torstai 24. tammikuuta 2013

Mulla on muutama pulma! Voisitko auttaa minua?


Vietettiin kaksi sekopäistä tuntia Ikeassa Hannan & Melinan kanssa. Kannatti kuitenkin lähtee hieman tuhlaamaan valuuttaa, koska mä sain ainakin sellaisen energiaruiskeen tämän asunnon laittamisen suhteen että huhu! Vielä kun saisi jonku joka maksaisi mun seuraavan reissun tuonne.. koska puolet jäi ostamatta sillä meidän autoon ei vaan yksinkertaisesti mahtunut. Mä olin jo soittamassa taxia sinne pihalle joka ois hakenut loput kamat, mutta onneksi joku järjenääni astui tässä vaiheessa peliin & se taxi jäi tilaamatta ja osa tuotteista vielä hyllykköön odottamaan huomista : ' )

Saavuttiin Ikeaan mahat tyhjänä, koska..
..koska tiedettiin että se on se perus. Ranut + kymmenen lihapullaa ja lasi maitoa! 
Toi ruoka on aina halpaa, mutta nyt se oli jotenkin jäätävän halpaa. Kysyinkin myyjältä että ottihan se varmasti kahden ihmisen setin. Tulee siis halvemmaksi syödä Ikeassa kuin kotona. Tosin ehkä viikon jälkeen alkais tulemaan köttbullarit korvista.. plus että tällä on aina tapana kostautua, sillä seuraava kuitti olikin sitten hieman suurempi loppusummaltaan.
Hanna halus että julkaisen siitä mahdollisimman paljon valokuvia (lue: ei halunnut).
Koitettiin soluttautua Vantaalle ja näytettiin tarkoituksella amiksilta. Daa.

Seuraavaksi myös te pääsette antamaan neuvoja mulle (..myös Vantaalaiset on tervetulleita neuvomaan, kunhan ette ala neuvomaan vaatetuksen suhteen). Hei oikeesti. Mä oon tämmönen siis livenä. Kuittailen ja vittuilen kokoajan. Ajattelin testata toimiiko se täällä blogissa vai tulkitaanko mut väärin. 

Teen seuraavan jo valmiiksi tähän. 

EDIT: Vantaalaiset on hyökännyt mun kimppuun. Mut on on suljettu Helsinkiin ja mulle on laitettu liikkumiskielto ja en saa astua jalallanikaan Vantaalle. En enää koskaan näe äitiäni, koska se asuu Keravalla ja meidät erottaa toisistamme Vantaa. Kiitos kommentin että Vantaalaiset on amiksia.

