et oon joku vanha mummeli :D

   Poista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. mä tein nyt sit tunnuksen koska muuten en voi kommentoida jos on jtn kommentoitavaa )= mut toivottavasti noi kaikki ihme runkkarit katoo täältä (:: HYVÄ NIKO ! <3 pus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jansku tervetuloa :) ja toivotaan tosiaan että runkkarit runkkaa jatkossa jossain ihan muualla.. :D

   Poista
 13. hyi kauhia ku säikähin että lopetat blogin ku otsikko on toi 'nyt se loppu' !! ei saa säikytellä perkele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ou,sori :D ei ollut tarkoitus.. tää blogi ei ole katoamassa mihinkään, niin paljoa mua ei anonyymit ja heidän puheensa hetkauta että katoaisin verkosta kokonaan =)

   Poista
 14. Sana sanalta voisin sanoa, että puhuit ihan totta! (: Olen ylpeä sinusta ja siitä että et välitä siitä mitä muut puhuvat, vaan puutut asiaan oikealla tavalla. Tsemppiä Niko siulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -Jullex- kiitos hurjasti kommentista :) Tsemppiä myös sulle ja oikeen ihanaa syksyn jatkoa <3

   Poista
 15. Parempi näin :) tykkään lukea kommentteja, mutta ärsyttää kun siellä on ollut niin paljon täyttä pask** tiettyjen ihmisten toimesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,se on ollut ihan totta.. sitten jengi on alkanut tappeleen ja kinaamaan siellä viestien muodossa & mun sähköposti on huutanut hoosiannaa jokaisesta kommentista :) Toivottavasti jatkossa saamme laadukkaampaa luettavaa täällä kommenttien muodossa. PUS!

   Poista
 16. tosi hyvä ratkaisu! ihan turhaan luet joka päivä anonyymien säälittäviä haukkumiskommentteja. Et ole ansainnut niitä, eikä niitä tarvitse kenenkään sietää, oli sitten julkkis tai ei!

  Lippu korkeella vaan Niko <3 xx

  VastaaPoista
 17. EIköhän näin oo parempi :) Ei niiltä ikinä sitä rakentavaa kommenttia tuu, pelkkää haukuntaa!

  VastaaPoista
 18. Onhan se totta joo, että kun on julkisen blogin tehnyt niin saa helposti ikäviäkin kommentteja, mut kenekään ei kuitenkaan tarvii jaksaa sellaista ja musta teit oikein. Ennen uuden blogin tekoa mulla oli lähes 200 lukijaa ja niistä kyllä valehtelematta 1/4 osa ilkeitä anonyymejä. Yleensä annoin mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mut eihän ne siltikään kivoja oo.

  Ja Niko, oot superihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä pidän nyt sellaisen viikon että en meinaa lukea ainuttakaan herjaa ja katon sitten myöhemmin tilanteen uusiksi. Helppoahan se on yhtä nappia painaa ja hommat muuttuu. Mä pidän niitä anonyymeja hieman kuin koiria että koitan nyt niitä kouluttaa ja katotaan tuottaako se tulosta :D

   Jannalle iso <33

   Poista
 19. näin parempi! ilkeitä kommentteja ei oo ikinä kiva lukea, vaikka ne oiskin vaan jotain tyhmiä anonyymeja, tiedän tunteen.. puspus niko olet ihana <3!

  VastaaPoista
 20. ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ hahaa anonyymit XD Loistavaa Niko!!! :D Tee videopostausta ja ota enemmän kuvia, ett sais tietää sun oikeesta elämästä eikä anorunkkujen juttujen perusteella kuultuja juttuja ;) Keep going bro!

  www.lifeliketimo.blogspot.com

  VastaaPoista
 21. Hyvä uudistus Niko! :) ei ainakaan tartte enää sit kuunnella kasvottomilt mitää haukkuja :)

  VastaaPoista
 22. Moikka, laitoin sulle sähköpostia, en tiedä ootko ehtinyt viellä kattoa :)! Itse jouduin kanssa estämään anonyymit, sellaista paskaa sieltä tulee, että huhhuh., Kuten itsekkin oot huomannu niin kasvottomana ja nimettömänä siellä mielellään huudellaan, kun ei ole pokkaa näyttää sitä omaa naamaa nimestä puhutammakaan, se ei kestä päivän valoa. Katkerat ja kateelliset ihmiset, joiden täytyy mollata muita, kun ei itse pääse mihinkään ja oma elämä ei ole millään tapaa kiinnostava.

