maanantai 25. maaliskuuta 2013

Inhoatko karvoja? Tässä saattaa olla ratkaisu!

*)blogi on tuotettu yhteistyössä yrityksen kanssa
Ajattelin tehdä tästä nyt erikseen postauksen, koska mainitsin tuotteesta jokunen aika sitten & sen jälkeen aika moni on halunnut kuulla tuotteesta tarkemmin. 

Sain siis testiin tämän tuotteen itselleni ja se on ollut minulla käytössä nyt yli kuukauden (*tuote lupaa tuloksia kuukaudessa,joten nyt on ehkä oikea aika siitä kirjoittaa). Se ei siis poista teidän ihokarvoja, mutta vähentää niiden kasvua. Mullahan siis miehenä on tummemmat karvat ja paljon tuuheemmat kuin naisilla & pakko sanoa että se on oikeasti toiminut. Olen käyttänyt sitä kasvoihin ja kainaloihin. Mulla kasvaa sänki kasvoihin vuorokaudessa ja melkein poikkeuksetta ajelen ne päivittäin. Nyt tuotteen käyttämisen jälkeen olen huomannut että pystyn kepeästi olemaan ajamatta partaani kaksi, jopa kolme vuorokautta. Kyllähän sitä karvaa tulee, mutta ei enää niin nopeasti kuin aikaisemmin.

Oon lätrännyt tuotteen kanssa kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja, mutta sitä ei edes purnukasta vielä huomaa.  Päivittäiselläkin käytöllä uskaltaisin väittää tämän kestävän kuukausia ja taas kuukausia.. 

Tuotteen tuoteseloste lupaa seuraavaa:

"2 in 2 kosteuttava vartaloemulsio ihokarvoja vastaan. Levitä tätä karvankasvua hillitsevä vuohennokan juuren uutetta ja kosteuttavaa agavenmahlaa sisältävää voidetta iholle karvojen poistamisen jälkeen. Tieteellisesti todistettu vaikutus 1 kuukauden käytön jälkeen" 

Mun mielestä tuotteen tämän hetkinen hinta (11euroa) on sen verran halpa että mikseipä? Tuon hinnan säästää nopeasti kuukauden jälkeen vaikka sillä että ihan oikeasti ei tarvitse olla höylän kanssa päivittäin sutimassa itseään. Varsinkin naisille uskaltaisin väittää että tämä on varsinainen lottovoitto. Tuotetta voi käyttää ihan minne tahansa. Se ei siis kirvele tai tunnu epämukavalta vaan oikeastaan menee siis myös rasvasta & jättää oikeen ihanan tuntuisen ihon aina ajelun päätteeksi.

Tuote + tiedot löytyvät Yves Rocherin sivuilta tästä.

1 kommentti:

  1. ties mitä puna-sini-liila-virhee sekotuksen näppylöitä alkaa ilmestyy iholle ton jälkee.. okei okei :D ehkä sitä pitää joskus testaa :D

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com