lauantai 12. tammikuuta 2013

Epätoivoista vonkausta inboxissa..


Mun inboxilla on yhtä monta nimeä kuin rakkaalla lapsella. Se on suomalaisten sylkykuppi, yöntimojen kohtauspaikka, yh-äitien yksinpuhelua, vanhojen homojen viimeinen oljenkorsi ja mitä näitä kaikkia nyt tähän voisi luetella. Joidenkin mielestä on suorastaan kamalaa että olen julkaissut näitä viestejä ja osa teistä taas on nauttinut kahdesta edellisestä postauksesta suunnattomasti, jotka pääset muuten lukemaan tästä ja tästä.

Olisikohan aika tuoda jälleen yksi keskustelu julki? Tämä on pitkä keskustelu ja on jatkunut yksinpuheluna liki kahden vuoden ajan. En kuitenkaan halua sen enempää nolata ketään joten tuodaan keskustelua julki hieman sensuroituna tällä kertaa (..ettei kyseinen henkilö ole arvattavissa).

Olkaa huoleti. Mulle voi edelleen laittaa viestiä inboxissa, sähköpostissa ilman että tarvitsee pelätä päätymistä mun blogiin. Tämä mun mielestä vaan oli julkaisemisen arvoinen suoritus. Keski-ikäinen mies kun ei oikeen millään meinannut ymmärrätää että kun ei kiinnosta..niin ei kiinnosta. Jotta tämän lukemiseen ei mene vuorokausi.. on keskustelua lyhennetty aika rutkasti. Väliin olisi mahtanut sata "Moi, mitä kuuluu?" , "Ihana uusi kuva sulla täällä" -kommenttia.

Sanotaanko että tarinan mies on vaikka Juuso? Miettikää siis häntä "Juusona" kun luette keskustelua. Nauttikaa!


Mitäs sanotte tästä viestiketjusta?

32 kommenttia:

 1. :DDDDDDDDDDD mitä ihmettää.. tän on pakko olla joku vajakki

  VastaaPoista
 2. sun blogis on paras :D

  VastaaPoista
 3. No tollahan on ihan sairas pakkomielle susta. Todella ahdistavaa luettavaa. Se varmasti kirjotteli sulle aina masturboidessaan. Kyllä voikin sitten oksettavia ihmnisiä olla olemassa, huh huh.

  VastaaPoista
 4. kun julkaiset näitä viestejä niin kai tiedät syyllistyyväsi rikokseen??

  VastaaPoista
 5. Sillon kyllä, jos julkaisee nimen, mutta tässäkin tapauksessa on ihan täysin henkilöllisyys salattu. (: Joten ei, ei syyllisty rikokseen.

  VastaaPoista
 6. aahahah hyi hhell.... :DD Miten sä oikeasti jaksat tuommosia ällötyksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnen ton pojan ja hän on kehitysvammainen. Kivasti sanottu sulta Pauge.

   Poista
  2. Miten voit tietää kuka toi on kun ei oo kuvaa eikä nimee :DDD Hahahaha lol

   Poista
 7. Voi eei... :D kuin oot jaksanu melkee 2 vuotta + kaikkia niitä muita? :D

  VastaaPoista
 8. Voi sua raukkaa Niko...kaikkea se sieki joudut kestämään.

  VastaaPoista
 9. :D... en tajuu miten pystyt oleen tolle noin ystävällinen, ite en varmaankaa pystyis :D...

  VastaaPoista
 10. Mitä ihmettä?? :D

  VastaaPoista
 11. "Olkaa huoleti. Mulle voi edelleen laittaa viestiä inboxissa, sähköpostissa ilman että tarvitsee pelätä päätymistä mun blogiin." :D :D :D

  VastaaPoista
 12. Hah :D Kaikki täällä bussissa katto mua ihan kummissaan kun rupesin yksikseni nauramaan :'D Voisin sanoa että nolotti hiukan :')

  VastaaPoista
 13. - Siulle on tunnustus mun blogissa :D.

