lauantai 12. tammikuuta 2013

Yöllisiä fiiliksiä


On kieltämättä hieman outoa olla kotona. Paikassa jossa viimeisen kahden kuukauden aikana on tullut vietettyä aikaa kokonaiset neljä yötä(?!). Toisaltaan tää yksinolo tekee mulle ihan hyvää + että mulla on sata juttua jotka mun pitäisi hoitaa kondikseen, liittyen lähinnä töihin tai siis sen hommaamiseen. Lisäksi olisi ehkä vihdoinkin kiva saada asuntoon jossa on pian kolme kuukautta asunut niin hommattua matto, muutama hyllykkö, tauluja ym. Huomenna ajattelin hakea jonkun räsymaton vaikka sitten helvetti kirpikseltä, mutta tää mun asunto muistuttaa jotain neuvostoliiton aikaista kolhoosia (..ei lainkaan mua siispä). Mattotukussa näytti olevan vaikka mitä kivoja mattoja. Harmi vaan että mä haluan sen maton itselleni huomiseksi.

Kuitenkin mattotukun ihanuudet löytyy t ä ä l t ä !

Sitten mä havahdun kellon käydessä liki 01 yöllä..ja mä kuvaan mun uusia pussilakanoita ja jaan kuvia instagramissa. Ok, ei tääkään nyt ihan tervettä ehkä ole?


Mut en voinut vastustaa, koska ne vaan on niin ihanat ja pääsevät neitsytmatkalle tulevana yönä. Joulupukki toi ne mulle kuulemma anttilasta. Pitää käydä tarkistamassa hinta joku päivä, haha.


Sitten mun tykönä istu iltaa ton näkönen hiippari (puhun tosta vasemmanpuoleisesta, koska oikeallahan olen siis minä itse). Katottiin tvof ja mun on pakko sanoa että noi laulukilpailut alkaa sittenkin olemaan jo aika nähtyjä tämän kokoisessa maassa kuin Suomi, vaikka viime perjantaina hehkutin kyseistä ohjelmaa. Aika väsynyttä menoa.

Mä rakastan Tiinaa (siis tota tyttöä joka on tossa kuvassa), koska sen kanssa meillä vaan menee jutut ihan yhteen. Tänäänkin me onnistuttiin keksimään keinot millä tässä maassa voi rikastua ja ne olivat: huoraaminen, kansanedustajat, formulakuskit ja rikkaat aviomiehet. Ihan parasta. Mä voisin kokeilla tosta listasta kolmea.


Näin meillä nukuttiin tänään päiväunet. Joskus mä toivon että mä olisin pienen pieni chihuahua jota vaan kannetaan sylissä, lässytetään 12 tuntia päivässä mukavia, silitetään, rapsutetaan ja ruokitaan herkuilla.. Oon ihan varma että ihmiset syntyy uudestaan ja niistä tulee eläimiä (ihan vaan silleen btw). Mä toivon tietenkin olevani chihuahua, mutta todellisuudessa musta tulee varmana joku saksanpaimenkoira joka on jossain Kontulassa jollain juopoilla ja ei koskaan saa ruokaa. Mutta joo.. räsymatoista aina Kontulaan, ilmeisesti on se aika vuorokaudesta milloin mun mielikuvitus saa ihan uudet ulottuvuudet. Öitä.


*)sisältää mainoslinkin 

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ps. en muistanut mun kahvinkeittimen mittasuhteita! eli siis paljon tulee höystöjä jos vettä tulee määrä X. hahahahahah!

   Poista
  2. Sä oot ollu vissii siel viimeks yötä silloin ku mäki olin :D Reilu 500e saunavuoro ;) buahahahhaa!

   Poista
  3. Juu silloin viimeksi olin täällä yötä:) Ps. Edellinen saunavuoro jäi sitäpaitsi käyttämättä :D:Dettä..että.. Alkaa olemaan jo aika kova hinta kolmesta vuorosta tämän kuun osalta. LOL.

   Poista
  4. mä suosittelen että jätät ne mattojen ja hyllyjen ostamisen vähän syksymmälle..... mitä sä niillä siellä teet kun et itsekkään siellä viihdy ;) PUS!

   Poista
  5. Nti Leotta! Älä viisastele siellä yhtikäs. Tää "aika kallis saunavuoro" -lause on jo sun suusta kuultua niin älä jatka enää :D tuntuu vaan pahalta kuulla faktoja :DDD

   Poista
  6. Hahhhaaa! Mut se oli hyvä läppä, teijän ilmeet oli niin hyvät :D

   Poista
 2. Vähä on kivat lakanat. Sulla menee sit vähänniinku mulla. Muutin tänne Lahteen siinä no. sillonku sieki muutit about :D ja oon viettäny kotona ehkä yhteensä kaks viikkoo, hups.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKä:D joo mä muistan kuinka sä silloin laitoit kommenttia että sulla oli sama tilanne kuin mulla, no mutta PÄÄASIA että meillä on katot päämme päällä! <3 pus.

   Poista
  2. hahah, totta. pääasia et on joku katto pään päällä, vaikkei sit siä kotona viihykkää kauheemmin :P Ehkä vielä jossain välissä sielläkin jaksais olla pitemmän aikaa, ehkä.
   <3

   Poista
 3. NOLO HUORAAMINEN ON KIELETTYÄ JOS ET SITÄ VIELÄ TIENNYT SAATANAN HOMO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoraaminen on laillista mutta parittaminen ei

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Onks toi STATE OF WOW? :) mul on samanlainen

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com