  Halein superblondi :)

  VastaaPoista
 23. Joo, ei kenenkään tarvi tollasta säälittävää kommentointia katella ! Jos ei oo pokkaa nimellä varustettuna tulla laukomaan mielipiteitään, niin pitäköön ne sitten omana tietonaan.

  Oot Nipsu aivan ihana !

  VastaaPoista
 24. Jes! Aivan oikea päätös Niko! Mulla on myös kokemusta noista ei niin fiksuista ja filmaattisista anonyymeistä, ja lopulta päädyin siihen että otin käyttöön kommenttien valvonnan. Päätän siis itse mitkä kommentit julkaisen, jolloin asialliset anonyymit pääsevät purkamaan pahaa oloa.

  www.anikani.blogspot.com

  VastaaPoista
 25. Hieno homma! Varmasti kannattaa!

  VastaaPoista
 26. Hieno homma! Varmasti kannattaa!

  VastaaPoista
 27. homohan sä olet, turha sun on sitä kieltää... ja internet on pullollaan palveluita, joihin voi tehdä "anonyymin" profiilin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietääkseni ole koittanutkaan mun homoutta koskaan kieltää:) Olen puhunut siitä avoimesti kohta neljä vuotta. Jos on mennyt ohi niin suosittelen pikaista googletusta tai sitten ihan vaikka tämänkin postauksen lukemista. Kiitos Simolle kuitenkin vaivannäöstä..kyllä mäki loisin profiilin että pääsisin kommentoimaan ihmisen blogia jonka tekemiset "ei kiinnosta mua lainkaan" :D terve!

   Poista
 28. Hyvän päätöksen teit munkin mielestä. Vähän pitäis mietiiä ennen kuin alkaa kirjottelemaan toisille mitään loukkaavaa, on se sille kirjottajallekkin aikas noloa kun osaat pitää puolias. :)

  VastaaPoista
 29. ihana asenne! oot niin vahva ja ihana persoona! :)

  VastaaPoista
 30. Go Niko! :) Todella hyvän päätöksen teit.

  VastaaPoista
 31. Ovatko rumat ihmiset sinun mielestä =anonyymejä. Olet aikamoinen rasisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon sitä mieltä että JOS on pakko roikkua kommentoimassa muiden ihmisten blogien alla ja herjattava, niin tekisitte sen edes omilla kasvoillanne. Mä voin sanoa että ottaisin teidät edes vakavissani. Nyt valitettavasti teidän provot ym vain lähinnä naurattavat :)

   Ps. Mä tarviin myös teitä rumiluksia, koska muuten mun blogini kävijämäärät eivät olisi niin kovin suuret. Ja se tarkoittaisi sitä että mun tulot tippuisivat. Joten kiitos Antti Nonyyminen että roikut täällä<3

   Poista
  2. toihan on imartelevaa kun joku anonyymi on rekisteröityny bloggeriin ihan sua varten niko <3

   Poista
 32. Tollasesta on kokemusta että huhuh ! Netissä jaksetaan aina tulla paskaa puhumaan, ku oikeesti päi naamaa sanomiseen ei riitä näköjää kellää pokka.
  Ihanaa ku olet jaksanu kestää tätä jo näin kauan ! (; ♥

  VastaaPoista
 33. :) mä en ees tajua että miks ihmiset jotka vihaa sua tai sun blogia tai jotain tulee edes lukemaan sun blogia jos niitä ei kiinnosta :D oon aina vaan miettiny et mitä järkee siinä on.. :d mut juu ja sitä kans en tajua ku jotkut tulee haukkumaan sua tai jotain muuta tällasta sen takia että oot homo :D koska mitäväliä sillä edes on.. sama asia ois ku menisin sanomaan jollekkin et hei sä oot ihminen :D oikeesti , mut juu sun blogi ja sinä itte ootte aiivan ihania <3!

  VastaaPoista
 34. Tää oli tosi hyvä ja hyvin sanottu ! :)

  VastaaPoista
 35. Tosi hyvä juttu, nyt saa anonyymit hankkia elämän--ehkä omilla kasvoilla??

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com