perjantai 15. maaliskuuta 2013

Jumalanpalvelus joka veti sanattomaksi - wau!

Katsokaa tuo video ja tajuatte! 


Onneksi kuvasin eilisestä tapahtumasta myös videota, koska edelleenkin menee kylmät väreet kun katson tuota videota ja paikan päällä tietenkin oli ihan uskomaton tunnelma ja fiilis. Hieman erinlainen Jumalanpalvelus kuin mihin on tottunut? 


Jotku kaupungit ovat kuulemma kieltäytyneet tapahtumasta, koska sitä pidetään "syntisenä" ja "saatanallisena" -tapahtumana. Pöh! Elämme vuotta 2013 ja mielestäni kirkon on kuljettava muutoksien mukana. Mikä olisi paras tapa houkutella nuoria kirkolle? Sain muutamia viestejä facebookissa ja sähköpostilla missä ihmiset toivoivat dancemessua myös omalle paikkakunnalle. Vaatikaa asiaa! Kirjoittakaa kouluissa adresseja ja laittakaa tämä tapahtuma tulemaan myös teidän paikkakunnalle. Toisinaan pitää tehdä hieman työtä sen suhteen että asiat tapahtuvat :) Toivoisin että ihan jokainen pääsisi osallistumaan vastaavaan tapahtumaan ja saisi myös hieman toisenlaisen näkökannan siihen mitä kaikkea kirkossa voikaan tapahtua. Itselläni ainakin muuttui käsitys aivan totaallisesti. Jos kirkoissa järjestetään reivit niin kyllähän siellä pian myös homoseksuaalit saa mennä naimisiin, Suomi vaan tulee aina askeleen perässä muista maista.. Muutoksien aika ei ole ohitse! 

11 kommenttia:

 1. Wau ihan älyttömän hieno!! Tolla kyllä saa nuorta sakkia kuuntelee vaikkei niin uskossa olisikaan =)

  VastaaPoista
 2. Wau ihan älyttömän hieno!! Tolla kyllä saa nuorta sakkia kuuntelee vaikkei niin uskossa olisikaan =)

  VastaaPoista
 3. Siis jos tälläsiä ei tuu tänne suunnalle niin kyllä revin pääni! Super nykyaikanen, hyvin nuoriin kohdistuva jumalanpalvelus. Wau!

  VastaaPoista
 4. Ohhoh! Tämmöistä tapahtuu kaivattais kyllä tännekkin suunnalle! Aivan mahtavaa :)

  VastaaPoista
 5. Wau!! aika upeeta, nyt harmittaa niin paljon kun en päässyt juuri tuolloin muuten olisin mennytkin! :) toivottavasti tulee vielä uudetkin "kirkkoreivit".. olis erittäin mielenkiintoista päästä paikanpäälle itsekkin :D !

  VastaaPoista
 6. Eikä pelkästään messu ollut hieno, vaan seurakunta oli niin hienosti messussa mukana, että työntekijät olivat ihmeissään. Itse ainakin yllätyin, koska olin tammikuussa Turussa messussa ja Helsinkiläiset olivat mahtava "yleisö"

  VastaaPoista
 7. Hei! tosi kiinnostava postaus. Oliko tämä siis ihan hengellinen tapahtuma kuitenkin? Ja minkä ikäisiä siellä oli, olisi myös kiinnostavaa kuulla lisää tapahtuman luonteesta? Ihmeellistä etten ole kuullut kyseisestä tapahtumasta mitään, toisaalta en ole ollut aktiivisesti mukana kirkon toiminnassa joulukirkkoja lukuun ottamatta. Mutta siis jos jaksaisit vastata tai linkittää tapahtumasivua tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtuma siis noudatti ihan Jumalanpalveluksen kaavaa:) Tapahtumassa oli oikeesti hyvä ja mahtava fiilis. Ihmisiä oli kirkko täynnä ja paikalla oli todella paljon nuoria. Tapahtuman kotisivut / lisätiedot ym löytyvät osoitteesta:

   http://www.dancemessu.net/dance/

   Käykää ihmeessä kurkkaamassa :)

   Poista
 8. tässä koko messu: http://bambuser.com/v/3440870

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com