keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Menin saunaan..näin kävi sitten tipattomalle..


Julistin tipattomuuttani täällä blogissa ja sitten huomasinkin tänään pörrääväni kaupassa siellä K18-osastolla. En siis katsellut pornolehtiä vaan ihan alkoholia. Hups!Mä unohdin että tipaton tarkoittaa siis t i p a t o n t a

Mä tein täyskäännöksen ja valitsin saunaan juomiseksi jotain ihan muuta. Outoa miten me Suomalaiset yhdistetään alkoholi aina tohon saunaan tai siis mä ainakin. En ollutkaan kertaakaan aikaisemmin mennyt alakertaan uimaan/saunomaan ilman huurteista, kerta se on ensimmäinenkin ;) 

Voin sanoa että tää keskiviikko on paha..tosi paha.. mutta kun tästä selvitään niin viikonloppu menee kivuttomasti. Mulla on facebookissa yli 4 000 "kaveria" eli voin sanoa että ihan muutama bilekutsu tippuu laatikkoon aina tälleen keskiviikkoisin.

Ps. London instagrammaa mun profiilissa. Ajattelin että London voisi pelastaa muuten niin tylsän postauksen, koska en vieläkään oo korkannut siideriä vaikka siellä tuhat anonyymiä sitä nyt odottaa kieli poskella että pääsevät jeesustelemaan tänne: "Mitä mä sanoin!".  Pus! 

20 kommenttia:

 1. Hyvä Nikoo!
  Ihmettelen aina että miten sulla riittää aiheet moneen postaukseen päivässä :D
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä ihmettelen kanssa samaa! Mutta teen nykyisin pienempiä postauksia ja jaottelen hieman niitä silleen että juttua riittäis mielellään kolmeen / per päivä. Oon huomannut että se rytmi toimii täällä parhaiten :)

   Poista
  2. Joo, se on kiva ku tulee monta pientä eikä yhtä isoo :)
   http://bewhatyou.blogspot.fi/

   Poista
 2. noniiin, hyvä Niko! :) ja kyllä se viikonloppukin menee kun on tarpeeksi omaa tahtoa!

  VastaaPoista
 3. ES:ssä on 55g hiilareita per tölkki, joka vastaa noin yhden lounaan hiilareita. Suosittelen mieluummin light limpparia, tai jos kukkaro kestää niin Batteryn Strippediä. Terveys ennenkaikkea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä lähtien batteryt on alkanu oleen terveellistä tai limsa yleensä? Tuskin nikon kropassa kauheesti näkyy esim. ihan tavallinen limsa. :-) ja lightit on muutenki moskaa. Mut kokeileppa niko jäävettä tai vissyä jäillä,maistuu törkeen hyvältä saunassa. T.sivusta seuraaja :-)

   Poista
  2. Mikä sinun mielestäsi niissä on epäterveellistä? Aspartaami?

   Poista
  3. No mietippä vähän.

   Poista
  4. mikä limsassa ja batteryssä on epäterveellistä, really?? :D

   Poista
  5. 0:41 - Olisitko vastannut aspartaami?

   Poista
  6. Onko teidän mielestä energiajuomat (varsinkin) ja limsat sit terveellisiä? Huomaa kyllä ikäryhmän joka sitä mieltä on ;D kukin taplaa tyylillään ja eiköhän se elämän viisaus joskus tule vastaan. ;)

   Poista
  7. Riippuu siitä onko ravintoarvojen puuttuminen terveellistä vai ei. Ehkäpä E-koodit ahdistavat?
   Ihmisillä on tapana tarjota mielipiteitä ilman tietoa, ja sehän vasta edistävää onkin. Vinkkinä 0:41:lle sekä 16:11:lle: Kysymyksiin ei kannata aina vastata irtonaisilla parisuhde-lohkaisuilla tai vastakysymyksillä...

   Ja ketään en ole nostanut iän perusteella korokkeelle, enkä nosta - tyhmä iäkäs ihminen on tyhmä, huolimatta siitä, kuinka paljon kilometrejä on takana.

   Poista
 4. Mä oon niin ajatellu että en jaksa mitää blogeja ruveta lukemaan. Sit vilkasin eilen tätä ja oon jo koukussa :D

  VastaaPoista
 5. wohoou, mä jo luulin tosta otsikosta päätellen että retkahdit alkoholiin, mutta hyvä että et :) jeejee!

  VastaaPoista
 6. hyvä niko lohdutan sua et ite meen loppuviikost semmosii bileisii et huhu ja paarty haard ja pää jumii!!

  mut juhlin kyl hyvii uutisii;)

  VastaaPoista
 7. Hyvä niko!! Pitäs varmaa joskus itekki kokeilla :D

  VastaaPoista
 8. oot varmaa postannu sen jo joskus mut mikä puhelin sul on?:D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com