torstai 3. tammikuuta 2013

Hieman blogista ja vuodesta 2012!Vuoden 2012 aikana päivitin blogini yhteensä hurjat 518 kertaa.

Kolme luetuinta postaustani löytyvät tästä:

Oon täynnä energiaa!  (innostuin treenaamisesta)
Olen koditon - auttakaa minua!  (etsin asuntoa)
Eihän tästä voi saada sakkoja? (mietin mitä laivan hytissä saa tehdä)

Vilkkain kuukausi blogissani oli Heinäkuu. Silloin täällä vieraili 145 759 ihmistä.


Jossain vaiheessa vuotta mietin hetken blogini lopettamista. Anonyymit saivat sappinesteeni kiehumaan ja mietin että kuinka paljon paskaa pystyn suodattamaan? Lisäksi aloin miettimään että voisinko mahdollisesti käyttää ne kaikki tunnit johonkin "tärkeämpään" kuin bloggaamiseen? Päätin että otan juuri silloin lomaa täältä kun haluan ja että teen tätä juuri niin kauan kun te saatte tästä jotain irti & siinä sivussa myös minä itse. Pidän kirjoittelua tänne verkkoon hyvinkin terapeuttisena.


Yksityiselämässäni tapahtui merkittäviä muutoksia jotka jätin suosiolla pois täältä blogistani.  En oikeen itsekkään tiennyt missä mennään ja miten tämä kaikki päättyy? vai päättyykö ollenkaan? Tyydyn toteamaan että kovinkaan pohjalla ei käyty ja tällä hetkellä olen onnellisempi kuin vuosiin. Osallistuminen Viidakon Tähtöset -sarjaan oli totisesti kannattavaa paitsi kokemuksen puolesta niin myös kaiken sen suhteen mitä täällä kotimaassa tapahtui tuona aikana ja mitä sen jälkeen tapahtui. Jotta en olisi yhtään ärsyttävämpi niin taidan jatkossakin pitää sen linjan että blogissani ei suurennuslasin kanssa katsella niinkään mun yksityiselämää vaan keskitytään kaikkeen hömppään & pidetään linjaus: "minä..minä..minä" -postauksissa :)

<

Vuodesta 2012 jäi myös mieleeni se että lopetin pelkäämisen ja salaliittoteorioiden pyörittelyn päässäni. Totesin itselleni että olen vain ihminen ja en voi oikeasti sille kaikelle mitään mitä ympärillämme tapahtuu. Maailma on sairas paikka, mutta ei ihmistä ole luotu myöskään pelkäämään 365 päivää, vuodesta. Enää en katso sängyn alle ja untakin saan yksin ollessani ilman telkkaria. Ehkä jonkinlainen tasapainon löytyminen mun elämässäni siis tapahtui. Tai sitten musta on alkanut tulemaan aikuinen?


Koitin hoitaa asioitani parhaani mukaan, mutta huomasin jälleen lipsuvani rutiineistani. Laskujen maksaminen, velvollisuuksien hoitaminen, asioiden laittaminen tärkeysjärjestykeen..plaa..plaa..tuntuivat edelleenkin aika sietämättömiltä. Käteen jäi kilo paskaa! Ehkä tänä vuonna olen hieman viisaampi ja koitan löytää myös näihin asioihin jonkinlaisen "tasapainon" tai sitten mun on vaan tyydyttävä hommaamaan assari itselleni?

Vihaan saamattomia ihmisiä vaikka itse olen yksi pahimmista. Ristiriitaista, eikö? Juuri sellainen mä olen, ristiriitainen.


Vuonna 2012 se vihdoinkin tapahtui ja minua ei tulla näkemään enää chatissä töissä. Se oli asia jonka ehkä parhaiten tulen muistamaan tästä vuodesta. Outoa, mutta samalla äärettömän helpottavaa. Olin löytänyt työpaikan josta vaan en osannut sanoutua irti vaikka se kävi mielessäni jo ensimmäisen vuoden jälkeen. Sinnittelin mukana remmissä kuitenkin hurjat 4 vuotta! Meidän ohjelmat lopetettiin ja irtisanoin itseni heti kun palasin reissusta takaisin Suomeen. Olen työttömänä ensimmäistä kertaa 10 vuoteen, mutta uskon että kaikella on tarkoituksensa ja juuri tätähän minä halusin.


