tiistai 26. helmikuuta 2013

Hesburger :/ ja suruhymiö!


Flamingon Hesburgerissa tapahtui tänään jotain sellaista mitä ei koskaan aikaisemmin ole tapahtunut, ainakaan minulle. Tilasin kahden euron hampurilaisen jonka lopulta jätin ravintolaan ja ilmoitin etten halua sitä itselleni. 

Tilaan minikanahampurilaisen, hintaansa nähden ihan toimiva yksilö. Ehkä hieman kuiva tapaus, mutta menettelee tuolla kahden euron hinnalla. Olen tilannut vastaavan kahdesti keskustan Hesburgerista ja sen tekemiseen on yleensä mennyt hyvin vähän aikaa. 

Meillä on 21 minuuttia aikaa ennen kuin elokuvamme alkaa, ennen sitä pitää kuitenkin hakea liput ja ostaa mahdolliset karkit näytökseen. Astumme Heseen jossa meidän lisäksi on noin alta kymmenen asiakasta. Myymälässä on kolme myyjää täysin toimettomana. Saavun kassalle, yksi myyjä rientää hetken päästä kassalle. Teen tilaukseni. Hampurilaista ei ole valmiina. Seuraavaksi ystäväni tekee tilauksen. Hän saa hampurilaisen heti, koska sellainen on valmiina tiskillä. 

Menemme pöytään. Myyjillä on tässä vaiheessa aikaa jutella keskenään (oletan toisen kysyneen "näitkö kuka toi on?", sillä molemmat katsovat pöytäämme). Minuutteja kuluu ja katselen kelloa & puhun kovaan ääneen ystävilleni ja kyselen heiltä että mikäköhän mahtaa hampurilaisessani kestää? 

Kassalle menee asiakas, tekee tilauksensa. Kuulen myyjän ilmoittavan että kaksi hampurilaista on jonossa joista minikanahampurilainen oli ennen (eli minun hampurilaiseni). Keittiöstä kuuluu: "Kana uimaan just". Ok? Oletan että se on siis pian hyppäämässä sinne rasvaan ja toivon mukaan valmistumassa. Minuutteja kuluu.. tämä toinen hampurilainen joka on tilattu minun jälkeeni lähtee jo pöytään. Seuraavaksi keittiöstä kuuluu: "Kana menossa uuniin". 

Tässä vaiheessa nousen pöydästä, marssin tiskille ja esitän yksinkertaisen kysymyksen: "Milloin saan hampurilaiseni?". Se on kuulemma listalla seuraavaksi valmistuva hampurilainen. Tässä vaiheessa olemme odottaneet noin 15 minuuttia.

Voin sanoa että se kana jäi uimaan sinne Hesburgeriin & minä puhalsin pelin poikki. Yhden hampurilaisen tekemiseen ei helvetti voi mennä noin kauaa. Miten mua ennen tilattu kerroshampurilainen on ennen tuota tilausta valmis? Vai oliko mun kana niin vikkelä "uimari" ettei meinannut millään osua haaviin. 

Kaksi euroa hukkaan ja jatkossa välttelen Hesburger -ketjun ravintoloita. Tehkää tekin samoin. Kuolevat pian sukupuuttoon tai keskittyvät jatkossa sinne Turun suunnalle mistä ovat alunperin lähteneetkin liikkeelle. 

Mä en ikinä kirjoita asiakaspalautteita kauppoihin tai minnekkään muuallekkaan. Nykyisinhän se onnistuisi netissä hirveen helposti. Ajattelin että mielummin tämän tilityksen näkee "muutama tuhat" silmäparia täällä blogissani vuorokaudessa kuin joku helvetin nörtti jossain toimistolla joka lukee mun palautteen & nauraa paskasta naurua päälle miten joku ihminen voi olla noin saatanan tyhmä että jaksaa valittaa hampurilaisesta. Tai niin mä ehkä tekisin. 

Kertokaa mulle kommenttien muodossa mistä te olette saanut niin paskaa palvelua että se on vaikuttanut jatkossa teidän ostopäätöksiin? Itse olen opiskellut joskus markkinointia ja en nyt muista miten se sanonta meni, mutta muistaakseni jotenkin näin: 

"Positiivisesta asiakaspalvelusta kerrot kahdelle kaverille, mutta kun saat huonoa palvelua kerrot siitä kymmenelle kaverille". Ja niinhän se menee.. tosin nyt lisäsin muutaman nollan vain perään tässä tapauksessa. 


Jatkossa minulle maistuu mäkkärin herkut! Piste! 