  VastaaPoista
 14. En voi käsittää miten hyvä sietokyky sulla on! Toki varmaan julkisuus ym on sitä vuosien varrella kasvattanut, mutta ihan äimistyttävää miten kykenet vastaamaan asiallisesti vaikka viestien taso näköjään on mitä on :D

  VastaaPoista
 15. Minkä takia bloggailet? Mikä on se syy, minkä takia haluat lukijoillesi tarjota kivoja postauksia? Valitettavasti joudun imuroimaan tämän blogin suosikeistani, sillä nykyään en täällä muuta näe, kuin että mitä sinulle tullaan sanomaan facebookissa, tai miten sinua nykyisin mollataan esim. baarissa. Valitettavasti blogisi on mennyt huonompaan suuntaan eikä järkeviä postauksia mielestäni enää tule. Kiitos ja näkemiin, kaikkea hyvää sinulle ja toivottavasti saat intosi takaisin bloggaamiseen ja tuot takaisin ne laadukkaat postaukset, joiden takia jaksoin itsekin tätä joskus lukea.

  VastaaPoista
 16. Vitun pimee jätkä en kans yhtään tajuu et miks se ruinaa sulta persettä, ja viä noin törkeesti faces

  VastaaPoista
 17. no huhhuh :D
  btw, ois kiva jos voisit jossain vaihees tehä jotain videota! :)

  VastaaPoista
 18. Eikö kannatas estää jo toi FB:ssä niin ei tartteis kestää siltä tollasta tekstiä ja sitten vielä julkaista niitä täällä ja saada ihminen nolostumaan? :D Vaikkei sen nimee täs kerrottakaa niin kyl varmaa hävettää tän jälkeen...

  VastaaPoista
 19. Oon kyllä samaa mieltä tuon anonyymin kanssa. Hyvin kirjoitettu ja aikalailla ruokit vain tuollaisten ihmisten käyttäytymistä sillä laitat muiden sinulle tarkoitetut viestit loppuenlopuksi tänne blogiin..? Saaneen kysyä, mutta minkä takia?

  No, minäkin joudun jättämään blogisi, sillä ei ole enää mitään mieluisaa, järkevää luettavaa..

  VastaaPoista
 20. En mä niinkään usko, että tää blogi villitsee tota jantteria yhtään enempää, mutta "ongelma" lienee siinä, että vastaat sen viesteihin. Mun mielestä on epäreilua täällä blogissa antaa ymmärtää, että tää tyyppi on häiriköiny sua "yksinpuhelullaan" pari vuotta, kun itse oikeen sanot hälle, että juu voidaan viestitellä. Totta helkutissa tollai kiihkoisa "fani" saa siitä tuulta myllyyn seuraavaks kymmeneks vuodeks. Eli älä ihmeessä vastaa sille yhtään mitään jos se oikeesti on joku ongelma, että lähettelee sulle viestiä. Ja oikeen armollisesti olet kertomatta nimen, mutta kuten yllä todettiin, niin sehän olisi ollut rikos. Että se siitä hyvistelystä.

  Tulin tuolta -THO-:n blogista piipahtamaan, mutta kun eka postaus mitä luen on tätä luokkaa ni joudun kyllä toteemaan, että sen verran pahaa huomio hu**a touhua, että tämä blogi ei ole mua varten. Ihmeen moni tuntuu kyllä viihtyvän tämän parissa, joten mukavaa jatkoa teille. Jokaisella bloggaajalla on oikeus tehdä oman näköistään sisältöä.

  VastaaPoista
 21. Saanen sanoa, että aika helevetin sairasta!!

  VastaaPoista
 22. Jollaki taitaa olla stnan paksu kallo, ku ei oikei mee asiat sinne sisälle :D

  VastaaPoista
 23. tää on vaan jotain niin käsittämätöntä :D

  VastaaPoista
 24. Oikeesti rasittava ihminen!! Vois lopettaa ton ahdistelun ja ymmärtää että olet varattu eikä ruveta siit haukkumaan..osaat kyllä olla kärsivällinen.! Mä en varmaan pystyis;D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com