keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Täydelliset kengät + laukku = pakko saada!


Löysin täydelliset kengät Guessin mallistosta..

Siis oikeesti täydelliset. Mä oon maailman huonoin ostamaan kenkiä enkä oikeen koskaan löydä mitään kivaa.. Nyt mun sydän hakkaa tuhatta & sataa! 


..kengät oli tuolta ja ei edes pahan hintaiset! Siis oikeastaan yllättävän halvat? Nää illat on pahimpia kun selailen nettikauppoja. Kaksi iltaa takaperin mulla meni 300 euroa kameraan (mutta se oli halpa), joten nyt mä taidan joutua odottamaan Joulupukkia? Nyyh! 



Voiskohan Joulupukki olla tänä jouluna jotenkin tooooosi humalassa tai ihan vaan sitten vierailla mun lahjalistan kanssa -myymälän verkkosivuilla?

Pss. Naiset! Mä en edes viitsinyt listata tähän millainen tarjonta teille löytyy mm. Outletin puolelta, koska oon kuullut että Guess on osalle aika heikko kohta.. Mut jos nyt kuitenkin innostut ja sulla on maailman ihanin poikaystävä (joka voi mahdollisesti myös avustaa mua, koska mähän oon sun lempparibloggaaja niin..haluatte pitää myös koko perheen voimin mut tyytyväisenä) niin ota suunnaksi 
vink!

Mutta siis oikeesti noi ensimmäiset kengät on t ä y d e l l i s e t ja mä en varmana pääse tästä fiiliksestä ennen kuin ne on kotiutettu.. Vai mitä?



*)Blogi sisältää mainoslinkin

8 kommenttia:

  1. Ihanat kengät!! ostaostaostaosta! Tai sitten Joulupukki on niin mielettömän koukussa sun blogiin että huomaa että sä haluut noi ja tuo ne sulle :) miten sä jaksat oottaa jouluun?! jahei sitä tulin kyselemään että millä värillä värjäät hiuksias ja minkä väriset ne on luonnostaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi kengät on ihan taivaalliset ja mä tosiaan toivon että Joulupukki lukisi mun blogia :D En mä varmana jaksakkaan.. pitää katsella että josko noi klikkailis himaan nettikaupasta;)

      Mä en oikeen tiedä mitä väriä mun hiuksiin aina laitetaan, koska käyn parturissa. Yleensä kotona käytän toooodella paljon hopeahoitotuotteita jotka ylläpitää mun hiuksien väriä ja eivät rasita hiuksia :)

      Luonnostaan mulla on ollut tosi vaaleat hiukset jotka alkoi ajan kanssa tummumaan. Eli ne on varmana sellaiset harmaanruskeat tai jtn? :D

      Poista
    2. mulla sama, lapsena oli ihanan vaaleet luonnostaa, teini-iässä rupes tummuu ja nyt on maantien väriset varmaanki luonnostaan :-----D ei ees enää oikeen tiiä ku niin kauan värjänny tukkaa... mut hopeatuotteet pelastaa, vannon iteki niiden nimeen !

      Poista
  2. Nyt on kyllä ihan pakko sanoa et onneks löysin sun blogin! Pidin sua ennen kauheen inhottavana ja ärsyttävänä ihmisenä..mutta, nyt oon parina päivänä lueskellu täällä sun tekstejä ja sähän oot aivan huippu tyyppi! Jotenki tosi valloittava ja ihana persoona :) Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mukava kuulla :) Joo musta aika usein saa ihmiset hieman erinlaisen kuvan minkä haluaisin heille välittää.. toisia ei vaan voi miellyttää ja jotku ei pääse ennakkoluuloista ehkä koskaan eroon. Tervetuloa remmiin ja toivottavasti viihdyt blogini parissa vielä piiiiiitkään!:)

      Poista
  3. LINKITÄ SE GUESSIN OUTLET? =)

    VastaaPoista
  4. yhyyy!! noi kengät on hirveet! sori mut se o mun mielipide

    VastaaPoista
  5. oiiiii ! ihana laukku!!!!!!!!!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com