Kyllä mut varmana vielä joskus Hesburgerissa voi nähdä, mutta nyt osoitan mieltäni ja annan jatkossa ton 2 euron kolikon vaikka kerjäläisille.
Kokemuksia?


"Anna palautetta

Suora palaute asiakkailtamme on toimintamme kannalta meille erityisen tärkeää. Pureudumme mahdollisiin ongelmiin välittömästi ja sitä kautta saamme kehitettyä toimintaamme asiakkaidemme haluamaan suuntaan. Positiivinen palaute puolestaan luonnollisesti palkitsee ja antaa meille pontta jatkaa kehitystyötämme, jotta asiakkaamme saavat meiltä parasta mahdollista palvelua."

69 kommenttia:

 1. Hyvä niko, juuri näin sen pitää mennä. Jos asiakas ei saa mitä haluaa tietyn ajan sisällä, parempi vaan jättää tuote sinne. Itse tehnyt kokonaisen kauppakorin kanssa näin.. Menin hakemaan yhtä tuotetta kaupasta ja kun ei sitä sitten ollut jätin koko korillisen herätys ostoksia kauppaan.. Voi Voi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Me suomalaiset maksetaan aika iso hinta kaikesta joten yksi mitä sen tuotteen & hinnan kanssa tulisi saada on PALVELU. Ymmärrän jos näitä hamppareita väännettäisiin muutaman euron tuntipalkalla, mutta taitaa olla ihan tessin mukainen palkkaus ja ihan kohdillaan myös tällä alalla:)

   Poista
 2. Kun sanotaan kana uimaan, siinä kestää muistaakseeni 3,15 minuuttia, jonka aikana hyvä(huom!) kokki on jo ottanut 30 sekunnin sämpylät uunista ja maustanut ne suolakurkulla ja salaatilla. Jonka jälkeen tulee se kana päälle, ja päälle viel majoneesi ja salaatti ja kansi ja pakkaukseen. Tähän toimenpiteeseen pitäisi kuulua n. 3,35 min aikaa.. eli olisitte kyllä kahvin tai jälkkärin/lahjakortin ansainneet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OK! Sieltä tuli ilmeisesti ihan faktaa tiskiin nyt (: Joo no tämä flamingon "pikaruokaravintola" ei ilmeisesti ollut ihan kartalla näiden aikojen kanss että mä en edes halua tietää millainen känttyrä mulle ois tullut sieltä, kun tosiaan jätin hampurilaisen sitten lopulta sinne ravintolaan (se ei siis koskaan tullut valmiiksi kun oltiin siellä) :D

   Poista
  2. Hese on perheravintola, ei "pikaruokaravintola". Ihan vaa, jos joku ei tienny, mutta kyllä toi minikanan valmistus 15 minuutissa tarkottaa lähinnä sitä, et joku on tehny pahan mokan joka kuuluukin huomioida.

   Poista
 3. Hesburgereissa on kyllä ihan älyttömän laadutonta palvelua ympäri Suomen. On testattu niin mainitsemasi Flamingon Hesburger kuin Rovaniemeltäkin löytyviä Hesejä ja monia siltä väliltä.

  Palvelu on AINA yhtä hidasta, ja laatu vaihtelee hirveästi paikasta riippuen. Miellän Heset Mäkkäriä paremmaksi vaihtoehdoksi ruokalistan puolesta, mutta Mäkkäristä saa todellakin paljon parempaa palvelua ja laatua. Heset jää nykyään välistä, en vaan jaksa uskoa, että missään olisi sen parempaa palvelua kuin niissä lukuisissa muissa jotka olen jo testannut huonoiksi.

  Yhdyn siis mielelläni Hesburger-boikottiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon yleensä tykännyt niiden palvelusta vaikka tuleekin aika usein valittua mäkkäri. Se tosin voi johtua myös siitä että mun mielestä mäkkärit on paremmilla paikoilla keskustassa kuin heset. Sain tuolla facebookin puolella viestiä jo kahdelta eri tyypiltä juurikin tästä kyseisestä Flamingon Hesestä että en ilmeisesti ole ainoa joka valittaa... Aloin jo hetkellisesti miettimään että olenko vaan liian vaativa asiakas, mutta "kiva" (kauhea) huomata että en ole edes ainoa. :) Parempi onni myös sulle ensi kerralla, jos vielä uskaltaudut heidän apajoille!