Meinasin ekana ostaa tämän. Hintaa ois vaan 49euroa ja se oli jossain megasuperhyper alennuksessa. Mutta mä en tiedä onko toi hieman raskaan värinen pieneen asuntoon? Toisaltaan tossa ei myöskään ole kovinkaan paljon tilaa kamoille.. Saatte sanoa mielipiteitä, koska en siis toistaiseksi ole ostanut mitään näistä isommista jutuista.
Sitten näin tän valkosen ja mä kelasin että pitäiskö vaan skippaa toi ylempi hyllykkö ja ottaa tämä? Valkoinen on jotenkin fressimpi ja tässä alkaa olemaan jo ihan kivasti myös säilytystilaa. Tämän päälle siis ois tarkoitus laittaa telkkari ja lokerot sitten täyttyisi pleikkarilla ja dvd:t menis sinne myös. Ajattelin aluksi ostaa ton ilman noita ovia, koka niitä voi sitten myöhemmin ostella jos tuntuu siltä että haluaa sulkea tuota hieman. Plus että tää on suunniteltu myös nostettavaksi ylös eli tilanteen vaatiessa siitä saa sitten ihan toisenlaisen jos mahdollisesti joskus haluaa sen eri käyttöön. Mitä mieltä ootte? 
Myös tää ois ihana. Halpa. Moderni, mutta tässä on nyt vaan sellainen juttu että en tiedä mahtuuko se tohon seinälle minne olen ajatellut sen mahtuvan ja tekeekö se pienestä asunnostani todella tukkoisen? Vaihtoehtoja on ihan liikaa.. 
Sitten tää valkoinen mun piti ostaa, mutta jotenkin toi meidän reissu oli niin sekava että se sitten jäi. Laitoin nyt kuvan tänne blogiin että muistan tämän sitten seuraavalla kerralla. Ihana kun voi pitää blogiaan kauppalistana.
Ostin muutaman seinähyllyn. Halpoja ja antaa kivasti ilmettä tonne nurkkaukseen minne niitä suunnittelin. Hanna lupas tulla poraamaan nää mulle seinään.. joten voi olla että mun ja naapurin asunto yhdistyy tai tapahtuu jotain vielä sairaampaa.. Olkaahan kuulolla! 
Melina lähti pois.. sano ettei tunne meitä kun kokeiltiin Hannan kanssa erinlaisia sänkyjä. Kaiken voi tehdä tyylillä tai sitten just niin kuin me. Hypättiin tonne aina kamalan huudon ja kiljunnan saattelemana..
Tää matto oli ihana. Tai siis ei mikään semmoinen "multa lähtee jalat alta", mutta tolla hinnalla oisin ottanut sen välittömästi tänne mun lattialle. Sitä ei kuitenkaan löytynyt mistään, tota näytekappaletta en saanut irrotettua tosta telineestä (vaikka koitin) ja myyjiä ei ollut missään. Onkohan tuote loppunut? Poistunut valikoimasta? Jos joku tietää tai on bongannut näitä esim. Espoon myymälästä niin maksan vihjeistä jotka johtaa siihen että saan ton maton! 
JA MIHIN ON KADONNUT IKEAN ONNENBAMBUT? Niitä ei oo nyt ollut siellä useampanakaan kertana kun oon käynyt ja ne on aina ollut ihan vakiot että sellaiset pitää saada.. Mun asunto on ihan neitsyt kun täällä ei oo miljoonaa sellaista. Ps. Oon saanut kasvatettua yhdestä joskus melkein kokonaisen puutarhan. 
..hihi :)
Reissu päättyi. Nyt pitäisi vaan päättää minkä noista kolmesta hyllyköstä ostan? Mistä saan sen harmaan maton? Ja mitä helvettiä tapahtui niille Ikean onnenbambuille?


35 kommenttia:

  1. Toi toinen hyllykkö on kiva,se näyttää jotenkin ihan sulta :) viimeks kun kävin ikeassa (tampere) niitä onnenbabuja oli, tosin sitä on hetki aikaa!
    Pus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIKÄ! pitääkö tässä lähteä nyt tampereelle hakemaan muutaman euron bambuja :D<3 hei kiitti Gerkko! "näyttää jotenkin ihan sulta" ..ku munkin mielestä se ois ehkä eniten se mun juttu :) oiiiii-oiiiii!

      Öitä :*

      Poista
    2. Minustakin se toka hyllykkö oli paras.Voi, miten ihanaa olisi olla Nipsun kanssa Ikeassa, ja vaikka ei mitään ostaisi, niin tuo ruoka on niin älyttomän halpaa siellä, että kannattaisi käydä vaan syömässä. Ainahan Ikeasta ostoskoriinkin löytyy tavaraa. Terkkuja Nipsu <3

      Poista
  2. Mullakin on joku kauhee pakkomielle niihin bambuihin! Aina kun mä käyn Raision ikeassa niin sieltäkin on ne bambut loppu, mut kerran kävi hyvä tuuri niitä oli just kaks jäljellä ja mä kerkesin salaman nopeana ne nappaamaan! Sitten kävikin vähän huonompi tuuri, kun muutaman viikon päästä kissa päätti tiputtaa toisen bambuista lattialle ja eihän siitä enää bambua saanut :/ Ja arvaappas vaan kun lähin vartavasten ikeasta sitä uutta bambua hakemaan sille yksinäiselle kotona oleskelevalle.. Ne oli loppu..

