torstai 3. tammikuuta 2013

Jee! Jee!

OMG! Avasin juuri läppärini ensimmäistä kertaa sitten marraskuun. Ihanaa! Kaikki ei tietenkään sujunut ihan ongelmitta, koska mun koneessa on ilmeisesti joku virus ja tämä ei meinannut aueta (..niin mun tuuria). Valitettavasti just nyt mulla ei ole varaa alkaa hommailemaan uutta tietokonetta joten pidetään peukut pystyssä että jatkossa tämän hemmetin rotiskon aukaisemiseen ei mene tuntia. Menin jokunen aika sitten lataamaan jonku kuvanmuokkaus -jutun ja sen seurauksena tää meni ihan oudoksi tää kone. Nyt kun koitan poistaa sitä ohjelmaa niin se ei tietenkään onnistu. Prkl. Nörtit? Onko vinkkejä?


Siinä tämän päivän ystäväni. Mainittakoon että Lidlissä myytävät valkoisella suklaalla kuorutetut maissihiutalepatukat ovat ihan taivaallisia. Lisäksi flunssan puskiessa päälle Finrexin on ihan påp. Latasin tuossa muutama päivä sitten puhelimeeni Netlixin ja vaikka oon tottunut ihan hieman suuremmilta alustoilta katsomaan leffoja ja sarjoja niin sain mukavasti aikani kulumaan viime yönä kello kolmeen asti kun katselin puhelimella The only way is essex -sarjaa (vaikka olin jo valmiiksi päättänyt että siinä on sarja jota en koskaan tule katsomaan). Niin sitä vaan mennään melkein 1.kauden viimeisessä jaksossa.

Nyt kun vihdoinkin oon tässä koneella niin ajastan teille vielä illaksi postauksen.. joten pysykäähän saitilla! ;)

6 kommenttia:

 1. Niko, tuli muuten tv-sarjoista mieleen, että katsotko taikka oletko katsonut Gossip Girliä?

  VastaaPoista
 2. onko netflix ilmane :o ?

  VastaaPoista
 3. 1kk on ilmainen sitte 8€ vissii :)

  VastaaPoista
 4. Tiedätkö mikä ohjelma se "virus" on? :D Mulla on kuvan mukaan sama kone ku sulla ja mullaki oli semmonen virus joka jumitti koneen ja se lähti silleen et asensin nettiselaimen uusiks, mut tietty eriasia mikä virus :D ja minkä kuvankäsittelyohjelman latasit?

  VastaaPoista
 5. mistä yritit poistaa sen ohjelman? eiks ne vois poistaa ohjauspaneelista ja sieltä poista asennettu ohjelma ja valitset siel sen ohjelman.. tai niin mulla ainaki lähtee =)

  VastaaPoista
 6. Minkä ohjelman latasit? Ja tosiaan miten yritit poistaa sitä koneelta? :D Hitsi kun välillä toi ohjelmien poistaminen on vaikeeta (varsinkin ku ite en saa käyttää windowsia, vaan omistan linuxin käyttöjärjestelmän ni tää on yhtä helvettiä :D)

  Noi ON hyvii noi lidlin patukat, ostin just ite noita ihan samoja ja kummasti aika nopeasti ne hupenikin:P
  Mullakin on netflix puhelimessa, kyllähän sillä ihan kivasti noita sarjoja :P

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com