maanantai 14. tammikuuta 2013

En osaa antaa tälle kirjoitukselle otsikkoa!


Moi, seuraava postaus ei tule sisältämään inboxin kautta saatuja viestejä. Tämä aihe kun nyt on puhuttanut teidän keskuudessa ihan äärettömän paljon. Jopa niin paljon että näitä inbox-viestejä on syntynyt lisää. Muutaman mielestä mut pitäisi haastaa oikeuteen, muutama ilmoitti jättävänsä blogini lukemisen ja mitä vielä? Tiedättekö..kiinnostus 110%. Siinä kohtaan jos ottaa jonku ihmisen bloggaamisen niin henkilökohtaisesti että on valmis haastamaan hänet oikeuteen tai kirjoittaa sivun mittaisen avautumisen siitä että ei meinaa jatkossa enää lukea tätä blogia.. on ehkä ihan hyväkin olla klikkaamatta itseään tänne mun sivuille, koska joku sivustaseuraaja saattaisi tokaista että kaikki muumit ei oo laaksossa, kaikki intiaanit ei oo kanootissa, kaikki lepakot ei oo tornissa ja mitä näitä nyt vielä ois?

Jotta kaikkien mielenterveys pysyisi suhteellisen hyvässä hapessa. Lisään seuraavaksi muutaman valokuvan tähän. Tiedän että jonku mielestä mä olen A. liian ruskea, B. mulla on väärät vaatteet, C. mun kaverit on rumia, D. mä oon vitun tyrkky, E. oon homo, F. mä juhlin ihan liikaa. Kun blogisssa käy tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä päivässä..en millään voi miellyttää teitä kaikkia ja mikä hassuinta.. se ei koskaan ole ollut minun tarkoituskaan. Niin kauan kun tää blogi kulkee mun nimellä ja en kirjoita tätä kenenkään palkkalistoilla.. niin kauan mä myös itse henkilökohtaisesti määrään sisällöstä. 

Oon kuitenkin kiitollinen runsaasta lukijakunnasta, mutta jossain vaiheessa on syytä ilmeisesti muistuttaa miten tää homma toimii. Kiitos ja näkemiin (..jos ja kun tämä tuli jollekkin yllätyksenä & blogini siirtyy sivuhistoriasta suoraan roskakoriin). Ootte rakkaita! 


Suhteellisen köyhä tarjonta kuvien suhteen, mutta keskityttiin kuvaamisen sijasta dokaamiseen. Lauantaina oli hauskaa, sunnuntaina ei. Heräsin tärinään (..ei vieroitusoireita alkoholista) vaan mulle oli yön aikana noussut kuume. Eilinen menikin aikalailla kotosalla. Poikkeuksena se että Melina raahasi mut syömään hieman kiinalaista. 

Mun on pakko olla kipeänä, koska edes ylläolevat herkut ei saanut Nipsua piristymään. 

Ja saldoa instagramin puolelta (@ nikosaarinen)

Oon värjännyt hiukseni viimeksi lokakuussa, mutta mä jotenkin diggaan näistä. Oonkin heitellyt ilmoille ajatusta että mitä jos antaisin niiden vaan olla? Ja kun kaikki vaalea leikataan lopulta pois niin eläisin ehkä ensimmäistä kertaa vuosiin ilman värjättyjä hiuksia. Lauantaina mä kuitenkin hieman sävytin niitä täällä kotosalla tuolla hopeasuihkeella joka on muuten ihan loistava keksintö, kiitos siitä. 