   Poista
 4. vitun idiootti anonyymi

  VastaaPoista
 5. Just ei oo mukavaa odottaa kauan yhtä helvetin hampurilaista... Olimme reissussa kavereiden kanssa ja pysähdyimme Iin Kärkkäisellä autokeitaalla syömään. Odotimme 45 minuuttia yhtä kanaa ja se oli ihan kuiva korppu ja maistui pahalle... Sinne meni kyll enemmän kuin kaks euroa ja en tule asioimaan enää koskaan siellä... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 45 minuuttia tuntuu jo kohtuuttomalta ajalta! mulla ois viimeistään 30 minuutin kohdalla mennyt hermot ja oisin syöny ne myyjät alkupalaksi :D:D!

   Poista
  2. Joo meinasin kysyä heiltä et teettekö te ne ruuat vai pitääkö ne itse tulla tekemään..

   Poista
  3. Ylivieskan kärkkäisen scan burgerissa kestää hampurilaisissa aina ihan sika kauan 15min ei ees riitä tavalliseen kerroshamppariin, odotettiin yks kerta 1, 5h niitä hampurilaisia!

   Poista
  4. 1,5 tuntia?! sehän kuulostaa jo järjettömältä :D tossa ajassa ois saanut jo kolmen ruokalajin illallisenkin pöytään jossain ravintolassa :DD

   Poista
 6. me syötiin se sun hampurilainen kun et ottanut sitä mukaan,kiitos t:työntekijät flamingo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LOL, hieno homma:) toivottavasti maistui. Ottaen huomioon että se kana "ui" ilmeisesti tuollaiset rapeat 12 minuuttia normaalia pidempään? Vai ettei ois ollut hevosenlihaa kun oli niin sitkeä tapaus?

   Poista
  2. Yks tykkää (y) :'DD

   Poista
  3. Muuten kiva mutta työntekijät ei saa itse syödä edes vanhaksi menneitä tuotteita... :) Tämä ei ainakaan mäkissä tule kuuloonkaan.

   Poista
  4. joka on naurettavaa että ei saa safkata niitä :D

   Poista
 7. mäkkärissä ainakin pikkukana saadaan asiakkaalle alle 10 minuutissa vaikka niitä olisi jonossa 10 ja asiakkaita ovelle asti. jos asiakkaita on ollut alle 10, sen todellakin pitäisi saapua asiakkaalle alle viiteen minuttiin jos sitä ei ole valmiina (kanatuotteita ei yleensä ole koskaan). mäkkärissä asiakas ei saa olla jonossa yli kolmea minuuttia ja kassalle saapuessa ranskalaisten, juoman, ja mahdollisen jälkiruoan (mielellään tietysti koko tilauksen) tulisi olla tarjottimella parin minutin sisään. 15 minuuttia on PIKAruokaravintolan asiakkaalle ehdottomasti liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti tämänkin kommentin jättänyt tietää mistä puhuu. Hienoa saada faktaa :) Joo mä oon sitä mieltä että esim. keskustan mäkkäreissä on toisinaan niin paljon jengiä esim. viikonloppuisin että siellä nousisi mellakko jos jengi ei sais ruokaansa pöytään alta vartin. EN ole koskaan joutunut mäkkärissä odottamaan ruokaani tosiaan 5 minuuttia kauempaa. Kerran mun tilaus oli unohtunut, mutta samantien tarjottiin jälkkäri kaupanpäälle. Ainoa miinus pitää sanoa että autokaistalla on ollut muutamankin kerran ongelmia ja majot on jäänyt turhan usein pussista pois. Näissä tilanteissa oon aina soittanut myymälään ja ne on ottanut mun nimen ylös ja seuraavalla kerralla mulle ollaan annettu ilmaiseksi jotain. Se on asiakaspalvelua ja se puuttunut majoneesi ei ole enää vituttanut. Nyt mulle jäi käteen tosiaan pelkkää tyhjää ja vittumaiset myyjät. Hohhoijaa :D

   Poista
  2. Mie kans innostuin tosta mäkkärin euron kanasta, se vaan ei maistu niin hyvältä ku hesessä (vaikka maksaakin euron vähemmän). Mäkkärissä en oo joutunu kertaakaan montaa minuuttia odottamaan, enkä hesessäkään oo koskaan niin kauaa odottanu, että oikeen hermostuisin...

