keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ikea!




Käytiin hakemassa Ikeasta mulle kaksi mattoa (..kuten kuvasta voi päätellä). Mä olin se ainoo ihminen joka sieltä lähti tosiaan jotain etsimään, mutta kummasti tuntu kaikille jotain löytyvän. Ha! Mutta mulla on nyt matto lattiassa (..uskomatonta) ja yks lamppu kasattuna. Sain itku-potku-raivarit, koska meinasin ostaa erään hyllykön joka ei sitten mahtunutkaan autoon :/ se pitää saada sieltä haettua, koska sitä mä lähinnä eniten himoitsin.

Ps. Ette voi uskoa kuinka tämän asunnon ilme muuttu jo sillä että täällä on vihdoin matto lattiassa tai no kolmehan niitä tuli ostettua. Ja toi lamppu. Ihanaa. Onneksi Hanna lupas tulla huomenna mun remonttireiskaksi ja porataan kuulemma noi kaks hyllyä seinään jotka tänään ostin. Omg. Se ehkä pitää kuvata videolle (ompahan sitten materiaalia mitä näyttää oikeudessa jos vuokranantaja nostaa mua vastaan syytteen).

Hanna on alkanut taas bloggaamaan ja vielä multa salaa. Voi vittu sen kanssa. Linkkaan ihan vaan "salaa" sen nyt sitten tänne. Että sun salabloggailu voi kaikessa rauhassa jatkua ;) Blogiin tästä!

6 kommenttia:

 1. saanko kysyä millä rahalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat toki kysyä ja eurot kävi maksuvälineenä vaikka onkin Ruotsalaisesta ketjusta kyse :) Eli ei tarvinnut kruunuiksi vaihtaa ennen shoppailua. Pus :*

   Poista
 2. Ja mun blogiin tästä! Melinainen.blogpost.fi (vttu en osaa kopioida tällä tabilla) :D @<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks se blogpost vai blogspot? ;) hähäää!

   Poista
  2. Joo enkä näköjään osaa ees kirjottaa! :D

   Poista
 3. Se on kyllä jännä miten matot muuttaa asunnon ilmettä heti kummasti! Oma kämppä näyttää niin karulta, kun ei voi pitää mattoja lattialla koiranpennun takia (ei ole vielä sisäsiisti) :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com