    VastaaPoista
  3. Se moderni hyllykkö oli todella nätti.. jos meillä ei olis jo hyllyy niin hakisin itselleni sen :) itse hain ikeasta yöpöydät kun halvalla sain.. paljon jäi ostamatta mutta seuraavalla kerralla sitten lisää :) iltaan ei lähetä pataan vaabmn yhtä tavaraa,sieltä tulee.mukaan kärryllinen heti.. :D

    VastaaPoista
  4. Eikä, eilen haaveilin tosta samasesta valkeasta 8 lokeroisesta hyllyköstä! Toi on niin ihana ku sopii moneen tilaan ja saa helposti itselle mieleisen vaikka vaan erilaisilla laatikoilla.

    Minusta kanssa tuntuu että se on paras sulle, muut on jotenkin tavallisen "tylsiä" ja valmiita mut tosta saat varmasti tehtyä tosi upeen,täysin sulle itselles sopivan! Ja ku sitä voi aina halutessaan muutella jos kyllästyttää. :)

    Eipä muuten Kuopiossakaan tullut vastaan bambuja, pari kertaa oon koittanut niitä metästää sieltä.

    VastaaPoista
  5. voisit tehä postauksen mis esittelet vähä kämppääss :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu joskus kun tää tosiaan valmistuu :) Eilen sain vasta maton ja oon asunut täällä pian 4kk lol.

      Poista
  6. Turun myymälässä on noita mattoja. Ostin viime viikolla.:)

    VastaaPoista
  7. Hanna näyttää ihan jersey shoren jwowwlta :)

    VastaaPoista
  8. Hei ainaki sunnuntaina mattoja oli vielä! Mekään ei meinattu aluks löytää, mut ne oli ton mallikappaleen takana toisel puolel hyllykköö. Jouduttiin kysyy myyjältä joka anto ymmärtää et ollaan idiootteja kun ei löydetty. :D

    Ja bambujaki oli sillon viel pari jäljellä. Ne on siinä ennen sitä varsinaist kasviosastoo niitten ruukkujen seassa! Tarkistappa sieltä :)


    - Eve

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikääääää! Mun pitää varmaan nyt sit soittaa sinne ja koittaa hieman kysellä. Ja tosiaan noi bambut oli joskus ainakin just ennen kuin mennään sinne varastoon mistä saa kaikki isoimmat tuotteet :o Mun pitää siis tämäkin asia nyt vielä tarkistaa. KIITTI eve <3

      Poista
  9. Siis mä luulin että tää kommenttiboksi olis täynnä jotain vantaa rules -läppää mut ei!! Oon hyvin pettynyt. Mäkin olin tulossa vaan kertoo, että vaikka oon syntyny Korsossa nii oon onnellinen ettei olla asuttu siellä vuotta pidempään ja onnekseni en muista tästä tapahtumasta mitään.
    Otan silti osaa että oot joutunu viettää elämäsi Keravalla. Tälleen hyryläläisenä Keravan dissaaminen on valitettavasti osa mun aivotoimintaa & verenkiertoa, en voi jättää tilaisuutta käyttämättä jos sellainen eteen astelee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan loistavaa settiä :D Mä itseasiassa viihdyin keravalla ihan järjettömän hyvin, mutta sekotan sua aamua ihan hieman.. oon syntynyt Uudessakaupungissa! Siellä mä olen 17 vuotta riutunut ja se oli jäätävä paikka se :D lol.

      Poista
    2. Huh, no siinä tapauksessa oot ehkä säästynyt pahimmalta keravalaistumiselta. :D

      Poista
    3. No emmä nyt tiiä onko Hyrylässä nyt hirveesti mitään parempaa ku Keravallakaan. Ainakin täältä Kervosta pääsee nopeesti junalla pois, toisin kuin Hyrylästä.. Niin ja Korsolaisena en kyllä dissais kenenkään kotikaupunkii. On se niin sairasta aluetta.