   Poista
 8. ne on just nää teinilissut ketkä sitä pyörittää xD joo mäki jouduin oottaa mäkis puoltuntii euron kanahampparii.... :D

  VastaaPoista
 9. Joo tästä hese päivityksestä tulikin mieleen omakohtainen kokemus.. mentiin tosiaan heseen siinä toivossa että ruokaa sais nopeesti.. ei edes ollu meitä ennen porukkaa paljon joten tilattiin ja mentiin odottamaan ruokaa, meidän jälkeen ihmisiä tuli enemmän ja enemmän ja siinä me vaa venattiin niitä ruokia ja sitte tajuttiin että ne jotka oli tullu meän jälkeen sai burgereita jo pöytää. sitten mentiinki kysyyy että mikäs tässä on homman nimi ni sanovat vaan että ohoho teän tilaus on unohtnut, saatte korvaukseksi isot ranskalaiset normien sijaan! Sillon ajattelin että kiitti hese, kiitti henkilökunta huoh

  VastaaPoista
 10. Joskus muinoin olin pelireissulla johnain abc:n hesessä. Tilasin juustohampurilaisen, eli siis pelkästään sen yhden ainoan hampparin. Jouduinpa ootteleen sitä päälle puoli tuntia, katsoen ku parikymmentä muuta ihmistä, jotka olivat jonossa mun jälkeen, saivat tilauksensa. Ite olin(oon vieläkin) liian kiltti mennäkseni kysymään hampparini perään, mutta kaverit sen mun puolesta teki muutaman kerran. Aina tuli vastaukseks, että seuraavana jonossa. No vihdoinki sitte sain sen hampparin ja lähtiessä haukuttiin kovaan ääneen koko paikkaa. Enää en oo tainnu siellä abc:llä pyöriä...

  VastaaPoista
 11. Mäkkäri on parhain ! ♥ Ainut miinus siinä on se että minkä helevetin takia yöllä pitää tulla jotkut yöateriat (jotka maksaa tuhansia euroja :D) siks ehkä humalassa rahat loppuneena tulee ehkä ennemmi mentyä syömää heselle ku mäkkäriin

  VastaaPoista
 12. Hesessäki ne on vaa ihmisiä siellä. Joskus tapahtuu kämmejä, harmi että jäi tommone maku suuhu tosta!

  VastaaPoista
 13. Me oltiin kerran kun kaverin kanssa mäkkärissä ja käytiin tekemässä tilaus. n. 10 min jälkeen mä sain ruokani, ja koko sen 30-45 min aikana ei kaverini saanut euron juustoaan :0

  VastaaPoista
 14. Suvin kanssa oltiin eillen Tammiston cittarissa jossa Hese. Tilasin kana-aterian, josta tarjottimelle pantiin kaikki muut paitsi kanahamppari. Kun sitten olin syönnyt ja juonnut kaiken mitä siinnä oli, totesin että missäs mun kanahamppari onkaan, koska aikaa oli menny 15 minsaa. Siinnä Hesessä oli yksi nainen kassalla ja yksi kundi keittiössä. Ja pitkän odotuksen jälkeen joka oli 20 minsaa, mulle tuotiin rutikuiva kanakäntty ilman majoneesia..salaattia sentään olivat muistaneet laittaa. Sanon kuten Sliipparit aikoinaan: paskan möivät!! ja se että ravintolassa 5 asiakasta ja kanahampparin tekoon meni 20 minsaa, missähän se Jallu mahto luurata??!!!???

  ps. pikkusena lisäkaneettina noista gluteenittomista hamppareista, joita tilaan 7v pikkuneidilleni joka keliaakikko niin Hesessä et saa lasten ateriaa gluteenittomana lelun kanssa vaan heillä on vaan se yksi ja ainoa hamppari gluteenittomana joka pakko ottaa koska heidän mielestään siis keliaakikkohan ei voi olla lapsi!!!!????? Mäkkärissä saat kaikki mahdolliset hampparit gluteenittomana minkä haluat ja lasten aterian varsinkin. Siksi Hese voi mun puolesta haistaa pitkän peeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä ainakin espoossa lastenaterian mun ymmärtääkseni saa glut.. Aika varma oon asiasta.. Et kyllä joka paikas si pitäis saada..

   Poista
  2. Kyllä hesessä on ollut gluteeniton lasten ateria ainakin vuoden mitä olen sillä työskennellyt

   Poista
 15. Heips Niko!
  Olen kuullut tälläisen jutun monestikkin että näissä kyseisissä pikaruoka "ravintoloissa" olis sellanen kolmen minuutin sääntö. Tai ainakin ollut!
  Eli jos ja kun tilaat niin sun pitää saada se tilaamas ruoka kolmessa minuutissa ja jos asia ei mene näin ni sais rahat takasin. :)
  En tosiaan kyllä sitten tiedä meneeköhän nykyyään näin ja jos tälläsiä tilanteita on ni epäilen ja vahvasti... :(
  -Noora-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10min sääntö voimassa. Syön yleensä iin kärkkäisen hesellä ilmaiseksi. Fink fink

   Poista
  2. 10min sääntö voimassa. Syön yleensä iin kärkkäisen hesellä ilmaiseksi. Fink fink

   Poista
 16. Voi Hesburger... Joskus aikoja tilasin aterian ja hampurilaista ei koskaan tullut. Paikkana Jyväakylä. En jaksanut mennä valittamaan, mutta vitutti. Kerran salaatti oli liian pieni eli salaattia oli laitettu liian vähn. Valitin ja myyjä lisäsi happamana salaattia, valittelematta tapahtunutta. Vitutti. Mun mielestä pitäis ees valitella tapahtunutta, kun asiakas huomaa että tuote ei ole samanlainen kaikille.

