maanantai 25. maaliskuuta 2013

Terveiset peräkammarinpojille!


Viidakon Tähtöset lähestyy ja peräkammarinpojat alkaa heräilemään horroksestaan. Onhan se hienoa että telkkarissa juoksee puolialastomia naisia, kun edellisen kerran on nähnyt oman äitinsä alasti joulusaunassa jokunen kuukausi sitten. Nyt tällä kaudella viidakossa juoksentelee sitten yksi poikakin ja tämähän onkin pistänyt kuvion aivan sekaisin siellä muutamien pääkopassa. Keskustelupalstat huutaa, inboxi vinkuu ja sähköposti kai heittää jo suurimman osan viesteistä roskapostiin suoraan. 


Mietin ohjelmaan lähtöä kahdesti, koska tiesin sen kuumentavan tunteita ja aiheuttavan juurikin näissä ihmisissä vahvoja fiiliksiä jotka 1.kauden aikana saivat enemmän orgasmeja kuin vuosiin. 

Tulin kuitenkin siihen tulokseen että on kunnia olla ainoa poika joka on pyydetty sarjaan mukaan ja että olisin katunut tätä mahdollisuutta kokonaisen elämän verran jos olisin kieltäytynyt lähtemästä sarjaan. Olen nähnyt ensimmäisen jakson ennakkoon ja voin sanoa että tää keskustelu tulee käymään muutaman viikon päästä vielä kiivaampana, että tässä heikkohermoisempaa jopa hieman pelottaa sarjan aiheuttama kuhina. Toisaltaan jos ei pysty katsomaan viihdeohjelmaa ilman että kirjautuu facebookkiin haukkumaan sarjaan mukaan lähteneitä ihmisiä.. niin ehkäpä silloin on väärällä kanavalla, väärään aikaan. Tämä on ihmiset viihdettä,älkää ottako tätä liian vakavasti. En minäkään ota vaikka olenkin sarjan ainoa kiintiöhomo. 

Ps. Jos tytöillä heiluu tissit, niin laittakaa päätänne jossain vaiheessa jaksoa alaspäin, koska mullakin saatta heilua joku ruumiinosa siellä hieman alempana kuin tytöillä.. hihi, jos siis tajusitte katsoa siellä joulusaunassa myös isäänne niin tiedätte mistä puhun. PUSMO! : )

46 kommenttia:

 1. tuntuu
  että nykyään ihmiset on ottanu elämäntehtäväkseen vaan haukkua muita ja
  puuttua muiden elämään ku oma on sen verran tylsä että pitäähän sitä
  jotaan tekemistä noilla kusipäillä olla... innolla odottaen ekaa jaksoa!
  ;P oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, epävarmat ihmiset haukkuu muita :/ itse olen sen verran vanhempi että en tätä enää kovinkaan raskaasti ota, mutta voin vaan kuvitella kuinka kamalaa tää on hieman nuoremmille ihmisille jotka joutuu kokemaan vastaavaa vaikka koulussa tai jossain :/ toivottavasti kaikki maapallon ihmiset löytäisivät oman juttunsa ja jättäisivät muut rauhaan. maailma vaan olisi niin paljon parempi paikka silloin <3

   Poista
  2. oon ihan samaa mieltä niko, koska itse olen jo ollut 7 vuotta koulukiusattu, mutta en niin pahasti, joku heittää jotain kommenttia aina siitä mitä teen ja siitä minkälainen olen tai miten puhun.
   aika turhauttavaa ja idioottimaista.
   haistakaa kaikki vittua jos ei ole muutakaan tekemistä.
   -en nyt uskalla tulla omalla nimellä...

   Poista
 2. Oot paras ! Sun täytyy olla ihan helvetin vahva, kun jaksat noita idiootteja päivästä toiseen. Tai, oothan se sen jo meille monesti todistanu. En jaksa ymmärtää tollasia, jotka tulee aukoo päätään, mitä ihmettä ne siitä oikeesti saa? Jotain kiksejä? Siis ei hyvää päivää... Hankkis ihmiset elämän.
  Sä oot Niko ihan huippu tyyppi, ihanaa kun jaksat kaikesta huolimatta aina kirjotella, monet muut ois voinu jo luovuttaa. Mahtavaa maanantaita ja viikkoa sulle ! Innolla odotan tähtösten alkua, enpä sitä muuten seuraiskaa, jos sä et olisi siellä ;)

