tiistai 26. maaliskuuta 2013

Minä rakastan.. -haastepostaus!


Mä en koskaan tee näitä haasteita, mutta nyt ajattelin kehitellä itse sellaisen.

Sain haasteen nikojuhanisaariselta (eli minä sain haasteen itseltäni,haha!). Tehtäväni on ottaa kodissani seitsemän valokuvaa jostain asiasta / esineestä joita "minä rakastan.." & lisätä kuvat blogiini, kertoa jokaisesta kuvasta jotain. Sen jälkeen haastan seitsemän bloggaajaa tekemään saman. 

Vaikka toisinaan tuntuu että ne oman kodin seinät kaatuu päälle.. niin hieman kun katselee ympärilleen niin voi huomata että ihan tyhmiäkin asioita voi "rakastaa" :) Positiivisuutta ihmiset - positiivisuutta! 

Minä rakastan..
..kun asunnosta löytyy pieniä leluja jotka kuuluvat koirille. Joitain koirien omistajia nää lelut ärsyttää, mutta itse rakastan kun niitä löytyy milloin mistäkin, koska koirat ovat niin tärkeä osa mun elämää & myös heillä on oikeus näkyä tässä asunnossa, koska asuvat täällä :) 

Minä rakastan..
..kylpyammeen reunoilla olevia kumiankkoja. Ne tekevät aina kylpemisestä niin paljon hauskempaa ja piristävät wc-tiloja jotka ovat tässä asunnossa 1800-luvulta ja aivan kamalat. 

Minä rakastan..
..kun löydän nipsulompakoita ja purnukoita joissa on kolikoita. Tykkään jemmailla rahaa asuntooni. Tiukan paikan tullen on kiva etsiä kippoja ja kuppeja joissa on rahaa jemmassa :) 

Minä rakastan..
..ristikoruja joita on nyt tullut viime aikoina lisää kokoelmiini. Ne näyttävät törkeen siisteiltä kun roikkuvat naulakossa tuolla wc:ssä. Oon näistä paljon puhunut blogissani ja tulen puhumaan jatkossakin, koska en voi sille mitään että noiden korujen läsnäolo jotenkin rauhottaa mun mieltä.

Minä rakastan..
..pöydällä notkuvaa kalenteria jota ilman en varmana tulisi toimeen. On ihanaa kun jotku asiat eivät ole itselläni vielä siirtyneet kokonaan puhelimeen tai tietokoneeseen. Meinaan jatkossakin merkata menoni "vanhanaikaisesti". 

Minä rakastan..
..näitä kolmea rasvapurkkia jotka ovat paitsi tyylikkäitä niin myös mielettömän tuoksuisia. Ostin ne viime vuonna Bangkokin lentokentältä. Harmi että niitä ei toistaiseksi ainakaan Suomesta saa mistään :/ 

Minä rakastan..
..että asunnostani löytyy tiivistemehua! Ilman sitä en voisi elää. Jos joskus herään aamulla asunnosta jossa ei ole tiivistemehua / limua / mehua niin mulla menee päivä pilalle. Siksi pidänkin siitä huolen että tästä asunnosta ei koskaan lopu mehu kesken! 

Ymmärsittekö postauksen pointin? Mä luen aika usein teidän lukijoiden blogeja jos huomaan niitä tuolla "liikenteen lähteet" -kohdassa bloggerissa. Joten mä haastankin nyt muutamia lukijoita tähän. Myös muut saa tehdä vastaavan blogin, heittäkää mulle sitten vaan linkkiä että pääsen kurkkailemaan teidän blogeja :) 

Minä haastan:


(siinä mun haastamat blogit.. älkää kysykö! valinta oli vaikea) 

18 kommenttia:

 1. Ihan mahtava haaste kaikille lukijoille joilla on oma blogi ja jotka sinne tällaisia tekee.. Voisi tehdä omaan blogiin kun on taas pitkä aika edellisestä postauksesta.. kiitos hyvästä ideasta!! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva haaste! :) Elämän pieniäkin asioita on helppo rakastaa, itse olen huomannut saman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu:) halusinkin tehdä tämän postauksen juuri siksi että kaikki heräisi siellä kotona ja kattois hetken ympärilleen ja miettisi että mitä kaikkia asioita he rakastavat kodissaan:) Niin helposti tulee aina kirottua "?!&%¤ mä inhoon tätä asuntoo..tätä sotkuu..plaa" :)

   Poista
 3. Saaks tän kopioida vaik ei oliskaa haastettu? Tää oli nii hyvä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kopioida :) ja heittäkää sitten tänne kommenttina se teidän postaus, koska mä haluan nähdä myös teidän jutut että mitkä seitsemän asiaa valitsette itse:)

   Poista
  2. http://urpoheei.blogspot.fi/ Tossa linkki mun blogiin, tänää sain tehtyy sen valmiiks! tervetuloo kattoon :D:D

   Poista
 4. Pakko kyllä tehdä tämä jossain vaiheessa! Ihana idea ja tämmöistä ei ole tullut vielä silmään kertaakaan missään. :) Pakko äkkiä saada oma blogi toimimaan kunnolla!! Tyhmä blogilaiskuus saa nyt väistyä.

  Ja olen muuten samaa mieltä noista koiran leluista. Meillä tosin löytyy aina lelujen lisäksi läjä lelujen täytteitä (kun ei muu kelpaa kuin pehmolelut ym, täytetyt yksilöt). Herran mielipuuhaa kun on kiukuspäissään ja ihan muuten vain tyhjennellä kaikki lelukopan lelut. ♥ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti teet ja lopetat blogilaiskuuden heti paikalla! HEP-HEP-HEP-NYYYYYYT :)

   Poista
 5. Mäki rakastan noita ankkoja<3 itelläniki on 2 pakettii noit ankkoi,, mitä oon ostanu joskus tigerista:D

  VastaaPoista
 6. HEI ENSIMMÄINEN POSTAUS AIHEESTA ON ILMESTYNYT, KÄYKÄÄ KURKKAAMASSA :)

  http://sannaniskanen.blogspot.fi/2013/03/mina-rakastan-haaste.html

  *Ihan mahtavaa! tätä oli ihana lukea ja katsoa kirjoittajan valitsemat kuvat. Oo!

  VastaaPoista
 7. http://melinainen.blogspot.fi/ siel sulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MYÖS MELINA TEKI HAASTEEN, käykää kurkkaamassa! Ihanaa :)

   Onks muut jo tehnyt? Linkkejä tänne.. kiiiiiiiitos!

   Poista
 8. http://losinmyinsanity.blogspot.fi/2013/03/haastepostaus-mina-rakastan.html

  teeeeeeein haasteesi :))

  VastaaPoista
 9. teinpäs haasteesi:) siulla on ihana blogi ja oot muutenkin huipputyyppi!

  http://niinajasmiinaa.blogspot.fi/2013/04/mina-rakastan_2.html

  VastaaPoista
 10. http://inmytrainingshoes.blogspot.fi/2013/04/blogihaasteita.html

  VastaaPoista
 11. http://huhupuhe.blogspot.fi/2013/04/mina-rakastan.html

  VastaaPoista
 12. http://jatanajatuksia.blogspot.fi/2013/03/haastepostaus-mina-rakastan.html

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com