sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Viikonlopusta selvitty (ehkä)!


Takana on äärettömän outo viikonloppu. Juhlittiin mun synttäreitä kaksi päivää (tämä ei ole ennätys, sillä vuonna 2008 niitä juhlittiin Big Brotherissä liki kaksi viikkoa). Mä en ollut toivonut mitään, mä en ollut järkännyt mitään, mä en odottanut yhtikäs mitään. 

PERJANTAI
LAUANTAI
LAUANTAI

Oltiin keskiviikkona eräillä kutsareilla joissa oli ilmaista viinaa. Niko + ilmainen viina = ei hyvä yhdistelmä. Tämän reissun jälkeen mulle tuli joku koko viikon kestävä krapula ja se hieman masensi synttärisankarin viikonloppua. Lisäksi mua närästi jokainen hörppy mitä otin. Oli se sitten kuohuvaa,kuplivaa tai ihan vaan vettä. Vanhuus ei ilmeisesti tule yksin. Mä en mielellään puhu närästämisestä, koska mä miellän sen jotenkin noloksi ja vanhojen ihmisten sairaudeksi..

Mun asunto on edelleen kuin lähetystori ja tää muistuttaa jotain lidlin takahuonetta joka on täynnä banaanilaatikoita. Lisäksi mun asunnossa ei ole peiliä mikä tekee pukeutumisesta hieman haastavaa. Mä käyn välillä tsekkaamassa itseeni hissin peilistä tai sitten mä istutin Annin liikkumaan erään koristepeilin kanssa täällä kämpässä että nään miltä näytän. Ahdistavaa. Onneksi Melina on tulossa illaksi mun luokse, se ei raukka tiedä sitä että me aletaan siivoomaan. Lisäksi äiti tulee huomenna kyläilemään ja se on sellainen mimmi että tunti & nää tavarat on oikeilla paikoilla. Ihanaa jospa viimeinkin tämä viikon mittainen tressi ja kaikki päättyis & tää mesta alkaisi tuntumaan kodilta missä viihtyy. 

Takana on outo, mutta ihan jees viikonloppu. Sain ihan mielettömän määrän onnitteluita täällä blogissa,facebookissa ja twitterissä. Ah, kiitos ihanat! 

Joku poika tiesi kertoa mulle seuraavaa:

"Neljä vuotta ja sä oot 30-vuotias." 

Öö, kiitti vitusti. Juuri tuollaisen onnittelun haluaa seinälleen facebookissa. Annetaan se sille anteeksi se ei näyttänyt ihan siltä että sillä ois kaikki murot kulhossa, inkkarit samassa kanootissa, muumit laaksossa ja lepakot tornissa.. ja mitä näitä ilmaisuja nyt vielä voisi tähän luetella?


PUSMO! 

14 kommenttia:

 1. :) mut onneks selvisit bileistä :) ota elämä huumorilla, vanhenemisen kestää paremmin sillai <3

  VastaaPoista
 2. ismot kasinolla!
  mutta myöhäiset onittelut munkin puolesta

  VastaaPoista
 3. Ai katos tuo Tommikin kehtaa vielä näyttäytyä julkisella paikalla sen jälkeen mitä Taksissa näytettiin...

  Häpeääkö se edes? No jos on sulta yhtään saanut vaikutteita, niin ei varmasti! Kaikki julkisuus on hyvästä, sehän on sinun mottosi ja olet sen varmasti tartuttanut kaikkiin muihinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesko Taksin jakso?!

   Poista
  2. mikäs tommi myller-herjaaja ja vihaaja siellä huutelee? tässä kateellisessa ja kaunaisessa suomen maassa ei saa edes taksissa näköjään istua, kun jo hamraat bnäädät hyppii silmille. kiitos kivasta illasta niko, pelastitte mut!

   Poista
  3. mikäs tommi myller-herjaaja ja vihaaja siellä huutelee? tässä kateellisessa ja kaunaisessa suomen maassa ei saa edes taksissa näköjään istua, kun jo hamraat bnäädät hyppii silmille. kiitos kivasta illasta niko, pelastitte mut!

   Poista
  4. Auer kiitos itsellesi ;)<3

   Poista
 4. Onnea vielä nuori Niko :) Ja mä tiedän, et ei kannata alkaa elämään niitä kolmekymppisiä etukäteen, vaik kaikki siitä muistuttaiskin. Itse tehnyt aina sen virheen. Nyt jo 40v. lasis, ja harmittaa et sitäkin mietin ainakin 3 vuotta ennen aikojaan...

  VastaaPoista
 5. Hih, hauskaa kun kirjotat aina "tressi" =) ihana niko <3

  VastaaPoista
 6. Miks tommin blogi on suljettu?

  VastaaPoista
 7. vai siivoamaaan :D mut ehkä mä tuun sit huomenna sinne siivoo hihi!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Kiva kuva susta ja Annista! <3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com