  Täällä on myös Palokan abcn Hesburger, jossa hampurilaisissa kestää aina miljoona vuotta! Tilasin normaalin jonkun aterian, odotusaika 45min. Siellä joutuu aina odottamaan hirmu kauan. Joskus kun mentiin alaikäisinä hakemaan vaille 9 - ennebkuin paikasta tulee k18 - nopeasti ruokaa, ei myyty kun siellä oli ollut välikohtaus alaikäisten takia, vaikka me ei edes liitytty siihen mitenkään. Oltais otettu nopeasti ruokaa. Eipä tule tuolla enään käytyä kun on niin paskaa palvelua ja ei myydä ruokaa joidenkin muiden pelleilyjen takia.

  VastaaPoista
 17. Hätäkö tässä valmiissa maailmassa, mutta kyllä ne pitäs maksimissaan siinä kymmenessä minuutissa tuoda pöytään.

  VastaaPoista
 18. Monien pikaruokaloiden kuten just hesen, SUBWAYN ja pizzataxien yleinen siisteys on jotain aivan käsittämätöntä.. Kuka siellä haluu ruokailla kun kaikkialla minne kosket on rasvaa, pölyä ja hiekkaa.. Monesti on tullut mahakipeäksi subin jälkeen. EI enää
  T.Nora

  VastaaPoista
 19. - Mun kokemukset hesestä on hyvät. Lukuunottamatta yhtä tapausta, jossa mun tilaus unohdettiin. Pöydässä odottelin ja odottelin, naapuripöydän asiakkaat saivat tilauksensa yms. Sitten menin kassalle (ehkä n.20min kuluttua) ja kysyin, että missäs se mun kerroshampurilainen? Ne vaan, että ai ootko tilannu sellasen? No jumalauta, enkai mä muuten täällä istuis tarjottimen + kokiksen kanssa ja odottelis! No se hamppari ton jälkeen tuli aika nopeesti ja hirveesti pyytelivät anteeksi. Tuota huolimatta oon edelleen sitä mieltä, että mielummin Hesburger kun McDonalds.

  VastaaPoista
 20. Mä kävin kerran porissa hesessä yhdeksältä kun se aukes.. Kuitin mukaan maksoin kello 8:58. Kun pääsin autoon kello näytti 9:04 (otin siis mukaan) Kana-aterian tilasin, ensimmäinen (ja ainut sillä hetkellä) asiakas, ja yllätyin siitä miten nopeasti ateriani sain. Näköjään noita työntekiöitä on hesessäkin moneen junaan.

  VastaaPoista
 21. Hesessä taitaa olla ympäri suomea toheloita työntekiöitä ( en tarkoita kaikkia!!) ? mä kerran olin kaverin kans hesellä, ja sitten siinä tilasin juustoaterian ja kaveri kana aterian. mä sain heti juoman+ranskikset+hampparin, mut kaveri eii saanu ku ranskalaiset ja juoman. kului aikaa ja mä olin syöny jo koko aterin & kaveri ranskikset, mut kanahampparia ei kuulunu. mentii sit kysymää sitä ja ne vaan sano et ollaan seuraavina jonossa.. sit 20min jälkeen se tuli, kana oli kovaa ja tarjoilia pahoitteli viivästystä....

  VastaaPoista
 22. Hesessä juustohamppis on jotenkin säälittävä verrattuna mäkkiin. Kannatan mäkkiä itse, koska hesessä laatu on yleensä huonoa.

  VastaaPoista
 23. Kannatan subwayta ;)

  VastaaPoista
 24. Se on oikein, että et heitä Hesburgerille rahaa, jos palvelu on tuota tasoa, mutta älä nyt pilaa maatamme heittämällä sitä kolikkoa ainakaan kerjäläisille!

