tiistai 26. maaliskuuta 2013

NYT ALKO LOMA!

Anonyymit.. hihi! 

Koska tällä viikolla vietetään pääsiäistä niin ajattelin pyhittää sen vapaalla teistä rakkaat nimettömät.

Suosittelen että puratte huonoa oloanne, katkeruuttanne ja kaikkia patojanne muissa foorumeissa missä muutkin hullut pyörii. Tässä muutama vinkki elleivät ole teille entuudestaan tuttuja :) Hihi, ärsyttääkö?

..ainiin, mutta ettehän te voi vastata :D 


..hihi:)

Jos mun tulee ikävä teitä niin lupaan postailla mahdollisimman provosoivia postauksia, koska tiedän että te m*nattomat ja p*lluttomat ootte ihan shokissa siellä kotona.

Ja tiedän että te roikutte täällä odottamassa sitä päivää kun vapautan teille jälleen oikeuden kommentoida postauksiani, mutta älkää huoliko.. se päivä tulee, mutta milloin? Ei muuta kuin F5-nappia painamalla päivittelemään sivuja.. menee teilläkin pyhät lepposasti. Pusu! <3

20 kommenttia:

 1. hahah asiaa Niko! :D mahtavaa pääsiäisen alkua sulle sinne ♥

  VastaaPoista
 2. Oi kuin myös Minka sinulle sinne :) <3 Toivotaan että tää tosiaan tekee tästä bloggaamisesta myös minulle hieman hauskempaa hommaa:)

  VastaaPoista
 3. Haha, hyvä Niko! ♥
  Ja ostin Helsingistä tämmösen ristikorun kun kävin viikonloppuna, käy vilkaseen jos kiinnostaa :)
  Mulla ei oo viel tuol blogissa juuri mitään, enkä oo vielä löytäny sitä 'omaa tyyliä' kirjottaa yms nii se on vähä tommonen vajukki :D
  http://sannaniskanen.blogspot.fi/2013/03/helsingin-reissu-22-233.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kauheeta ku oli I H A N A koru:) Mistä kaupasta se oli? Vai lukiko tossa blogissa, multa meni ohi jos luki. Mut oli kyllä siisti:)

   Poista
  2. Haha, arvasin että tykkäät ! (; bijou birgitte Kampissa, liikkeen nimestä en oo kyllä ihan varma :) mut alakerrassa kuitenkin.

   Poista
 4. Hyvä Niko!!!! <3 voi anonyymejä v*tuttaa kuei voi enään kommentoida tänne..

  Oot vahva ihminen ku oot jaksanu noinki pitkään niitä haukkuja jne.. Jatka samaan malliin ja äläkä lannistu!! :) <3
  Mitä ajattelit puuhata pääsiäisenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun äiti muuttaa niin meen sinne hengaileen / maalaileen koirien kanssa. Vietän pari päivää siis ihan oikeasti "lomaa" yhdessä koirien kanssa. Ja ja..sit varmaan nään paaaaljon kavereita ja ei mulla oikeen muuta suunnitelmaa oo:)

   Poista
 5. Ooot sie kyllä Niko mahtava tyyppi, osaat sanoa asiat vaan niin oikealla tavalla! :)Yh, on vaan outoa kun ei oota että vois päviän mittaan tulla kattelee että joko ois uutta päivitystä :D jaja hyvää lomaaa! :)

  VastaaPoista
 6. Hei mahtavaa. vaikka oot niin vahva ihminen niin eihän noita paskakommentteja joka välissä jaksa.. Saa muutenkin olla ihmisellä paljon ongelmia itsensä kanssa kerta pystyy muita mollaamaan jatkuvasti. Hyvää lomaa Niko ! :)

  VastaaPoista
 7. Hah voi että kun ihanan ''angstinen'' postaus! :D

  VastaaPoista
 8. Hei ei voi yleistää että olisin hullu vaikka luenkin hevostalli.netti ;)

  VastaaPoista
 9. Aivan oikein teit!:) vaikka ei jaksaiskaan välittää toisten tuntemattomien sanoista saa ne välillä veren kiehumaan! Parempi pitää vähä vapaata! :))

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Vihdoin! :) toivottavasti et enää hirveesti anna huomiota noille anonyymeille, siitähän ne vaan innostuu vaikka toisaalta se on ihan hauskaa luettavaa ku ne kitisee..

  VastaaPoista
 12. Hii olet Niko ihana ! <3 Mullekki noi anot tulee reuhoo välil, millo mitäki, että olen lihava ja kamala ja blaablaa, mutten jaksa enää välittää :)

  Tosi kivaa pääsiäistä sulle ! Puss !

  VastaaPoista
 13. Miks hengaat hevostalli.netissä ? ;D Ooks sieki heppapoika ;D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com