perjantai 9. marraskuuta 2012

Hyvää viikonloppua!Viikon viimeinen työpäivä alkoi hetki sitten. En oikeasti voi käsittää että jälleen on viikonloppu? Muistan kuinka mukulana laski päiviä heti maanantaista alkaen että milloin on seuraava viikonloppu ja vapaa. Nykyisin olen sellainen että mietin kuinka nopeasti aika menee ja kauhistelen sitä että jokainen päivä joka menee ohitseni, on aina yksi päivä lähempänä sitä että minä vanhenen ja lopulta kuolen. Masentavaa. Pitäisi vaan osata olla ja elää hetkessä, mutta mä olen sellainen ihminen että päässäni pyörii tuhat juttua kerrallaan ja tressaan ihan kaikesta. 

Tätä et tiennyt minusta:

-Jos olen menossa tapaamiseen, paikkaan josta tiedän vain osoitteen olen niin kauhuissani että mahani menee sekaisin jo vuorokautta aikaisemmin. Koitan etsiä reittejä reittioppaasta ja suunnitella kaiken siten että minulle jää aikaa eksymiselle. 

-Jos mun pitää soittaa jollekkin ventovieraalle ihmiselle (verovirasto,pankki,buukata vieraita maikkarille..) pitkitän puhelua mahdollisimman pitkälle. Vakio on että keitän kahvit ennen puhelua, käyn tupakalla ja wc:ssä. Ja soitan ystävälle ja kerron tilanteen, jonka jälkeen vasta pääsen soittamaan itse puhelua paikkaan X. 

-Jos joudun menemään yksin julkisilla keskustaan ym, en koskaan laita hiuksia vaan laitan lippiksen tai pipon päähän. Talvisin kääriydyn lisäksi kaulahuiviin jolla peitän nenäni, koska minusta tuntuu että ihmiset katsovat aina nenääni. 

-Jos pitää maksaa laskuja, kirjaudun verkkopankkiin ja peitän tilini summan yleensä sormella & maksan laskun. En koskaan halua oikeastaan tietää mitä tileilläni on rahaa. Äidilläni on valtuudet nähdä tilini saldot ja hän yleensä ilmoittaa minulle jos alan olemaan miinuksella. 

Oon outo, mä tiedän. Yleensä on kiva kertoa teille näitä "faktoja", koska yleensä joukosta löytyy aina ainakin yksi joka voi samaistua mun "ongelmiin" ja kun kuulen siitä niin tajuan että mähän olenkin ihan normaali. Haha. Voiko joku teistä samaistua johonkin näistä? Pliis sanokaa että joo. 

Mahtavaa viikonlopun alkua, XOXO!
 

21 kommenttia:

 1. Voi tunnistin heti itseni nuista kahesta ekasta! Ihanaa viikonloppua sulle! Oot ihana persoona :) -Taija

  VastaaPoista
 2. Voi Niko:) Mä samaistun kolmeen ensimmäiseen juttuun, joita en tiennyt susta! enkä itsekkään uskonu, että joku muu vois ajatella just samallain! Hullua :) Sait mulle hymyn huulille :) Ihanaa vkloppua myös sulle Niko!!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit nää oli hauskoja. :D Mulla on sama toi eka; jos oon menossa jonnekin autolla, oon ihan paniikissa, mietin parkkipaikkoja, ykssuuntasia ym. ym. tyyliin just koko illan ja valvon varmaan vielä yönkin. Onneks en käy paljon missään autolla. ;) Ja sit toi soittaminen on kans paha, en todellakan käsitä miks oon silti kaks eri kertaa päätyny semmoseen duuniin jossa soitellaan ventovieraille..hyvin äkkiä oon muuten myös lopettanut niissä. Ehkä en mee enää kolmatta kertaa. :D Onneks nykyään pystyy melkein kaiken hoitaa netissä niin ei tarvi soitella.

  Niko oot paras, jatka samaan malliin! Oon fanittanu sua BB:stä asti ja kerran vuosia sit jopa tavannut sut Tampereella kun olitte BB-porukan kans joskus joulukuussa siellä baarissa ja sit siellä tuli palohälytys ja meijät ajettiin ulos niin sä kysyit multa et "onks tampereella aina tällästä?" Se oli huippua! :D

  VastaaPoista
 4. Pystyn samaistumaan ensimmäiseen. Hahahaa, kolmonen oli hauska! Varsinkin tuo nenä juttu :D Saipas perjantai naurut, näillä on hyvä aloittaa vloppu, kiitos :)

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Pystyy kyl samaistuu melkee jokaiseen.. Hassua tosin..