      Poista
    4. No olinki vissiin tosissani. :D voin kertoo ettei kovin moni vihaa Hyrylää niin paljon kuin minä. Ja korsolaiseksi en itseäni kyllä miellä, vaikka siellä olenki syntyny. Valitettavasti olen hyryläläinen.

      On teillä tosikko-anonyymeillä varmaan vaikea elämä kun kaikesta pitää vetää herneet nenuun. :)

      Poista
    5. Huhhuh :D Sä se taisit vetää tennispallon nenääs.

      Mä vain kyseenalaistin sun argumenttis kun perustelutkin puuttu.
      Eiköhän jokaisessa kaupungissa oo ne hyvät ja huonot puolensa.

      Poista
  10. Niko, Ikean sivuilta voi tilata tuon maton postiin :)

    VastaaPoista
  11. jep, postilla sen maton saa, mutta toimituskulut saattaa melkein tuplata hinnan :( mattoja näytti nettisivujen mukaan olevan vantaan liikkeessä hyvin saatavilla. :)

    VastaaPoista
  12. Se 255€ maksava valkoinen tv taso hyllykkö

    VastaaPoista
  13. Tuo toinen hyllykkö ehdottomasti! Mahtuu varmasti enemmän tavaraa ja on sen verran klassisen näköinen, ettei ala kyllästyttääkään, varsinkin jos valkoisena ostaa. :) Ja kun tosiaan voi tarvittaessa kääntää toisinkin päin. Tai vaihtoehtoisesti sitten tuo alempi telkkaritaso, sinne saisi ainakin rojut hyvin piiloon.

    Itselläni on kanssa outo fiksaatio Ikealla sisustamiseen, niin halpaa mutta kuitenkin hyvännäköistä!

    VastaaPoista
  14. ota toi toka hylly, koska mahtuu enemmän tavaraa ja se on pirtee.:))) ja oon syvästi nyt masentunu kun haukuit vantaalaisia amiksiksi.. en ehkä kestä :D viilsviils

    VastaaPoista
  15. siis mulla on tollanen matto mikä tossa kuvassa on ja onhan se ihan kiva, mutta siihen tarttuu aika helposti kaikki paska ja siitä matosta on aika vaikee imuroida ne pois :s mutta olet ihana <3 pus

    VastaaPoista
  16. Itse omistan tuollaisen maton, ja voin myös sanoa että olen aivan rakastunut :) Elämäni parhain ostos <3 Se on myös aika suosittu, ja itse kun kävin tamperee
    Ikeassa lokakuussa, matto oli myös sieltä silloin loppu :/
    - Eve -

    VastaaPoista
  17. Mutta lisään vielä että mattoon tarttuu helposti kaikki p*ska ja pöly, hiukset ERITYISESTI ja koirankarvat!!!!! vaikea saada niitä hinkattua irti, vie aikaa, mutta jos vaan jaksaa irrotella matosta roskat pois niin siistinä pysyy :)
    -Eve-

    VastaaPoista
  18. Toi toka on tosi kiva, mutta varoituksen sana(vaikka luultavasti tiedätkin jo): ostettiin Ikeasta kiva pikkune valkonen hyllykkö just TV-tasoks. Se oli tosi halpa ja tällee ja se tuli sit 100 osas =) mut onneks ei jouduttu sitä yksin kokoomaan :D

    VastaaPoista
  19. kyllä ikean sivut ainaki näyttää että mattoa on hyvin todennäköisesti saatavilla vantaalta ja espoosta löytyy näköjään kans

    VastaaPoista
  20. Hahaha, oon Hanna ja mun tytär on Melina.. Varsinainen villikko.. :D Terkkuja sulle ja kamuille, ollaan täällä messissä mukana! :)

    VastaaPoista
  21. Mulla on toi valkoinen hyllykkö tv:n alla + pleikkarit ja muut vehkeet noissa koloissa ja ajaa kyllä asiansa. :) Lisäks mulla on muutama tollanen musta laatikko siinä, niin saa DVD:t kätevästi ja siististi piiloon.

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com