perjantai 15. maaliskuuta 2013

Elämä on parasta huumetta!


Kolmetoista kokonaista päivää tipatonta takana. Outoa lähteä viikonloppua viettelemään ilman sen suurempia suunnitelmia. Huomenna olisi Jeren tuparit, mutta en malttaisi vielä lopettaa tipatontani joten katsellaan riittääkö minun itsehillintäni kemuihin ilman alkoholia. Tulevalla viikolla onkin sitten aika paljon ohjelmaa että luulen että jossain tilaisuudessa tulee sitten hieman otettua myös kuohuvaa. Kun lähdin tipattomalle niin en totisesti olisi uskonut sen kantavan edes näin pitkälle. Joten olen ylittänyt kyllä omat odotukseni jo :) Minusta riittää että jossain vaiheessa huomaa vaan menevän liian lujaa että hieman rauhottaa menoa, eihän tästä nyt tarvitse ihan sataan kiihdyttää heti vaan voi ottaa tavoitteen että max. 1 kerta / viikko.

Eilinen kirkossa fiilistely todisti mulle sen että ilman hauskaakin voi olla viinaa, eiku siis ilman viinaakin voi olla hauskaa ;) Tänäänkin pomppasin sängystä jo 08.30 täynnä sellaista energiaa että tuollaista fiilistä ei kyllä alkoholilla tai millään muullakaan aineella saa aikaiseksi. Keho voi ja näyttää paremmalta kuin aikoihin!


Muksaa perjantaita murut, mitä te meinaatte tänään? 

Klo. 16.59 on teille ajastettuna eräs postaus ja silloin kannattaa olla kärppänä täällä, koska hameväki saa jälleen sellaisen tarjouksen että stockmannin hullut päivät kalpenee sen rinnalla! 

<3

7 kommenttia:

 1. Tsemppiii, Niko jos aijot vielä tipatonta jatkaa! :)Tänään voisi viettää rauhallista iltaa kamujen kanssa, kattoa sitte minne ilta vie :D jaja hauskaa perjantaita sinulle myös!<3

  VastaaPoista
 2. aikasemmin tänää kävin ottamas kuvii talvimaisemist ja samal kävin kävelyllä ja kohta lähen harkkoihin (tanssi :D) ja illal varmaa katon jonkun leffan:)

  VastaaPoista
 3. Aattelin tänää kattoo sen Twilight aamunkoi osa 2 :D
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. jos meinaa tehä mieli juoda nii mieti sitä mahtavaa tunnetta sunnuntaina kun voit sanoo kaikille vittupää anonyymeille jotka ei usko että voit olla juomatta "IN YOUR FACE"! luulis olevan hyvä motivaattori:D

  VastaaPoista
 5. Tykkään tosta sun muumilautasesta :):):):)

  VastaaPoista
 6. Tykkään tosta sun muumilautasesta :):):):)

  VastaaPoista
 7. Itselläni kun tää tipaton on myös nyt niin olin tänää hoitamassa kaupungilla asioita, shoppailemassa ja sit vielä leffassa ! Kannattaa kattoo Mahtava Oz...vaikka niiden pelkkien mahtavien tehosteiden takia! Huomenna oon menos syömää...pitää ottaa ruuan kanssa sitten vettä ja välttää viiniä ;) Mut eiköhä seki mene !

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com