  - Nik

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nik kivasta kommentista :) Juu, mä uskaltaisin väittää että sarja ei tuu pettämään tälläkään kaudella. Ainakin avaus oli minunkin mielestäni ihan törkeen UPEA! :) Ja juuri teidänlaisten ihanuuksien vuoksi meikäläinen jaksaa täällä vielä bloggailla <3

   Poista
 3. "Ps. Jos tytöillä heiluu tissit, niin laittakaa päätänne jossain vaiheessa jaksoa alaspäin, koska mullakin saatta heilua joku ruumiinosa siellä hieman alempana kuin tytöillä.." :D:D haha oot aivan ihana!<3

  VastaaPoista
 4. toi haukkuminen on niin naurettavaa ja lapsellista. En ymmärrä,että jos on noin pahaolla ja pitää haukkua toista niin mikseivät hae psykologin juttusille ja paranna omaa oloaan. Mä ainakin oon tyytyväinen elämääni niin ei tartte ketään haukkuakkaan. Suosittelen teille haukkujille pientä höyrynpäästöö tuol keväisessä maisemassa jos pipa on noin kireälle jäänyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä oon kanssa sitä mieltä että luonto on täällä meillä niin upea että siellä kannattaa aina toisinaan piipahtaa ja laittaa kone vaikka hetkeksi kiinni:) Nauttikaa ihmiset elämästänne ja koittakaa nähdä positiivisia asioita! Se auttaa omaa ja muidenkin oloa.<3

   Poista
 5. Minusta on huippua , että sinä olet siellä vaikkakin miehenä,ketän muuta miestä en edes tiedä kenet sinne voisi ottaa..(?)=) mutta onhan sinussakin sitä ämmää mikä juuri erittäin hyvä. Ja se MAINOS mitä huudat sile blondille typyle, JEE..juuri sitä toivon sinne viidakkoon!!! Ja se muija, en mäkään tiedä kuka se on?!? ihan oikein sanot siinä . Toivottavasti pärähdät viidakossa useamminki. Draama on parasta viihdettä, se että immeiset ossaa näpäyttää takas puolin ja toisin, mutta osaa jälkeen päin nauraakkiin asialle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :) Juu ollaan tähtösten kanssa ihan väleissä (ainakin toistaiseksi) :D en tiedä miten on laita 10 viikon kuluttua kun sarja päättyy ja mitä siellä on ketäkin toisista puhunut, mutta se on viihdeohjelma ja asiat pitää pystyä ottamaan huumorilla :)

   Poista
 6. eieieiei niko oot ihan loistava! ihailen sua.

  VastaaPoista
 7. Tää on just tätä, jos kommentoit anonyymisti niin sanot ettei ole pokkaa sanoa omalla nimellä. "saat arvostukseni jos tulet omalla nimelläsi sanomaan päi naamaa!" Sitten kun joku tulee omalla nimellään niin sekään ei kelpaa! anonyymit on paljon syrjetympi vähemmistö kuin jotkut kitisevät hinurit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrottakoon kaikille että myös tämä käyttäjä oli "anonyymi". Hän oli liittynyt facebookkiin muutamaa hetkeä aikaisemmin kun kirjoitti tämän kommentin minulle, hänellä ei ollut ainuttakaan kuvaa siellä, ei ainuttakaan ystävää. Samaa kastia sinun kanssasi. Eli edelleen munaton "mies" joka uhoaa homolle internetissä kasvottomana. JOS JA KUN olette omasta mielestä niin helvetin kovaa sakkia, menkää uhomaan kaljupäille tonne baareihin ja kattokaa mikä on reaktio.

   VIIKONLOPPUNA 15-vuotias tyttö ilmoitti että ei voi sietää homoja. Omalla nimellä ja omilla kasvoilla. Jopa pikkutytöt omistaa enemmän munaa kuin te. Teinä kattoisin nyt ihan hieman peiliin että mikä mättää. Tulkaa jatkossa soittamaan suuta tonne inboxiin omilla profiileilla. Mä lupaan että en kirjoita aiheesta enää ainuttakaan postausta tähän blogiin.. mutta toisaltaan mä voisin vaikka luvata äitini myydä jos näin tapahtuu, 5 vuotta ja ei ole vieläkään tapahtunut :) PUS.

