tiistai 26. helmikuuta 2013

Bongaa mut illalla yleltä!


Eilen paisto aurinko! Siis se fiilis oli jotenkin käsittämätön ja sellainen jopa hieman epätodellinen. Kyllä mä siis tiesin että se on aurinko eikä esim. kuu, että ei se niin "epätodellinen" fiilis ollu, mutta olihan eilen sentään maanantai. Päivä joka yleensä on mun kalenterista viivattu ylitse ja oon toivonut jo pidemmän aikaa että se päivä todettaisiin jotenkin laittomasta ja sille tehtäisiin jotain. Vaihdettais vaikka sen nimi ellei Sauli parempaan pysty. 

Southern Fried Chicken - foorum (yläkerta parempi, alakerta ei oikeen napannut tällä kertaa)
Lähdettiin keskustaan hakemaan Hannalle kenkiä ja sehän saatana löysi ja vielä kolmet sellaiset. Spirit Storessa oli naisille vaikka mitä kenkiä ja melkein ilmaiseksi. Miehille ei yhtikäs mitään:/ Oon niin pahoillani,katkeroituneena. Mentiin syömään lohdutukseksi muutama pizza. Ihanan terveellistä. 

Lippis / Jack and Jones , Kauluri / Carlings , Takki / H&M 

Mun ei pitänyt ostaa mitään, mutta en voinut vastustaa tuota takkia kun näin sen H&M. Se oli alennuksessa ja siis mulla on ihan liikaa mustia takkeja täällä kotona että jopa tummanvihreä takki on meikäläiselle "piristys" tuohon eteiseen. Takki on kyllä niin tyköistuva että mulla ei varmana siihen oo pian enää mitään asiaa, mutta ehkäpä sen saa aina jollekkin nakattua:)


 Hei ja kaikille utelijaille ois tänään luvassa 30 minuuttia meikäläistä telkkarissa. Kyselette aina ihan kamalasti mun taloudesta ja siitä että miten sitä ylläpidetään ja plaa-plaa. Raha on asia joka ilahduttaa,ahdistaa ja vituttaa..siis ainakin mua. Siksi välttelenkin siitä puhumista. Illalla kuitenkin 19.30, TV2:sella puhutaan juurikin tästä aiheesta. Päästin kameraryhmän seuraamaan mun menoa tuossa kesällä ja siitä nähdään nyt sitten 30 minuuttia leikattua materiaalia. En tiedä mitä odottaa? En meinaa mielellään jatka aiheesta keskustelua. Projekti oli kuitenkin mielenkiintoinen ja laitto hieman miettimään, joten lähdin siihen mukaan ihan mielenkiinnolla:)

Tänään - TV2 - Klo.19.30 - Kukkaron herraksi

18 kommenttia:

 1. UUlalaa ! Pakko kattoo !!! puspus ♥

  VastaaPoista
 2. Oon vissii lukenu väärin ku tuli mainos, katoin nimittäin sitä eilen ku luulin että se on se sun jakso :D

  VastaaPoista
 3. taisin just laittaa sen tallennuksee (: <3

  VastaaPoista
 4. ihanaa, pitää kattoa! hei kerro siit leffasta, olikse hyvä & suositteletko? :-)

  VastaaPoista
 5. Mikäs ihanampaa kun raskaan koulupäivän jälkeen tulla lukee tätä sun blogia ja huomata ruokaa ja uusia vaatteita :D oot ihana!<3

  VastaaPoista
 6. Sun blogi on jotain niin ihanaa luettavaa! :) Kirjotin vähän sun blogista mun blogiin, kävisitkö tsekkaa :) http://liiisainwonderland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. nyt jää siis salkkarit kattomatta :D ps. mä en enää varmaa voi astua spirit storeen tai warehouseen koska mä en ikinä lähe sieltä tyhjin käsin.. varsinkaan kun siellä on ne hullut alet...

  VastaaPoista
 8. Omg tunnustaudun niin samanlaiseksi rahan käyttäjäksi kuin sinä! Ulosotossa en oo vielä onneks mutta tyyli on kun jotain näen se on pakko saada heti ;)

  VastaaPoista
 9. Katoin sen juuri!! Jäi multakin salkkarit kattomatta. Oot ihana ♥ :)

  VastaaPoista
 10. pistää helvetin vihaksi tollainen luuserimainen asenne. harmi että naamasi kiiluu minun telkkarissani ja vielä Ylellä, jossa ainoat asialliset ohjelmat. ryhdistäydy ja lopeta tois naismainen käsien heiluttelu.

  VastaaPoista
 11. Anonyymikaimat vikisköön muualla, ei ois joka tyypistä julkisesti esittelemään taloudenpitoaan! Hyvä Niko!

  VastaaPoista
 12. Niko! sanoit että ooot kujalla mutta sun omalla asenteella sä saat kyllä korjattuu noi asiat! ja se varmasti onnistuu ku teet pieniä muutoksia vähän kerrallaan :)tätä sun blogia lukiessa on tajunnu kui paljo sä oikeesti juhlit ja syöt ulkona mutta mun mielestä ihmisen pitää tehä siitä mistä tykkää!! mutta kunhan pitää muutkin asiat suunnilleen raiteilla.. mutta ton sä saat hoidettuu ku yrität. eli kyllä sä tuut onnistumaan!<3 ja mua niin nauratti tossa ku sä sanoit että turhaa nittä kilohintoja katelaan ku kuitenkaa kiloo osteta :DD

  VastaaPoista
 13. ton ohjelman näkemiseen asti luulin että oon ainoo joka jättää laskut avaamatta kun ne ahdistaa, ja vaikka välillä tajuaa miten tyhmää ja haitallista se on, niin mielummin tulee jätettyä avaamattomat laskut laatikkoon ja lähdettyä shoppailemaan. oot ihana! : )

  VastaaPoista
 14. Kuvaukset näyttivät oikein onnistuneilta ja oli kivaa katsottavaa.
  Kiva että olet löytänyt itsellesi mieleistä työtä. Mukavaa kevään jatkoa ja onnea ja päivänpaistetta.

  VastaaPoista
 15. Hatun noston arvoinen suoritus Niko! Kovin moni ei uskaltaisi avoimesti kertoa taloudestaan TV:ssä varsinkaan Suomessa, jossa raha-asioista keskustelu on tabu. Sinusta pitäisi ottaa muiden mallia ja myöntää holtiton rahankäyttö.

  Sopiiko tiedustella, oletko jatkanut vielä samaa kirjanpitoa ja oliko tämä projekti mielestäsi opettavainen?

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com