  VastaaPoista
 25. Voiks sanoa kumpi on parempi silleen ruuan maulta, hese vai mäkkäri? En oo koskaan mäkkärissä käyny (kiitos pikkupaikkakunnamme D:) ja no hesell nyt aika monta kertaa. Ois vaan kiva tietää sitte ku muutan jonnekki isoon paikkaan että kummassa käyn ;D

  VastaaPoista
 26. Oon käyny hesessä arviolta ehkä noin 100 kertaa elämässäni. Mäkkärissä oon käyny ehkä kymmenisen kertaa. Hesessä ongelmia ei oo ollu koskaan missään, mäkkärissä muistan tilausten menneen väärään pöytään ainakin kahdesti. Että tämmösiä kokemuksia minulla.

  VastaaPoista
 27. Kerran mäkkärissä hampparin välissä oli karva (hius tms) ja kun siitä kävi myyjälle valittamassa niin se vaan otti sen karvan pois ja ojens saman hampparin takas asiakkaalle.. :-D

  VastaaPoista
 28. Joo siis mäkkärissä ainakin on että 3 min ja oliko se nyt 50 s joka saa mennä hampurilaisen tekemiseen. Aina kun kerran puolessa vuodessa tulee tarkastajat seurailemaan mikä on homman nimi sielä keittiössä, niin siellä ne on sekuntikellot kädessä mittaamassa meneekö se 3 min 50 s yli. Itselläni myös huonoa sanottavaa heseistä, mennyt todella paljon aikaa hampurilaisen tekemiseen. Itse olen 15 minuutin odotuksen jälkeen lähtenyt hesestä ja ilmoittanut ylemmille tasolle tästä. :) älkää hyväksykö siis tuommoista palvelua, vaikka kysymyksessä olisikin VAIN euron juusto tai 2 euron kana :)

  VastaaPoista
 29. Mä en ainakaan mieti pahemmin ajallisesti, että miten kauan kestää. Jos ei snäkärillä alle puolentuntiin tule safkat pöytään, niin rahat takaisin ja menoksi toiseen snäkäriin. Mutta kyllä ne safkat on tullu suhtkoot nopeasti, jos tilannu tyyliin hesestä! T. Anonyymi

  VastaaPoista
 30. Höh harmi että noin käynyt Nikolle. Yleisesti kannattaa huomioida, että kun mäkissä on se 10 ihmistä töissä tiettyyn kellonaikaan, niin hesessä saatetaan mennä kahden ihmisen voimin. Kyllähän se menettelee muuten, mutta sittenkun tulee hirveä ruuhka niin helposti ryssimisvaara moninkertaistuu kun joutuu yksin kassalla/keittiössä pärjäämään.

  VastaaPoista
 31. Ohh. Jo pelkkä ajatuskin mäkkkärin ranskiksista saa suupielet kuolaamaan.
  Uuuhhh. NO NO NO milleen heselle.....

  VastaaPoista
 32. Mäkin oon kuullu paljon huonoa ko.mestasta. Aika paskat arvostelut tuollakin->
  http://eat.fi/fi/vantaa/hesburger-flamingo

  VastaaPoista
 33. tuli ite katottu se eilinen ohjelma mis olit oli hyvä jakso,ja oli söpöjä koirii sulla :)ja sieki olit söpön näkönen siinä :)se on kyllä totta että ulkona on parempaa ruokaa,ku ite tekee :P

  VastaaPoista
 34. Olin kyseisenä päivänä työissä. On se hauska kuinka 7min ostohetkestä (tarkistin kuitista kun lähdit) on 15min odotus. Keittiössä oli harjoittelija 3 työvuoroaan töissä. Vuoropäälikön kiiren takia hän oli jäänyt hetkellisesti yksin keittiöön. Virhe oli tapahtunut mutta 30sec lähtösi jälkeen hampurilainen valmistui. Pieni kärsivällsyys aina palkitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en nyt välttämättä usko että siellä Flamingon työntekijä kirjoittaa tätä kommenttia, mutta kerrottakoon sulle että kaiken lisäksi että teillä on paska palvelu niin teillä on ilmeisesti myös kuiteissakin vikaa ;) Mä en yleensä tarkkaile kellon kanssa pöydässä kun meen tilaan ruokaa, mutta tässä tapauksessa kun oltiin menossa elokuviin niin tuli hieman katottua kelloa.


   "Kun sanotaan kana uimaan, siinä kestää muistaakseeni 3,15 minuuttia, jonka aikana hyvä(huom!) kokki on jo ottanut 30 sekunnin sämpylät uunista ja maustanut ne suolakurkulla ja salaatilla. Jonka jälkeen tulee se kana päälle, ja päälle viel majoneesi ja salaatti ja kansi ja pakkaukseen. Tähän toimenpiteeseen pitäisi kuulua n. 3,35 min aikaa.. eli olisitte kyllä kahvin tai jälkkärin/lahjakortin ansainneet.."