   Poista
 8. tuota.. minä olen kyllä tyttö? en kai missään väittänyt omaavani munia ? ei kaikki sinua kritisoivat ole munattomia miehiä, joita sinä et pääse pusuttelemaan. tottakai se on katkeraa kun kritisoivat miehet ovat saavuttomattomissa - siksi näet kaikki miehinä! noh sama mulle oikeastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ööö..no sitten sinä olet tyttö? sillähän ei suoranaisesti ole vittuakaan väliä,koska mulle sä olet yksi kasvoton ihminen joka siellä leukojaan nakkelee & mun ainoa toive on että JOS mä aiheutan sussa niin kamalaa tuskaa ja inhoa, niin miksi ihmeessä sä huutelet nimettömänä? Kun voisit sun "homovastaisten" kommenttien takana seistä myös omalla nimellä ja kasvoilla. Se ois hienoa se. Jokainen joka on niin vahvasti jotain mieltä niin varmana pystyy sitä sitten olemaan ihan 110% itsenään.

   Ja kerrottakoon sulle että mä en ole koskaan nainut, pussannut, haaveillut kenestäkään ihmisestä joka mun blogia kommentoi. Että sen vuoksi mä en teidän kasvoja halua nähdä että mä teitä olisin naimassa.

   Oliko vielä muuta?

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 9. Niin hyvä toi sun vastaus kommentti!
  Ihailen aivan suunnattomasti tota sun asennetta. Luultavasti melko moni olisi ''vajonnut'', eikä olisi enää pystynyt olemaan noin ylpeä kuin sinä.
  Pidä tuo linja! ♥

  VastaaPoista
 10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 11. En ennen oo seurannut viidakon tähtösiä mut nyt kun siinä on joku noin ihana oma persoona mukana niin aioin todellakin seurata ! Tsemppiä ihana <3

  VastaaPoista
 12. Olen täysin samaa mieltä. Kaikki olettavat ensimmäisen kauden perusteella, että kyseiseen sarjaan kuuluvat vaan neitokaiset. Ajattelinkin jo että toisella kaudella voitaisiin nähdä myös miehiä mukana menossa. No onneksi edes sinut valitsivat sinne! Hienoa siis!

  VastaaPoista
 13. Niko, sinä olet valloittava, hauska ja hyvää haluava ihminen! Älä sie välitä katkerista ja putkiaivoisista mollaajista, niinkuin et teekään! <3 Aurinkoa ja hymyä kevääseen! :)

  VastaaPoista
 14. Ahahahaaa toi on nii naurettavaaa ... ei pysty käsittää miks toisii kiinnostaa puuttuu toiste asioihin ??! .__. ja toi kiusaamis judu on kyl nii perseestä..en oo oikee itte tajunnu ikinä miks pitää kiusata..jos on nii epävarma ja hakee siitä jtn rohkasuu tai jtn nii menis hoitoo!! >_< hohoo jaksamisii sulle! oot paras ja loistavaa viikon alkuu!! <<:

  -Sunshine-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sua ehkä kiusataan kun et osaa kirjoittaa.

   Poista
  2. ^ sehän toki on hyväksyttävä syyy kiusaamiselle? -__-

   Poista
  3. kui ei muka osaa kirjottaa? mä ainaki sain iha selvää o__o

   Poista
  4. huomaa että ano 17.47 ja 21.03 sama kun ano 17.06. :DD kandee laittaa samanlaisia hymiöitä joita kukaa muu ei tee

   Poista
 15. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Kummaa valitusta kuulee varmasti aika usein ? Paljoa ei pitäisi ihmisten nenää heiluttaa kuka ihminen siellä ohjelmassa on. Mutta tyhmää onkin se, kuinka ihmiset ei osaa asettaa itseään toisen tilalle. Henkisellä tasolla varmasti raskasta, kun joutuu kuulemaan kaikkea paskaa oikeastaan joka päivä :( Kaikkia nyt on varmaan joskus loukattu, niin miettiä sitten miten itse jaksaisi jos se olisi jokapäiväistä. Mutta Niko oot ihana vahva ihminen ♥

  VastaaPoista
 17. hei niko. vihaan bb:tä,viidakon tähtösiä sun muita paskoja mutta pakko sanoa että sinä persoonana oot tosi viihyttävä. ihan kiero huumorintaju ja sellanen elät täysillä-tyyppi! tämä blogi on jopa hieman auttanut mua masennuksesta selviämisessä,kiitos siitä. jatkakaa! MIRA

