torstai 8. marraskuuta 2012

Frendi+Sauna+Kanasalaatti = Täydellinen ilta!


Kuukausi on mennyt ja mä olen tullut siihen tulokseen että saunavuoron ottaminen keskiviikko illaksi oli aivan loistava ratkaisu. Ei tule lähdettyä baariin, koska keskiviikkohan on jotenkin hemmetin "cool päivä" dokaamiselle. Kuka helvetti senkin on keksinyt että perjantai ja lauantai ei enää riitä? Lisäksi jossain vaiheessa mä koitin tehdä trendikkääksi sitä että mentiin tiistaisin juomaan. Ehkä minä ja muutama "trenditietoinen" löydetään itsemme muutaman vuosikymmenen päästä jostain hoitokodista ilman haimaa ja maksaa.. Kiitos saunavuoro, olet juuri tuonut elämääni muutaman lisävuoden ja kaikki toiminnot mun kehossa on toistaiseksi vielä kondiksessa. 


Ok, täysin alkoholiton tämäkään ilta ei ollut. Saunan ja uima-altaan välillä ravattiin pienessä nousuhumalassa & nautittiin "muutama" siideri. Saunan jälkeen hemmoteltiin itseämme vielä Tiinan tulijaisilla minkä se toi Unkarista mulle & tehtiin aika simppeli, mutta toimiva salaatti. Kurkkua, tomaattia, fetaa, salaattia ja kanaa. Yam!

Tavattiin vuonna 2007 lidlissä jossa oltiin molemmat aikoinaan duunissa. Yks ilta me sitten ostettiin duunin jälkeen siiderit ja mentiin mun luokse. Katsottiin Big Brother kimpassa ja kerrottiin elämästämme toisillemme. Huomattiin pian että kello on neljä aamulla & me ollaan kännissä. Se oli hauska ilta. Seuraavana vuonna Tiina saattoi minut Big Brother -talolle & vaikka ihmisten harhaluuloihin tietenkin kuuluu se että tuon vuoden jälkeen minusta tuli täysi kusipää niin kerrottakoon että kaveripiirini on tismalleen sama kuin silloin aikoinaankin. Tottakai mukaan on tullut uusia tuttavuuksia, mutta mulla on sellainen lähipiiri ympärillä että niistä mä en hevillä luovu! Tämä vuodatus siksi että kun tuntuu että osa ihmisistä luulee aina olevan askeleen edempänä mun elämässä kuin minä itse.. niin väärässä olette. 

Älkää tuomitko ihmistä sen historian vuoksi. BB-Nikoa ei ole olemassa, vaan ystäville olen aina Niko Saarinen. Chat-juontaja ei provosoi vapaa-aikana, koska mun ei tarvitse saada keneltäkään tekstiviestejä. Tuskin kokitkaan vapaa-ajalla aina kokkaa? Tai kirjanpitäjät laske tilejä huvikseen? 

Kiitos siitä että mulla on maailman ihanimmat ystävät (..joista osa on myöntänyt ettei edes lue mun blogia, koska se ei toisinaan kuulemma ole yhtään "mua"), mikä saattaa ehkä pitää paikkaansa? Toisinaan tuntuu turhauttavalta vakuutella ja kertoa itsestään jotain positiivista, koska se on yksi tunti kun joku on vesittänyt tämän koko kirjoituksen. Ja toisaltaan jos joku on päättänyt vihata ventovierasta ihmistä niin mitä mä sillekkään voin tehdä? Tai miksi mun edes pitäisi tehdä sille yhtikäs mitään? Ehkä mä toisinaan unohdan että se elämä on täällä - ei siellä. Mutta kiitos myös teille kaikille lukijoille ja tukijoille. Ootte uskomatonta porukkaa :)

XOXO

11 kommenttia:

 1. voi teitä ihanat!

  t:saija ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sasuuuu! oltais mielellään otettu sutkin meidän kanssa saunomaan, koplaan kun kerran kuulut ;D

   Poista
  2. Jep, samaa lidlipossea ;D noh, kyllä me vielä keritään !<3

   Poista
 2. Ihana tää kirjotus,varsinkin tuo loppu! sä vaikutatkin todella aidolta moneen muuhun julkkikseen verrattuna.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Santeri(: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zYBLIJHl1XE sun videopostaus puolestaan sai mut hymyilemään! Mahtavaa että ihmiset on ja uskaltavat olla mitä ovat! Jatka samaa rataa :) öiiiiitä.

   Poista
 3. miks sä erosit, ku olitte niin rakastuneitakin.... ;(

  VastaaPoista
 4. sun kaverillas on SYÖTÄVÄN ihanat silmät :)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus, sai hymyilemään :) Tuli ikävä omia vanhoja ystäviä omalta paikkakunnalta... kun tällä hetkellä muualla opiskelemassa.. kyl tää tästä :)Ystävät on parasta ♥

  VastaaPoista
 6. näin sut ja ton sun kaveris kerran pitäjänmäen LIDLis jee

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com