perjantai 15. maaliskuuta 2013

Voihan Nelly!


Koko viikonlopun Nellyllä on menossa mekkoalet.. Kuten aina nää kampanjat on aika suosittuja, joten kannattaa käydä nappaamassa helmet omaan ostoskoriin ennen muita! Alennukset ja mekot suoraan tästä!


Ps. Vilkaisin tarjontaa hieman ennakkoon ja pakko sanoa että jälleen kerran mietin että miltähän joku kiva mekko näyttäisi mun yllä? ..tai no ehkä ei ;) 


*)Postaus on tuotettu yhteistyössä Nellyn kanssa


4 kommenttia:

 1. Nelly taitaa olla yks sun suosikki liikkeitäs ku mainostat sitä tosi paljon?
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelly on verkkokauppojen kingi! Ja tehdään jonkinlaista yhteistyötä tämän blogin tiimoilta:) Koitan kuitenkin aina pitää tämän blogin sisällön suhteellisen rikkaana eli vaikka näitä "mainoksia" on täällä niin se on kuitenkin 20% mun sisällöstä. Tää tilitys siksi että tää aihe varmana puhuttaa myös muita.

   Nyt kone kiinni ja kohti keravaa! Hieman tukkaa uuteen kondikseen ja me näemme jälleen huomenna. PusMo!

   Poista
 2. Vaikka tää ei tähän postaukseen mitenkää liity mutta haluan kiittää sua oot antanu mulle paljon voimaa näistä teksteistä. Vaikka ensin epäröin lukee näitä koska
  Oot ns "tositeevejulkkis" niin kun en koskaan oo tykänny näistä ohjelmista esim BB en oo koskaan kattonu ja se sun chatti oli niin et katoin mielummin ostostvtä ku sitä :-D mut siis yks päivä kesällä sun chattis tuli telkkarist ja siinä sanoit tän blogin nimen epäröin vähän mutta päätin tulla kattoon, ja tykästyin huomasin että oot erillainen minkä kuva oon saanu:) se pelasti mun kesän koska olin aika yksin se autto Mua jaksamaan kiitos sulle:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Tuike :) Juuri tälläisiä tapauksia varten tämä blogi on perustettu. Että ihmiset näkisivät myös hieman sen "tositeeveejulkkiksen" kulisseihin, koska telkkari on viihdettä & muokkaa ihmistä. Väitän että olen aito itseni ollut mm. BB:ssä ja Chateissä, mutta onhan se kuitenkin tilanne joka poikkeaa "normaalista",joten uskallan väittää kun istun tässä läppärillä omassa kodissani ja tuotan sisältöä blogiini niin se on enemmän mua kuin tunnin mittainen ohjelma telkkarissa.

   Jos joku tajusi niin kymmenen pistettä :D Mutta kiitos ihanasta ja positiivisesta viestistä & kiva että olen auttanut sinua jaksamaan. Vuoroin vieraissa, koska tää sun kommentti anto mulle taas hieman sellaista "wau"-fiilistä, koska pakko sanoa että kerran viikossa oon heittämässä hanskoja tiskiin tän blogin suhteen.. :)

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com