maanantai 25. helmikuuta 2013

+Lauantai kuvina+


Hieman dramaattisen perjantain jälkeen oli ihan kiva viettää draamatonta lauantaita & ihan parhaassa seurassa. Juomapelin tiimellyksessä sain itseni ihan mukavaan humalaan ja päätettiin suosiolla suunnataan keskustaan ja Aleen, oltiin sinne ihan omiamme.

Ps. Kun tätä mun blogia lukee niin vois kuvitella että mä oon aina humalassa, mutta näin ei tosiaan oo. Max ke-pe-la, mutta siihenkin tulee nyt muutos. Heti siis tulevan viikonlopun jälkeen. Ollaan nimittäin lähdössä juhlimaan ihanan Tiinan synttäreitä tuonne Tallinnaan päiväksi. Sen jälkeen mä alan rauhottumaan ja koitan saada elämääni muutakin sisältöä kuin nää viikonloput.

Lähetään 21 näytökseen kattomaan leffaa, joten nyt läppäri kiinni (:

13 kommenttia:

 1. Onko sulla muita tatuointeja ku tuo joka on tos käessä? http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on käsissä noi kaksi siipeä, jotka mä nyt seuraavaksi haluan peittää. Sitten on kolme tähteä noiden siipien alla, haluan myös ne pois. Sitten ranteessa lukee faith. Alaselässä on vielä kruunu, joka sekin hieman kesken:) Teen niistä vielä joskus postauksen kun ne ei oo koskaan oikeen täällä blogissa esillä ollutkaan.

   Poista
  2. Miks haluat ne pois?

   Poista
  3. Ne on juuri sellaiset kun aikoinaan niiden toivoin olevan, mutta nyt en ole niihin enää niin tyytyväinen kuin ennen & haluan hieman uudistaa niitä(:

   Poista
 2. Vastaukset
  1. 21 tapaa pilata avioliitto! Oon kuullut siitä huonoa, mutta myös hyvää:)

   Poista
 3. no hei hyi hitto mitä kuvia?! :D tsaija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEI EI EES OO! mun mielestä söpöi <3 pus!

   Poista
 4. no iiihan hirveitä ja ihanku muistaisin et oisit jennille sanonu "ei nää tuu mihkää esille!!" :DDD ahhhaahah no mut pusuuiiii mus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI ku mä puhuin niistä kuvista mitä otin niistä tossa sängyllä missä oli Janne ja se Joonakin :D Että niitä mä en tietenkään laita blogiini, mutta nää kuvat oli pakko jakaa koska mun mielestä nää oli äärettömän lutusii <33 ELI älä oo liian kriittinen muru ;) + se "naantalin aurinko" -kuva ei ollut myöskään sellainen mitä julkenisin julkaista :D jos muistat mistä puhun? :D:D

   Poista
  2. aaa ookeeii :D ahhhaah joo se ois ollu kyl ehkä vähän liian hc-matskuu tänne vaik hieno kuva olikin ;DD

   Poista
 5. Mikä päivä lähet Tallinnaan ? Itse lähden keskiviikkona laival :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com