   Eli vaikka tää sun heittämä 7 minuuttia pitäisi paikkaansa niin se on puolet yli siitä ajasta missä se muualla ois ollut jo mun tarjottimella. Niin tai näin, hienoa että tää blogi on herättänyt keskustelua ja tää kyseinen ravintola on haukuttu niin monessa muussakin nettifoorumilla kun ihan nopeella googletuksella kattoo. Opetelkaa työnne. Kiire teillä ei ainakaan näyttänyt myymälässä olevan.....

   Poista
  2. Ymmärrän että se vitutti mutta kyseessä oli harjoittelija joka oli yksin.

   Olen samaa mieltä että palveluamme voisi parantaa vaihtamalla hekilökuntaa. Suurin osa on työissä rahan takia ei sen takia että asiakaspalvelu kiinoistaisi. Hiljainena päivänä saatetaan jopa tapella kenen vuoro palvella.

   Poista
  3. vähän tulee myöhässä kommentointi tähän aiheeseen mut pistipähän silmään.

   harjoittelijoita ei laiteta yksin minnekään tekemään mitään jos ei olla aivan varmoja että kyseinen tyyppi selviää työstään. Ei ole meidän asiakkaiden vika jos joku urpo ei osaa tehdä juuri vaikkapa niitä hampurilaisia, mutta ei kyllä muiden työntekijöiden pitäisi selitellä "mutta kun meillä oli harjoittelija". jos huomaa, että homma ei luista niin sitten joku osaavampi hoitaa homman kotiin, niin asiakas pysyy tyytyväisenä. Hikinen pieni hesburger ei kauaa pysyisi pystyssä, mikäli ei olisi asiakkaita keitä PALVELLA :))

   Mua ei kiinnosta vaikka olis pulu kokkaamassa, kunhan ruoka on a) sitä mitä oon tilannut b) tulee ajoissa ja c ei sisällä mitään ylimäärästä, karvoja vaikkapa. Lisukkeet tilaan erikseen jos mieli tekee! =)

   Poista
 35. Hesestä on tullut suoraan sanottuna p*ska paikka! Käytiin kavereiden kanssa siellä syömässä, ja pelkkiä ranskalaisia sai odottaa 15 minuuttia vaikka siellä oli ainakin 5 työntekijää. Kaveri odotti normaalia hampurilaista yli 20 minuuttia, ja kun sai sen niin pihvi oli tummanruskea kuiva käppyrä ja odotettiin 15 minuuttia että sai uuden hampparin. -.- Onneks mäkkäri

  VastaaPoista
 36. Niko sää oot niin sulonen x) ääähhhh

  VastaaPoista
 37. Harmi, että näin käy, kun miettii sitä, että MC Donaldsilla on ympärimaailmaa huono maine, muutenkin ja eläineettisistä syistä. Mc Donaldsilla ei ole edes hyvää kasvishampurilaista, mutta Hesen valikoimiin kuuluu todella hyvä Falafel-hampurilainen! Jotenka koittakaa nyt tsempata hemmetti siellä Hesessä, jotta muut ihmiset eivät ainkaan vaihtaisi Hesestä MC Donaldsiin! Ja että Nikokin pääsisi takaisin suosikkihampurilaispaikkaansa! :)

  VastaaPoista
 38. Ite olen saanut hesestä 2x ruokamyrkytyksen,eipä oo paljoo sen jälkee tullu käytyy ja jo nyt oon kohta 3vuotta karttanu niitä. Onneks on mäkkäri jossa oikeasti palvelu pelaa, paitsi sillon kun on niitä uusia työntekijöitä/harjottelijoita..aaargh niillä kestää siinä pöytiin tarjoilussa se, että eivät tiedä kuka on tilannut mitäkin ja sitten pyörivät siellä ympyrää ruuat jäähtyen.. siellä ne kyselee ''oliko teille nämä ja nämä?'' monesti oon nähny joittekkin tenujen sanovan että ''joo'' vaikka ei oikeasti ole ja häippäsevät.
  Hesessä palvelua taas ei ole minkäänlaista ja ruoka on yleensä palanutta tai muuten vaan mädäntynyttä-,- Hese boikottiin vaa kaikki!:)

  VastaaPoista
 39. Oon aina saanu nopeesti hesestä ruuat, enkä ostais mistään hinnasta jenkki sontaa Hesen ja mäkin kanahampurilaisesta ei voi puhua samana päivänäkään mistä lie raaka aineetkin tulee mäkin tuotteisiin en edes uskalla syödä niitten roskaa ja mitä sitten jos joku julkkis vetää herneet tulee mieleen, että ootkohan kuvitellu itestäs liikoja ja sait pienen näpäytyksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "mitä sitten jos joku julkkis vetää herneet tulee mieleen, että ootkohan kuvitellu itestäs liikoja ja sait pienen näpäytyksen."