  VastaaPoista
 18. Joittekii mielestä se, että haukkuu ja uhkailee muita on voiman merkki, oikeesti se on heikkouden merkki. Mikä Nikossa on nyt joittekii mielestä niin kamalaa? Jos ei jostain henkilöstä tykkää ni tartteeko häntä silti alkaa haukkumaan? Todella lapsellista käytöstä semmoinen ettei anna ihmisten olla mitä haluaa.
  -Jenna -99

  VastaaPoista
 19. Just näin Niko! Noilla kommentoijilla on ongelma ja se on kateellisuus -isolla K:lla! Itse aijon ainakin katsoa Viidakon Tähtösiä! Se ohjelma jo kaipasikin yhtä jätkää tasottamaan niitä kissatappeluita! (: Mutta joo olen tässä asiassa 101%:ti Nikon kannalla, eli paskanjauhajat voivat olla kommentoimatta ja päteä omaa huonoa itsetuntoaan muulla tavalla, kuin haukkumalla toisia! Ja anonyymit; näyttäkää perhana vieköön ne kasvonne! :D Niin todistatte, että todella seisotte niiden kauniiden sanojenne takana.

  VastaaPoista
 20. Just parasta et sä oot mukana viidakon tähtösissä!!!

  VastaaPoista
 21. Moikkaa, älä välitä noista.Jätä ne omaan arvoonsa sinne maan alapuolelle! Ps oon se tyttö joka tänään teki sen haastattelun , olis kiva jos kävisit kurkkaamassa mun blogia : www.jonskinsommar.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 22. Kiitos vain. Täällä yksi peräkammarinpoika odottelemassa kuumeisesti viidakon tähtösiä. Ei oo kyllä hajuakaan kilpailijoista, mutta näillä mennään. Onhan siellä maikkarin chatistä tutut juontajat Niko ja Katri. Loppupeleissä ihan paska ohjelma, mutta jos sitä kuuntelis yhden jakson verran. Tiedä sit jos sitä jäis koukuttavalla koukkuun. Epäilen suuresti!

  Mutta kyllä mä odottelen edelleenki sitä näkövammaiselle morsian ohjelmaa. Minä tietenkin pääosissa ja kauniit ja ihaniset höpönassut vois lähettää rakkauskirjeitä. LoL

  VastaaPoista
 23. niin parasta et oot siin ohjelmas!:D

  VastaaPoista
 24. Huono runkkari, eka isket avuttoman servauksen ja sitten vielä päälle heität epäonnistuneen huomionkiinnityksen katkarapuusi. Jätkä, sulla ei mee hyvin.

  VastaaPoista
 25. Siis toiha on nii paras veto ikinä viidakontähtösilt ohjelmalt pyytää siut toho mukaa oijoi tuot varmaa nii paljo hauskoi hetkii meille tänne kotikatsomoihi:D. En ees viime vuon kauheest seurannu tota ohjelmaa mut tänä vuon o iha pakko kattoo koska oot siin!!:) Tsemppii oot paras!

  VastaaPoista
 26. mää en kyllä ymmärrä yhtään näiden tiettyjen anonyymien logiikkaa. miksi pitää tulla uudestaan ja uudestaan haukkumaan tiettyä bloggaajaa jos sitä vihaa niin hirveästi? :D jos on niin hirveän kamalaa että niko on olemassa niin miksi olette täällä ruikuttamassa? tehkää jotain järkevää, tuo homma on ihan naurettavaa. teilläkin on varmasti parempi mieli jos häivytte täältä ettekä enää näe "nikon rumaa naamaa" vai mitä? :) veikkaan että kateus tässä on se perimmäinen syy kun tähän blogiin pitää tunkea aina vain. teitä näyttää kovasti nikon elämä nimittäin kiinnostavan :D

  VastaaPoista
 27. Ne on vaan kateellisia kun saat nähdä ne kaikki puolalastomat naiset niin lähi etäisyydeltä ;>

  VastaaPoista
 28. Tuo sun vastaus oli tosi hyvä :) musta on ihan huippuu että oot mukana tuossa Viidakon Tähtösissä :)
  Ikävintä on että tuollaisii haukkujii on olemassa kuten tuo viestin lähettäjä. Jokainen saa olla sellainen mitä haluaa, kenenkään ei pitäisi toista sen takia haukkuu tai muuta vastaavaa.
  Mut hei oot ihana! <3

  VastaaPoista
 29. Olet ihailtava ja hyvä esimerkki oman elämänsä elämisetä itseään varten! Ihana blogi!

  VastaaPoista
 30. ahhah oot ihana Niko<3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com