tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hieman siitä työpaikasta..


Morotus! 

Hei sen mun duunipaikan kanssa kävi nyt seuraavaa elikkä.. mut valittiin useiden hakemusten joukosta haastatteluun & oli ilo kuulla että vain kaksi tyyppiä oli valittu haastikseen. Hurjaa! Lopulta kuitenkin kävi niin että en saanut paikkaa, koska kyse oli extrasta ja tää toinen hakija asui niin lähellä myymälää että hänen on helpompi saapua paikalle vaikka tunninkin varoitusajalla esim. avaamaan myymälää. Itse olisin joutunut menemään ekana keskustaan junalla/bussilla ja siitä sitten vielä Espooseen eli työmatka ois itsellä kestänyt helposti melkein sen tunnin :/ 

Mutta.. ilokseni huomasin että samalla firmalla oli toinenkin paikka hakusessa täällä Helsingissä ja nyt sainkin kutsun heidän haastatteluun ja se on tostaina. Eli nyt vielä hetki pitää olla jännityksessä, mutta mä niin toivon että saan sen paikan, koska tää duuni vaan ois mulle niin unelma. En edelleenkään halua kertoa mistä duunista on kyse, koska asia ei siis ole varmaa että saanko sitä paikkaa + että mä en tiedä meinaanko missään vaiheessa siitä tehdä juttua tänne blogini puolelle. Ajattelin nyt vaan pitää teitä hieman ajantasalla, koska kun kerroin meneväni viime viikolla haastikseen niin olen saanut sen jälkeen kymmeniä ja taas kymmeniä kysymyksiä koskien tätä :) Toivottavasti ymmärrätte? 


Sain äskön sähköpostiin kivaa infoa tuolta Nellyn suunnalta. Heillä on menossa kampanja aina maanantaihin asti ja joka päivä on siis yksi juttu alennuksessa. Mä en tietenkään voi paljastaa teille tulevien päivien kampanjoista, mutta sen voin sanoa pitkää silmät auki, kaikkee huippua luvassa. 

Tarjoukset koskevat niin naisia kuin miehiäkin & tässäpä olisikin tämän tiistain tarjoukset. Muistakaa että nää on voimassa siis vaan tänään! 


Tänään naisille ois tarjolla tälläistä kampanjaa. Tsekkaa tarjoukset tästä!


Ja miehillekkin ois -30% tarjolla Frank Dandyn tuotteista vain tänään. Tsekkaa tarjoukset tästä!

(postauksen Nelly osuus on hoidettu yhteistyön merkeissä)

Nyt jatkan hieman siivoilua. Eilen mm. löysin noi mun silmälasit jotka oli ollu hukassa melkein vuoden.. tiedä mitä tästä asunnosta vielä löytyy kun hieman kääntelee ja vääntelee ympäriinsä. Pus :)

13 kommenttia:

 1. Harmiii ettet saanu sitä paikkaa mutta vielä on mahollisuus siihen toiseen ja työpaikkahan ois silloin lähempänäkin jos kerta helsingissä on :D tsemppiiii siihen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana :) juu toivotaan että se paikka Stadista ois mun. Työmatka ois niin lyhyt eli ainakaan se ei nyt luulisi esteeksi muodostuvan:)

   Poista
 2. Viina-Seppo joutu linnaan, niin nyt olis oiva tilaisuus viedä asiakkaat? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *) Huomasithan että oikeasta yläreunasta voit luoda itsellesi tunnukset blogiini. Voit siis jatkossa kommentoida ja osallistua keskusteluun omalla nimimerkillä ja kuvallasi. Ystävällisin terveisin: Nikojuhanisaarinen

   Poista
  2. Tiedätkö niko että sinulla bloginpitäjänä on oikeus kieltää anonyyminä kirjoittelu. Asia kun tuntuu sua nyppivän.
   Olen iloinen ettet saanut sitä työpaikkaa.

   Poista
  3. *) Huomasithan että oikeasta yläreunasta voit luoda itsellesi tunnukset blogiini. Voit siis jatkossa kommentoida ja osallistua keskusteluun omalla nimimerkillä ja kuvallasi. Ystävällisin terveisin: Nikojuhanisaarinen

   Poista
  4. Tiedätkö niko että sinulla bloginpitäjänä on oikeus kieltää anonyyminä kirjoittelu. Asia kun tuntuu sua nyppivän.
   Olen iloinen ettet saanut sitä työpaikkaa.

   Poista
 3. Tsemii tohon toiseen haastatteluun! :)

  VastaaPoista
 4. onnea työhaastatteluun!:)

  //koska muuten nikon grilli taas alkaa? se vaan on nii pakko aina kattoo:DD

  VastaaPoista
 5. no ennemin tai myöhemmin olet
  mieleisessäsi työssä....
  minun toive olisi kuulla sua
  vaikka radiossa...

  VastaaPoista
 6. komppaan edellistä, olis ihan huisia jos olisit radiossa!! :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com