   Ei ole kyse siitä mitä mä itse henkilökohtaisesti kuvittelen itsestäni. Mä voin olla julkkis,vammanen,kiinalainen,afrikkalainen,yksi kätinen,tavis,kalju,huonosta itsetunnosta kärsivä.. pikaruokaravintolan pitäisi olla nimensä mukaan PIKAruokaravintola.

   Olen mä sitten Niko Saarinen tai Matti Meikäläinen niin mun ei tarvitse odottaa 20 minuuttia hampurilaista. Piste.

   Poista
  2. + että jos mä omistaisin yrityksen, palvelisin juurikin niitä "julkkiksia" hyvin. Faktahan on se että tämäkin juttu on luettu monia tuhansia kertoja mun blogista..joka sitten taas tarkoittaa sitä että tämä saattaa jatkossa vaikuttaa kuluttajien valintaan esim. mäkkärin ja hesen välillä. Ja en tiedä montakaan yritystä kuka haluaisi itsestään kirjoitettavan yhtä paskaa juttua nettiin. Mutta jokainen taklaa tyylillään. Turkulaisethan tämän on perustanut, mitä muutakaan voisi odottaa.

   Poista
  3. Hesburger on hampurilaisravintola.. Hesburgerin palveluaikatavoite on 8.5min josta 1.5min saisi kulua kassalla ja jonossa olemiseen.

   Poista
 40. Laitetaas väliin toisenlaistakin kokemusta. :)

  Olen Hese-addikti (onkohan se se majoneesi, mikä koukuttaa..?!) ja käyn kyseisessä paikassa kerran viikossa. Kyllä, usean vuoden putki takana eikä palvelusta ole pahaa sanottavaa. Ok, joskus on saattanut joku mauste jäädä, mutta pistetään se inhimillisyyden piikkiin.

  En voisi kuvitellakaan vaihtavani Mäkkiin, koska Hesen hampurilaiset vaan on parhaita ja loppupeleissä se ratkaisee.

  No makuasioista voi aina kiistellä, mutta muistuttaisin myös siitä että Hesburger on suomalainen ravintolaketju ja itse tuen ainakin mieluummin tässä asiassa kotimaista kuin ylikansallista Mäkkäriä.

  VastaaPoista
 41. Ite en käy nykyää koskaan hesessä koska siellä se palvelu on aina niin hidasta. Mäkkärissä sen aterian saa heti tai tosi nopeesti, ei oo koskaa menny paria minuuttia enempää. Ja mitä nyt oon hesen ja mäkkärin kanahampurilaisia syöny nii hesen se kanapihvi on ihan kuminen eikä maistu yhtään kanalle. Ja mäkkärin ranskikset on paljon rapeempia ja parempia. Ja tietty viel plussaa et mäkkäri on tossa about 100m päässä ja hese lähemmäs 2km päässä :D

  VastaaPoista
 42. En harrasta blogeihin kommentointia juuri ollenkaan, mut nyt on pakko kommentoida, että vittu mitä paskaa! Oisin itte henk kohtasesti haukkunu koko mestan lyttyyn ja nostanu ison haloon paikan päällä ja paskonu viel kaiken lisäks niillä pumpattavilla ketsupeilla koko paikan paskaseks ja hinkannu pitkin seiniä ja pöytiä. Voin vaan uskoo, et on voinu vitutuskäyrät nousta aika korkeelle (koska itellä pelkästää tän blogipostauksen ansiosta nous).

  Ps. Aivan huippu blogi ! Tykkään ! Ja aion lukea jatkossakin.

  VastaaPoista
 43. Mun mielestä Hesburgerissa on paljon parempaa ruokaa. Mäkissäki ihan ok ruoka.. Olin ite tilaamassa mäkistä 1€ juustoja,kun sain ne oli sämpylät ihan mustia ja kovia. Majoneesikaan ei ole mitään hyvää. Hesburger on kyl paras pikaruoka paikka.

  Ei nyt tarvitse suuttua,jos joku rakastaa Mc Donalsia..

  VastaaPoista
 44. Itse hesellä työskennelleenä, tiedän minkälaisia suoraan sanottuna luusereita sieltä tiskin ja paiston takaa löytyy... Jos osaat hommasi, niin paistossa kuin kassallakin, ei hampurilaisen tekemiseen plus sen kiikuttamiseen pöytään tulisi kuulua kuin max. 7 min...

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com