  Hyvää Viikonloppua. :)

  VastaaPoista
 6. Kaksi ensimmäistä kohtaa täsmää. Paitsi etten viivyttele vain ventovieraille soittamista. Nytkin pitäis soittaa iskälle, mutta näköjään pitää ensin lukea blogien päivitykset ja varmaan syönkin vielä ensin :D

  VastaaPoista
 7. - Täälläkin samaistutaan kaikkiin paitsi tuohon, että äidilläni olisi valtuuden tilitietoihini :D, joten et ole yksin. Ollan outoja yhdessä. HiH. Hubaisan hauskaa vkl! <3

  VastaaPoista
 8. Vieraisiin paikkoihin meneminen on ehkä kauheinta ikinä :D

  VastaaPoista
 9. Pakko samaistua tohon tokaan. Toi soittaminen on hyvin vaikeeta. :D
  Ja toi, että en halua tietää paljon tililläni on rahaa, jos meen automaatille ja nostan rahaa niin yritän olla katsomatta paljon tilin saldoksi jäi.

  VastaaPoista
 10. Toi ensimmäinen on niin tuttua mulle! Yritän kattoo googlemapsista ja kysyy kavereilta yms. että saisin mahdollisimman paljon tietoa mistä sinne kannattaa mennä, millaista siellä on, millainen se paikka on jne! Oon iha samallainen stressaaja kuin säkin tossa asiassa! :D
  Ps, Sulla on iiiihana blogi! Oon lukenut tätä jo useemman kuukauden mutten oo vielä rohjennut kommentoimaan, eka kerta! :)

  VastaaPoista
 11. Mahtavaa että en ole yksin näiden juttujen kanssa :D hahaha. Pitää jatkossakin paljastella jotain outoa teille että tuntee taas olonsa "normaaliksi" <3 love!

  VastaaPoista
 12. Haha Niko oot ihana<3:D

  VastaaPoista
 13. Mä stressaan kans, jos on joku tapaaminen oudossa paikassa niin googlemapsista katon missä se on ja jos mahdollista niin käyn etukäteen "vakoilemassa" missä se on :D sitten tuo soittaminen on sama, pitkitän niin pitkään kuin mahdollista ja pidän puhelinta kädessä ja yritän hebgitellä syvään että uskallan soittaa :D jos mahdollista niin nakitan kaikki tärkeet puhelut miehelleni. :D

  VastaaPoista
 14. Kaks ensimmäistä on niin mua :D etenki soittaminen jollekin vieraalle. Pitkitän kans ite sitä ihan loppuun asti, ja ramppaan vaa ympäri kämppää ja mietin mitä sanon yms. Ja jos mahdollista nii tottakai laitan toisen soittamaan. :D

  VastaaPoista
 15. samaistun kahteen ekaan!! :DDD

  VastaaPoista
 16. Joo mä kans jos on jossain tuntemattomassa paikassa jotain tapaamisia ym. meen ihan paniikkiin ja kysyn kymmeneen kertaan mahdollisimman monelta ihmiseltä, että mitä kautta mun pitää mennä ja mihin meen ja mun päässä pitää olla tarkka reitti tai oon ihan paniikissa :D ja yleensä jos mahdollista niin pakko käyä vielä itse paikan päällä aikasemmin katsomassa missä se on..

  VastaaPoista
 17. Samaistun kyl noihin kaikkiin. Puhelimella soitto, tai jos joudun käymään jossain virastossa, lääkärissä ym. niin ahdistaa kumpikin niin, että olisin miltei valmis lopettamaan kaiken. Välttelen myös postin näkemistä joskus viikokonkin...

  VastaaPoista
 18. Haha, itsekin aina panikoin jonnekin soittamista (kuten tällä hetkellä), ja myös reittien etukäteen suunnittelu kuulostaa jotenkin tutulta. :) Et siis todellakaan ole ainoa tässä asiassa. :D
  Olet muutenkin Niko niin ihana! Tee lisää tällaisia paljastus-postauksia. :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com