maanantai 21. tammikuuta 2013

Herkullinen kylmäsavulohipasta!


Mä oon yksinkertaisesti nyt niin poikki nyt. Takana on muutaman tunnin yöunet ja olen koittanut koko päivän vältellä päiväunia että tulevana yönä saisin unta. Olen viimeisen vuorokauden jälleen rustaillut koneella tätä mun projekti äxxää. Oi kun se vihdoin tänä vuonna tulisi valmiiksi. Käytiin koirien kanssa "pitkällä" lenkillä. Ja nyt odottelen että iholla -sarja alkaisi ja sen jälkeen meinaan kellahtaa sänkyyn (ehkä). Väsymyksestä huolimatta oli raahattava itsensä kauppaan ja keittiöön. Valmistettiin sellaista herkkua että vieläkin pyörii sukat jalassa. 

Tarvitsen vain muutaman purkin kermaa. Valitse makusi mukaan.
Lidlistä kylmäsavulohta (3,99). Ihan vertailun vuoksi mm. Siwassa vastaava paketti yli 5 euroa! 

Aika yksinkertaiset aineet. Heität kylmäsavulohen kuumalle pannulle. Paistat ihan muutaman minuutin verran. Heität joukkoon hieman valkopippuria (mahdollisesti sipulia ym?) itse mentiin sieltä mistä aita on matalin ja heitettiin joukkoon muutaman minuutin kuluttua vaan kermat. Seuraksi keitettiin pastaa. Ja se oli siinä. Voin sanoa että olen nyt muutaman viikon aikana syönyt tätä kolmesti ja voin sanoa että vie kielen mennessään.
Lasi maitoa ja päälle jotain juustoa joka on tarkoitettu nautittavaksi pastan kanssa. Pörffekt!

Ootteko koskaan maistanut? Jos ette niin suosittelen.

Iholla -sarjaa odotellessa! Melkein meni koko astia Salkkareiden aikana.. oli muuten pikkasen jännä jakso. IIK! Melkein tekisi mieli maksaa se muutama euro että näkisi huomisen jakson ennakkoon, mutta mitä mä sitten huomen illalla jännittäisin sohvalla?!
Äiti toi mulle eilen viimeisen joululahjansa.. parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 
Suffelit häipy kulhosta eilen aika vikkelään. En oo mikään kovinkaan suuri makean ystävä tai siis harvemmin ostan kaupasta mitään, mutta aina kun eksyn karkkihyllylle niin voin sanoa että mukaan tarttuu pussi jos toinenkin.. 
Oon nyt muutaman päivän himonnut Samsung Galaxy Tab 2 10.1 netistä. Se taitaa olla kyseisen sarjan uusin tabi ja mä niin haluisin tuollaisen itselleni. Tänään mun pankkitili antoi pientä ilon aihetta, mutta mietin että vieläkö mä odottelisin.. ja suuntaisin mielummin vaikka jonnekkin reissuun. Mutta toisaltaan eihän reissuun voi lähteä ilman tuollaista? ;D Ja faktahan on että osamaksulla saa.. ja hevosella pääsee. Leikin muutaman tunnin frendin vastaavalla laitteella ja se oli RAKKAUTTA! 

No en onneksi sitten huomannut tätä seuraavaa mainosta, prkl! Tää kävi jo ostoskorissa.. nyt mä vielä hetken mietin.. suljen vaikka läppärin ellei muu auta! Mitä mieltä te ootte?

23 kommenttia:

  1. Toi on hyvä vehje toi tabi!(: Suosittelen!

    VastaaPoista
  2. http://salsutennakkoon.blogspot.fi/ tuolta näät huomisen jakson ihan ilmatteeks :)

    VastaaPoista
  3. näyttää namilta ;p ja noista salkkareista, täältä http://www.action-salkkarit.com/ näkee ilmaseks seuraavan päivän jakson :) pitää vaan rekisteröityä. Seuraavan päivän jaksot tulee siinä 8-9 illalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...ok nyt mä ymmärrän miksi salkkareiden katsojaluvut on laskussa :D:D! jos siis näitä mestoja on netissä enemmänkin.