Vuodesta 2012 jäi kaiken kaikkiaan ihan hyvä maku suuhun. Vuoteen mahtui paljon draamaa,pettymyksiä,iloja ja suruja. Juuri sellainen vuosi mitä minulta voi odottaa. Kuten aina niin toivon aina seuraavasta vuodesta parempaa kuin edellisestä vaikka mulla on asiat ihan kokoajan ihan hyvällä mallilla. On kuitenkin suorastaan häpeä jäädä paikoilleen ja mun mielestä ihmisen pitäisi aina tähdätä kohti suurempaa ja parempaa huomista.

Tervetuloa vuosi 2013! Odotan jännityksellä mitä sinulla on tarjota minulle! Pus.


26 kommenttia:

  1. miten sulla on tossa yhdessä kuvassa siniset silmät ja muissa ruskeat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvon kaima on varmaan unohtanut värillisten piilolinssien olemassaolon :)

      Poista
    2. No joku siellä jo ilmeisesti vastasikin mun puolesta :) joo eli kyseessä oli piilolinssit.

      Poista
  2. Onnea uudelle vuodelle Niko!
    Nauti, ota rennosti ja nokka kohti uusia haasteita! (:

    VastaaPoista
  3. Minkälaisen duunin oot sitte löytäny jos saan kysyä :)

    VastaaPoista
  4. Sä olet niin ihana tyyppi, että toivon sulle pelkkää hyvää - tänäkin vuonna <3

    Se on hitsin haastavaa oppia suojaamaan itsensä täällä netissä...muuten menee mielenrauha tosielämässäkin. Vuosia olin valvojana netin kökkösivuilla ja sieltä tarttu kaikenlaista mukaan - tappouhkauksiakin.

    BTW, et sattuis tietämään, minne siitä voi valittaa, ettei maailmanloppu tullutkaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahaha :D

      "BTW, et sattuis tietämään, minne siitä voi valittaa, ettei maailmanloppu tullutkaan? :D" LOISTAVA kommentti!

      Merjalle kaikkea ihanaa myöskin tälle vuodelle! <3

      Poista
  5. Minkäslaisen duunin oot sitte löytäny jos saan kysyy? :) tulee ikävä ku ei enään nää tv:stä sua :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä löytänyt/etsinyt duunia. Näet mut telkkarissa huhtikuusta alkaen kun olen kilpailemassa Viidakon Tähtösissä, toivottavasti helpottaa edes hieman mun sekoilu sun ikävää:D

      Poista
    2. juu helpottaahan se :) kiitoskiitos

      Poista
  6. Oi tää sun blogi on niin mahtava! Sun postaukset piristää aina :)

    VastaaPoista
  7. Niko on paras <3 :))

    VastaaPoista
  8. Tjää blogi on vaan yksinkertasesti mahtava. Saat mut aina jotenki niin hyvälle tuulelle :3 Ja tähän perään kiitos kuluneesta vuodesta plaaplaaplaa..toivottavasti tästäkin tulee hieno lässynlää. (:

    VastaaPoista
  9. millä rahalla sä elät jos ei oo töitä kerta??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kuule euro toimii valuuttana myös mulle. Kuten myös varmana sullakin? ;)

      Poista
  10. Niko oot upee persoona, ja todella ihana <3 :)

    VastaaPoista
  11. Jotenkin vaan on niin mahtava lukee tätä sun blogias <3
    Kiitos taas yhdestä vuodesta, montas näitä tässä on jo kertynyt? :D haha, en osaa laskea.
    Mutta oot ihan paras ikinä, kiitos että oot olemassa <3

    -Gerkko

    VastaaPoista
  12. Hyvä postaus :).oot niko ihana<3

    VastaaPoista
  13. Eli elät jollain sossun rahoilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herranjumala? Oletteko kuulleet sellaisesta keksinnöstä kuin pankkitili? säästötili? :D

      Poista
  14. voitit sen 30 000:)

    VastaaPoista
  15. Halloo... ääliömäistä kysellä kenenkään toimeentuloa - paitsi jollei tule sinun murokupille! ;D Niko, tosi kiva kun palasit takaisin - pidän peukkuja, että voitit <3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com