sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Illan pläänit uusiksi!

Instagram : nikosaarinen

Täällä Helsingissä on ihan äärettömän kaunis päivä ollut tänään. Mä tässä jo hieman virittelin sormia että alkaisin siivoilemaan.. päätin kuitenkin keksiä kivempaa tekemistä illaksi ja vienkin ystäväni katsomaan BB:tä Espooseen. Illalla taloon astelee uusia asukkaita, joten jännä ilta on luvassa. Lisäksi veikkaan että illan häätöäänestys tulee olemaan tämän kauden kovin. Kuka tippuu? Iida, Anne vai Teija? Toivottavasti äänestäjät tekevät viisaita päätöksiä ja tiputtavat Annen tai Teijan talosta. No illallahan se nähdään! 

Mun blogia aiheesta voi lukea täältä. Ja kuten aina niin myös huomenna on luvassa taas tiukkaa settiä viikon tapahtumista. Joten olkaahan kuulolla. Kenties mä saan napattua illalla muutaman kuvankin vaikka tänne blogin puolelle.. harmi että elän edelleen vain puhelimeni varassa sillä tässä taloustilanteessa uuteen kameraan panostaminen saattaisi koitua kohtalokseni. 

Eilen muuten baarissa joku poika tuli sanomaan että lukee mun BB-blogia ja toivoo tiukkaa tekstiä myös jatkossa sinne. Ajattelinkin omistaa seuraavan kirjoituksen kokonaan hänelle, sillä en uskonut että sitä lukee ketään.. haha. Cu! 

3 kommenttia:

 1. Hei Niko, mä en ole koskaan ennen lukenut blogiasi. Muutin kuitenkin Britteihin parisen kuukautta sitten ja koti-ikävän riipiessä googlettelin erilaisia blogeja ja törmäsin tähän, muistin sut tietty joskus aikaisemmin BB:stä jossa olit mun ääretön suosikki jo silloin :D

  Jostain syystä tämä blogi auttaa mua kun koti-ikävä iskee, ihana lukea suomeksi jotain :) Lisäksi sä tunnut olevan tosi fiksu ja suorasanainen ihminen. Kaikkea hyvää sulle ja jatka blogin kirjoittamista, mä jatkan sen lukemista tulevaisuudessakin :) Bless xx

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä BB blogia moni lukee, ole huoleti :) tai ainakin mun lähipiirissä tosi moni itseni lisäks.. :)

  VastaaPoista
 3. Homopropaganda kiellettävä myös Suomessa
  Dosentti Johan Bäckman ehdottaa myös Suomeen Pietarissa hyväksyttyä paikallista lakia, joka kieltää homopropagandan eli homoseksuaalisen elämäntavan ihannoinnin ja mainostamisen alaikäisille. Bäckmanin mukaan vastaava laki vahvistaisi myös suomalaista yhteiskuntaa. Valitettavasti kaupungit eivät voi enää itse päättää järjestyssäännöistä. Ongelmaan pitää löytää jokin oikeudellinen ratkaisu, Bäckman sanoo.

  http://antifasistit.blogspot.fi/2012/09/homopropaganda-kiellettava-myos-suomessa.html

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com