torstai 8. marraskuuta 2012

Onko siellä salapoliiseja?


Tästä ovesta mulle tuli vieras tänään. Hymy varmana selvittää naapureilta kuka tämä mystinen vieras oli, joten pidän teitä jännityksessä. (kuittailu pohjautuu tähän uutiseen)


Söin pizzan, mutta unohdin kuvata sen. Onneksi valitsemani mausteet voitte halutessanne selvittää vaikka tuolta henkilökunnalta.


Kävin kylvyssä, mutta en kehtaa kertoa mitä siellä tapahtui. Joku teistä voi kokeilla josko noi kumiset ankat kertoisi teille. Kahdeksasta ankasta yksi on ainakin kova puhumaan, mutta en kerro minkä värinen se on.. että tämä haaste ei olisi liian helppo. 

Hauska ilta ollut. Nyt hieman glögiä tulemaan ja telkkarin äärellä taitaa tämäkin ilta mennä. Oletteko muuten huomanneet että Suomessa on nykyään hurjan monta kanavaa ja kokoajan tulisi jotain katseltavaa joltain kanavalta? 

13 kommenttia:

 1. Voi herranjumala, Niko oot ihana ! : D

  VastaaPoista
 2. Joo huomattu on! :) Tosin täällä korvessa ei ehkä ihan kaikki kanavat näy...ja ei se mua haittaa, kun pääasiahan on, että kunhan vaan maikkari & sub näkyy! Eli toisin sanoen mähän en pärjää ellen mä näe mun suosikkisarjoja kuten Salkkareita, Nikon Grilliä, Dallasta, Beebeetä, Muodin huipulle jne. Ai joo ja Liv, koska sieltä tulee Täykkärit & Kuutonen, koska sieltä tulee Twin Peaks! Tosin se ei nyt välttämättä kuulu mun suosikkeihin, kun en oikein uskalla sitä aina katsoa (en sillonkaan kun se on tullut aiemmin teeveestä), siis ehdottomasti ehkä pelottavin sarja teevessä kautta aikojen...huhuu SO SPOOKY! Mutta samalla yks mielenkiintoisimmista, jännittävimmistä & erikoisemmista sarjoista ikinä. Mutta joo mulla on jäänyt väliin nyt monta jaksoo, kun mä en oikein koskaan muista että se la tulee, tosin kyllä mä pääpiirteissään tiedän sarjan tapahtumat, kun oon joskus vuonna yks & kaks sitä katsonut...

  Ja joo pakko vielä mainita, että joskus oon kyllä kotona siihen aikaan kun teeveestä tulee todella ihanaa ohjelmaa, nimittäin OSTOSTEEVEETÄ! Siis oikeesti joka kanavalta! IHAN SAMA MITÄ NAPPULAA SÄÄTIMESTÄ PAINAN! :D Niko tai onko joku muu huomannut saman? Mutta pakko myöntää, että joskus mä vaan oon jäänyt tapittaan niitä ostosteeveen tuotteita ja niitä juttuja siis, omg! jne. Ja pakko nostaa esiin yks tuote, nimittäin paistinpannu johon ei tartu mikään & sillä/siinä voi kokata s eon helppo puhdistaa jne. vaikka mitä ja siinä on joku mummeli (sellanen punapää) esittelemässä, niitä pannuja ja samalla että miten voi vain minuuteissa kokata sitä sun tätä ja vielä terveellisesti. Ja mua huvittaa lähinnä siinä mm. se että Kun se mummeli kokkaa (Ja joku ukkeli seisoo vieressä) jotain niillä pannuilla, ekana jotain tosi nopeaa aamupalaa jne. Sitten siirrytään samassa hetkessä kokkaan lounasta, päivällistä, välipalaa & suinkin vielä iltapaalaaki...ja siis oikeesti eihän kenelläkään voi olla niin monta pannua!!! Tai niin paljon tilaa! Tai niin paljon aikaa! Tai niin paljon helloja! :D

  Joo siis kyll toi OSTOSTEEVEE ON IHANA OHJELMA! Ps. mä en koskaan onneksi oo mitään mennyt sieltä tilaan, enkä tod. koskaan tuu tilaan, se jos mikä on varma juttu! :)

  Saana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. öööö, ookoo? :DD

   Poista
  2. HauHAU! Vufff! :D

   Saana

   Poista
 3. Onnea suhteellenne <3

  VastaaPoista
 4. ''Niko Saarisen muuttaneen uuteen kotiin, jossa on myös uima-allas.'' XDD missä kohtaa tää hauska sivukommentti nyt ylitti uutiskynnyksen?

  Mä epäilen valkoista ankkaa.

  VastaaPoista
 5. voi ei, toivottavasti ette eronneet :(

  VastaaPoista
 6. Onpa Hymyllä loistavia toimittajia. Voisivat olla ihan ylpeitä itsestään, kun noin näppäriä uutisia kirjoittavat.

  Mä luulen, että pinkki ankka on se lörppähuuli.

  Tessa

  VastaaPoista
 7. On ne eronnu, se tuli vaa hakemaan koiria (vuoro viikoin) hoitoon ! Eihän Nikolla ole nykyään muuta ku aikaa, makoilla päikkäreitä, hillua baareissa, pelata pelejä, käydä tyttöjen kanssa saunassa ja ulkona. Nytkin selittää miten saa muutaman tunnin kulumaan pelin kanssa.

  VastaaPoista
 8. Niko sä oot kyllä hieno tyyppi! olis ihan huippua päästä viettään joskus iltaa samassa porukassa sun kanssa! Sun jutut vaan pistää aina virnuilemaan! :DD

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com