maanantai 25. helmikuuta 2013

Love ya!

Mä aina kiroan anonyymit jotka vittuilee mulle täällä blogissani, mutta onneksi toisinaan tulee hyviä muistutuksia siitä miksi mä kirjoitan tätä blogia ja miten mä jaksan päivästä toiseen sitä ihmisten arvostelua. 

Tapasin lauantai-sunnuntai välisenä yönä erään lukijani joka kommentoi hyvinkin aktiivisesti täällä mun blogini puolella. Heti kun hän kertoi nimensä niin mulla klikkasi heti että kenestä on kyse. Otettiin yhteiskuvat ja juteltiin muutama minuutti. Omfg! Oon aivan käsittämättömän haltioissani että mulla on maailman parhaat lukijat. 

Yhteiskuvat pääset katsomaan Roosan blogista täältä

Isoooooo halaus sinne suunnalle, oot ihana! 


Kuvat instagram - nikosaarinen 

Moikataan kun törmätään! Vaikka mun mielestä on ehkä aina yhtä outoa kun mua pysäytetään kadulla, mutta on maailman hellyyttivintä tavata lukijoita ym toisinaan :) Koska edelleenkin te ootte niitä tyyppejä joidenka vuoksi mä mm. tänään jäädyin tuolla keskustassa kun koitettiin ottaa musta hyviä kuvia. Ps. Se on helvetin vaikeaa toisinaan (melkein aina). Love ya! 

6 kommenttia:

 1. Äää vähä mäki haluisin nähä sua joskus! Asun vaan niin kaukana..

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä aivan mahtavaa sillon tavata sut stadissa kesällä! :) oot ihana ♥

  VastaaPoista
 3. iso halaus takasin! <3 toivottavasti törmäillään :) love you x)

  VastaaPoista
 4. näin sut kerran stadissa mut en kehannu sanoo sulle mitään :( jälkeenpäin hieman vituttaa :D

  VastaaPoista
 5. Mie seuraan satunnaisesti siun blogia ja elämäntapahtumia. Vaikutat kirjoituksissasi fiksulta mieheltä, tosin mitä BB:ssä aikanaan. Jospa sinäkin aikuistut ja kypsyt ;) -MK

  VastaaPoista
 6. oot saatanan moinen pikku hinttari!!!!!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com