tiistai 9. lokakuuta 2012

Super Blondi?


Koska mä aloitin tämän mainostamisen jo ihan aamusta alkaen (tsekkaa alempi postaus) niin jatketaan samalla linjalla nyt vieläkin. Jos joku kelaa siellä että olenko mä koneella 24/7 niin vastaan että en. Mä istun tässä sohvalla ja kello on nyt tätä kirjoittaessa 01:57. Taustalla pörisee maikkari ja ruudussa istuu BB-Jani. Tätä kutsutaan sellaiseksi yöksi kun kaikki muu kiinnostaa enemmän kuin nukkuminen. 

Jos ootte kyllästynyt niihin blogeihin jotka on sarjassamme:

"Lissu laitto mun hiukset ja kannoin himaan sponsoreiden hiustuotteita ainakin sata!"
"Tässä on mun tämän tunnin lempivaatteet nelly.fi -sivustolta!"
"Kaikkee jännää on tulossa blogin puolella, mutta en voi vielä kertoa enempää!"
"Klikkaa tätä linkkiä - niin mä saan rahaa mun seuraavaan matkaan!"
"Tämän kuvan omistaa ja ilmeen maksoi: www.sutturanuttura.fi!"

..SuperBlondi (blogiin pääset tästä)
Blogi jonka nimi on SuperBlondi, banneria koristaa tyttö seiskan bikineissä..enteilee hyvää. Mä oon jo yli vuoden seurannut Kissie.se -blogia ja rukoillut päivittäin että näitä alkaisi ilmestymään myös tänne Suomeen. Nyt tuntuu että sellainen on löytynyt. 

Mä en tiedä kuka toi tyttö on tai mistä se tulee? Se oli kuitenkin lööpeissä viime viikolla kun sen äiti osti sille synttärilahjaksi uudet tissit. Ihanan 2000-lukua. Miksei mun mummille esim. tullut 90-luvulla mieleen että mä voisin haluta lisää senttejä mun penikseen?

Tää oli kuitenkin ehdottomasti illan paras löytö ja mun oli pakko jakaa tää teidän kanssa. Mä siis oikeasti diggasin tästä blogista ja tää ei ollut mitään kuittailua vaikka ehkä siltä saattoi kuulostaa. Kuten sanoin.. oon rakastanut Kissien blogia jo ajat & nyt tätä hupia tarjoillaan Suomeksi, joten mikseipä?

Mitä mieltä te olette? 

5 kommenttia:

  1. ää, mä ootin jotain oikeesti hyvää ja provosoivaa blogia niinku kissiellä, mutta joku pullukka pikkutyttö ei oikeen iske. eihän toi osaa ees kirjottaa:D kissie pilas itsensä leikkauksilla, mutta kun toi ei oo nätti edes ilman niin se on ihan turha :D suomen kissie on siis yhä hakusessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PULLUKKA mitä vittua?? :D jos toi on susta pulluka nii aika outo kuva sulla on naisista. just muodokas, vaikka nuo tekotissit on ihan turhat. ja turha blogi, samaa mieltä... ei mua vaan yhtään kiinnosta katella ylimeikattuja blondeja jotka on saanu synttärilahjaksi uudet tissit :D

      Poista
  2. hmm, nytkun näistä blogeista puhutaan niin:
    osaako niko auttaa kun oon 14v (pian 15) homo poika jota kiusataan aina kolussa ja kylällä naamaani en ees kehtaa näyttää,
    mutta siis kuitenkin tein blogin 2kk sitten, ja oon siis tosi ahkera bloggaaja mutta kirjutuneita lukijoita mulla 7 ja oon nähny että mun sivulla on 9henkee kerralla.
    MITEN SAISIN LISÄÄ LUKIJOITA?? VAI EIKÖ IHMISII VAAN KIINNOSTA??

    -kimbza

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo noloa tulla tänne kerjäämään nikolta sääliä, että saisit sen mainostaan sun blogias? opetelkaa kirjottamaan niin eiköhän niitä lukijoita tule jos on tullakseen.

      Poista
  3. tunnen kyseisen tytön...

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com