tiistai 5. helmikuuta 2013

Hommaa tämä itseruskettava itsellesi!


Sain jälleen valita tuotteita testattavaksi Yves Rocherilta ja yksi lempituotteistani on ehdottomasti heidän itseruskettavansa. Saan aika usein kyselyitä siitä mitä ainetta käytän ja miten sitä käytetään? No toivottavasti tämä postaus vastaa nyt näihin molempiin yksinkertaisiin kysymyksiin.


Kuten videolta voit huomata. Se on yksinkertaista, helppoa ja nopeaa. Joten turha pelätä läikkyjä tai muutenkaan sitä että koko wc pitäisi suojata ennen sen käyttöä :)



Nyt helmikuun ajan saatte ostoksistanne pois 10 euroa jos tilauksenne tekee 39,90€  ja koodi tähän tarjoukseen on: 10CHECKOUT klikkaa itsesi ostoksille täältä



*) Blogi on tehty yhteistyössä yrityksen kanssa ja se sisältää mainoslinkkejä

18 kommenttia:

  1. oon aina luullu et toin käyttö ois vaikeempaa mut sait sen ainakin näyttämään aika helpolta ;X

    VastaaPoista
  2. Tilasin tuota aivan samaa itseruskettavaa, mutta en ole vielä uskaltanut kokeilla, kun on jäänyt huonot muistot levitettävistä voiteista :D
    Mutta kysymys kuuluu, että eikö tuota sitten tarvitsekaan levittää, vaikka pullon kyljessä lukee että "Suihkuta ja levitä tasaisesti"? :o

    VastaaPoista
  3. Rohkeasti vaan testailemaan :) Kuten videollakin sanon niin suihkutettava on aina parempi kuin voidemainen tuote! Ja siis mä en koskaan levitä tuota suihkutettavaa ainetta, koska juuri siinä varmana piilee sen salaisuus miksi rusketuksesta tulee tasaisempi kun sitä ei ala hinkkailemaan. Eli suihkutat vaan tarpeeksi kaukaa tuota ettei tuu mitään läikkiä sinne ja tänne vaan tasainen lopputulos.

    HAASTAN SUT NYT! tuu illalla kertomaan miten meni ja ootko läikyillä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, pakko kai se on uskaltaa kokeilla, luotan suhun tässä asiassa! :D

      Poista
  4. Pakko kyllä tilata tota! Oon jo aikasemminkin miettiny, mutta jotenki se on aina unohtunu :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  5. Moi!
    Kiva kun teit pitkästä aikaa videoblogin, niitä toivon jatkossakin lisää. Voisit tehdä videon jossa esittelet kämppäs ja uudet huonekalut yms. -Mardy

    VastaaPoista
  6. Päivettääkö toi heti vai miten kauan kestää että väri alkaa näkymään: )?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menee jtn 5-7 tuntia :) Eli suosittelen laittamaan just illalla ennen nukkumista tai sit aamulla ennen illan menoja (:

      Poista
  7. Kiitos kivasta vinkistä! Tilaukseen lähti :)

    VastaaPoista
  8. toivoisin myös sulta lisää video blogeja! :) Päivä Nikon kanssa video olis huippu! =) Toivottavasti niitä tulee viel, tuleehan? P.s oon sun blogiin aivan koukussa, käyn täällä ainakin kerran pari päivässää kattomas onko tullut lisää kirjotuksia. Tää on vaa nii huippu!!!

    -Eveliina-

    VastaaPoista
  9. Kiitti iha hirveesti tästä<3 Ostin tollasen pari viikkoo sitten. Koitin sitä pari päivää sit ja jäi kauheet läikät tohon käsiin ja ranteisiin ja polviin(eikä rusketus tarttunu hirveen hyvin muualle) KOSKA levitin tuotetta käsillä suihkutuksen jälkeen :D Pakko koittaa uudestaan näillä sun vinkeillä nii jos sit toimis :) KIITOS! Ja luulin että tota ei voi laittaa naamaan. Ja käytätkö sä itse tuota tuotetta myös vartaloon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän vartaloon ja kasvoihin (: eli voi käyttää huoletta myös kasvoille! Juu ei kandee käsillä levitellä.

      Poista
  10. Miten kauan menee, että tuo kuivuu? Suihkutit tossa videolla suljettuihin silmiin (ainakin hieman) eli ei varmaan ole mitään vaarallista silmille? Meinaan kun itselle tuli silmätulehdus Oriflamen itseruskettavasta suihkeesta, tarkoitushan oli suihkuttaa otsaan ja poskiin, mutta väkisellä meni silmiin, vaikka pidin kiinni..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivuu tosi nopeesti. Varsinkin jos laitat vaan kevyen kerroksen suihkuttamalla :) Ei tää varmana terveellistä silmille oo (eli kandee ne nyt tosiaan kiinni pitää), mutta en itse ainakaan oo koskaan saanut mitään oireilua tästä tuotteesta. Toki jos on herkä iho niin kandee kaikkien tuotteiden kohdalla aina ekana testata pieni alue ihosta, vaikka kädessä tai jtn (:

      Poista
  11. Kiitos Niko tästä! Oon aina käyttänyt voidemaisia itseruskettavia kasvoihin. Nyt täytyy kokeilla tuota suihketta! Ja hinta/laatu suhde on hyvä? Tuoksu? Kauanko kestää kasvoilla? t. Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tän tuotteen tuoksu ei oo lainkaan paha(edellinen käyttämäni itseruskettava haisi huomattavasti pahemmalta kuin tämä suihke) Eli ei haise siltä että meinaa pyörtyä. Ja tämä suihkutettava itseruskettava on PARAS kaikista. Kun olet tuon suihkuttanut iholle ei mene kauaan kun iho on täysin kuiva(niinkuin monissa muissa itseruskettavissa semmoinen ällö tahmanen iho tuntuu jatkuvasti) Ihan paras tuote :)

      Poista
  12. Heipsan! Meikä tilas tota jokunen aika sitten sun hehkutuksen innoittamana :) Laitatko sitä jokapäivä? Muutaman kerran viikossa?
    Ja ootko tosissaan sitä mieltä ettei sitä tarvii levittää mihinkään vartalon osaan, pelkkä suihkutus riittää? :O
    Muutaman päivän oon nyt tota ruiskutellu, mutten oo ihan varma että mikä tyyli olis se parhain. Siksipä kysyn hieman viisaammalta neuoa ;)

    VastaaPoista
  13. Heips! mites tuleeko ihosta sellanen kimalteleva niinku yleensä tulee ku itsestäänruskettavia oon käyttäny? :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com