      Poista
  4. Tää note taitaa olla uusin. Mut ei kai niissä hirveesti oo eroja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin onkin. Sitä mä tsekkailin, mutta jotenkin ihmeessä mä revin tohon nyt ton. Mä oon aivot narikassa.

      Poista
  5. Oot nolo paskiainen vastaa tähän oikee pitkäl ja paskasel viestil. Sul on lyhyt. Hyi sua homo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä vittua miks nauroin :D? kaikesta ihmiset saa kiksejä

      Poista
  6. Testasin tuommosta ku tutulla oli, ja oli kyllä hyvä, kannattaa (: Ompa säälittävää tulla ilman nimeä kommentoimaan tänne tuommosia. ^

    VastaaPoista
  7. Odottelen kans tääl tuota iholla-sarjaa :) nam, toi pasta näyttää kyl toosi hyvältä!

    VastaaPoista
  8. Mistä oikeen oot löytänyt noita Moam- karkkeja? Ite rakastan niitä mutta en yksin kertaisesti meinaa mistään löytää :D oot Niko muuten aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lidlin kassapäädystä bongasin! :) Ihan helmiä. Jam-Jam!

      Poista
    2. Maomeja saa myös R-kioskilta ;)

      Poista
    3. Okei pitääkin käydä ostaa :)

      Poista
  9. Miten rahattomuutaan julkisuudessa valittava ihminen voi shoppailla noin paljon? Jos sattuu olemaan velkojia ja saa kelan tai kunnan asumis- ja muita tukia (jos saa) niin mitä ne tädit siellä tällaisesta kulutusblgista ajattelevat? Höh...

    VastaaPoista
  10. Ahh, mun lempiruokaa, kylmäsavulohipastaa <3 Tosin miä teen sen vähän eri ohjeella: Eka pannulle kunnon köntti rasvaa, ja perään punasipulia. Sitten kylmäsavulohi, sitten kerma (huom. vispikerma!).. n. 15-20 min antaa muhia, sitten vielä pussillinen katkarapuja, ja vielä 5-10 min. Perfection <3

    VastaaPoista
  11. Ku sä suihkutat vartaloo sitä suihkutettavaa itseruskettavaa niin levitätkö sä sitä vielä kädellä? (meinaan tilasin sellasen ihan vaan kokeiluna) Tota ei ilmeisesti voi naamaan laittaa joten pitää hommata jostain naamaan kans itseruskettava Ja kuoritko ihon ennen itseruskettavan laittoa? Ja kuin usein suihkutat sitä vartaloon? Ja kui nopeesti iho rupee näyttää ruskeelta ja jääkö helposti rajoja yms? Kiitti jos jaksat vastata :)

    VastaaPoista
  12. Miks et vastaa näihin kaikkiin kommenteihin koskaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :/ mun aika ei yksinkertaisesti riitä vastaamaan kaikille. Plus että koitan vastata kommentteihin vuorokauden aikana postauksen julkaisen jälkeen, koska silloin tekstini ovat vielä ajankohtaisia :)

      "Ku sä suihkutat vartaloo sitä suihkutettavaa itseruskettavaa niin levitätkö sä sitä vielä kädellä? (meinaan tilasin sellasen ihan vaan kokeiluna) Tota ei ilmeisesti voi naamaan laittaa joten pitää hommata jostain naamaan kans itseruskettava Ja kuoritko ihon ennen itseruskettavan laittoa? Ja kuin usein suihkutat sitä vartaloon? Ja kui nopeesti iho rupee näyttää ruskeelta ja jääkö helposti rajoja yms? Kiitti jos jaksat vastata :)"

      Mm. tähän kysymykseen olen blogini aikana vastannut tuhannesti! Jos siis vaan jaksaa nähdä hieman vaivaa ja hakea blogistani vaikka hakusanalla "itseruskettava" niin saa eteensä varmana tusinan verran postauksia jossa on aihetta käsitelty ja näihinkin kysymyksiin varmana vastattu :) <3 LOVE!

      Poista
  13. Oumaikaad. Tää kylmäsavulohipasta oli ihan parhautta! Kiitos näin simppelistä ohjeesta! :)

    VastaaPoista
  14. Sun kannattaa hankkii toi tabletti. Se on tosi hyvä (:

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com