Nyt mua hieman jännittää, koska meinaan jättää työhakemuksen! Se taitaa olla ensimmäinen laatuaan sitten vuoden 2006-2007. Outoa! Mä en edes tiedä miten töitä haetaan tai siis miten mä saisin ne ihmiset vakuuttuneeksi siitä että juuri minut pitäisi palkata heidän listoilleen. Omfg! Taidan kuitenkin tehdä "Nikot" ja keittää ekana kahvit..ravata miljoona kertaa tupakalla.. tästä on ennenkin puhuttu, mutta oon vaan niin mestari lykkäämään näitä asioita. Mun oli pakko kirjoittaa tää tänne blogini puolelle, koska toivon että joku teistä kyselee illan aikana että lähetinkö sen hakemuksen ja en todellakaan kehtaa sitten vastata kieltävästi. Haha. Viikkoja <3



26 kommenttia:

  1. aww oot niin söpö tos toisiks viimeses kuvas <3

    VastaaPoista
  2. suviiiiii <3 Noi lasit käy sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  3. eii nikoo oot ihana, ja tää sun blogis piristää nii mun päivää! Kiitti! oot muute itteki tosi sulonen :) Siis mää en oo tajunnukkaa et sulla on silmälasit ;) Sano lodonille ja milanolle sun faniltas terkkuja varmaa söpöimmät chihu pennut mitään oon koskaa nähny :)


    <3: Hensuriksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi lasit ei ollut mun :) Mutta mulla on myös omat lasit...tosin en tiedä missä ne nyt on :D haha! Kiitos kommentista <3

      Poista
  4. Kun sä tuolla jossai postauksessa kirjotit et sulla on netflix niin onko siinä tekstitys?

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia ^^ Ja jälleen hyvä postaus. :)♥ Ooot best! ♥

    VastaaPoista
  6. Tee postaus sun tatuoinneista! Oot ihana, mutta varjää toi juurikasvu pliizz!! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taisin just tossa tekstissä kertoa että mä pidän mun hiuksista juuri tämmöisenä ja nimenomaan ehkä siksi että niissä on tuota juurikasvua. Joten pliizz!!<3 :DD:DDD:D

      Poista
  7. Nuo sun hiukset on ihan sairaan ihanat ! Älä värjäytä::)! Ja nuo kuvat ! Vaikka niitä olikin vähän niin ne oli kaikki yhtä ihania ! :)

    VastaaPoista
  8. niko oot ihana ja sun hiukses on kivat ♥

    VastaaPoista
  9. nooo lähetitkö työhakemukse?:D

    VastaaPoista
  10. Oot ihana<3 ja noi hiukset on kivat:)

    VastaaPoista
  11. noi hiukset on tosi mageet :))))

    VastaaPoista
  12. Haha sai taas nauraa sun huippu jutuille, Niko olet huikea!

    VastaaPoista
  13. hyi saakeli toi oikeessa reunassa oleva mies XD vai onko toi ees mies, näyttää naiselta

    VastaaPoista
  14. todella haluttava kaula aukko tuolla ruskeaveriköllä tuossa vasemmalla,onko sinkku ja mikä ikä?????todella kivat rinnat nam nam pääsisispä testaamaan

    VastaaPoista
  15. Väärät vaatteet? hah, voi kun nykyaikana varsinkin miehet on juntteja.. minusta sie olet tosi tyylikäs!

    VastaaPoista
  16. Pientä naurunkiherrystä ku huomasin et tuolla yhdessä kuvassa ns. "kohotat" kaverisi povea... :D ja ettet saanut sitä työhakemusta aikaiseksi. Suurin naurun aihe kuitenkin ylireagoivat ihmiset, miten voi hermostua sun postauksistas? Mä oon lueskellu sun blogia jo jonkin aikaa ku innostuin kesällä katteleen nikon grilliä ja keskustelut oli niin huippuja. Nyt sit tein oman blogin :) saa käydä kaikki lueskelees ;)

    nannapallo.blogspot.com

    VastaaPoista
  17. Voi että sulle sopis tollaset lasit pidettäväksi vaikka joka päivä! :)

    VastaaPoista
  18. Voi että ihmisillä voi olla sitä hiekkaa ******** Ei blogin kirjoittamisen tarvi aina olla niin vakavaa..just kivaa ja erillaista! :-)

    VastaaPoista
  19. Eikä D: Toi kuva, missä sul on noi lasit, pullo kädes ja otat kuvan sun puhelimel... sulin <3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com