torstai 7. maaliskuuta 2013

+Vanhoja aarteita puhelimesta+


Hieman tässä siivoilen konetta ja löysin kansion jossa oli sellaisia helmiä että piti muutama jakaa myös tänne blogiin. OMG! Jotenkin sitä aina pelkää vanhenemista, mutta toisaltaan kun kattoo näitä kuvia vuosilta 2009-2010 niin oon ihan tyytyväinen että ollaan menty ajassa hieman eteenpäin..


HAHA! haha! HAHA! haha! 

46 kommenttia:

 1. Kyllä sä olet yhtä ihana :3 sinuun olis niin ihana tutustua, mutta en usko että haluisit hengailla kapinallisen teinin kanssa

  VastaaPoista
 2. Aww suloinen nipukka!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania!! Hih varsinkin toi pesukonekuva ♡ aurinkoista torstaita sulle ja hyvää loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Hei, haluatteko jatkossa tälläisiä postauksia missä on jotain vanhoja kuvia vuosien varrelta? :)

  VastaaPoista
 5. :DDDDD Kattoin ihan normaalisti noita kuvia sillee et "ooppas muuttunu" ja sit tuli sellanen "ಠ_ಠ" ku tuli toi pesukonekuva haha ihana!!:D

  VastaaPoista
 6. Kiitos jollekkin anonyymille joka linkitti tänne hymyn -sivuilta vanhonja kuvia. Ne varmana jokainen löytää nopealla googletuksella jos tarve vaatii. Jatkossa keskitytään mun blogissa siihen materiaaliin joka on mun kansioista, ei median. Kommenttisi poistettiin ja poistetaan jatkossakin:) Hauskaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Ollaan köpiksessä. Ja toi yks kuva italiasta. :) <3

  VastaaPoista
 8. Naurattaa toi pesukonekuva :DDDDDD lisää tälläsiä!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa matskua, jatkossakin tällaista. <3 Mutta kyllä tuo pesukonekuva on ihan ykkönen. Tää tykkää! :)

  VastaaPoista
 10. Anaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta leviää enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Homoseksuaalisista miehistä noin kaksi kolmannesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja. Vaikka anaalisessa sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta käytettäisiin suojavälineitä, niin silti anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa. Peräaukon sulkijalihas on tehty siten, että se venyy päästäessään läpi suolen liikkeet ulostuksen yhteydessä.

  Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sen sisään, niin peräsuolen ympärillä oleva kalvo vahingoittuu aina sekä helposti rikkoutuu. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sisään, niin työnnön aiheuttama paine yleensä vahingoittaa peräaukossa olevaa sulkijalihasta.

  Jumalan luomassa luonnollisessa järjestyksessä peräaukko on suunniteltu sisältäpäin työntöliikkeeseen ulostuksen yhteydessä. Silloin kun peräaukkoon työnnetään jotakin ulkoapäin sisälle, niin se rikkoo paikkoja. Tämä osoittaa selkeästi, että seksuaalisuutta ei ole tarkoitettu toteutettavaksi anaalisen yhdynnän kautta. Kaikki asiat niin Jumalan luomat kuin ihmisen rakentamat ovat toimivia silloin kun niitä oikein käytetään. Väärinkäyttämisen takia asiat rikkoutuvat ja aiheuttavat ongelmia.

  Kun peräaukkoa käytetään anaaliseen sukupuoliyhteyden harjoittamiseen, niin sen seurauksena voi tapahtua seuraavia asioita: peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät joiden kautta bakteerit pääsevät helposti verenkiertoon sekä peräaukon syöpä. Homoseksuaalinen sukupuoliyhteys sisältää hyvin usein myös yhdistetyn anaalisen ja oraalisen sukupuoliyhteyden, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun ja päätyvät elimistöön aiheuttaen ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia myös peseytymisen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. kiitos tästä tiedosta!

   Poista
  3. kaikkia kiinnosti niin vitusti :D

   Poista
  4. hommaaelama.fi / hommaaitsesihoitoon.com / hirtaitsesi.net ?

   Poista
  5. Anolta hyvä ja ajatuksia herättävä kirjoitus. Varsinkin nuorten kannataisi harkita ennen homostelua.

   Poista
  6. Syölääkkeesi.fi /yritäpäästäneitsyydestäsi.com

   Poista
  7. "Varsinkin nuorten kannattaisi harkita ennen homostelua". Ei se homous katoa ihmisestä vaikka lukisi mitä anonyymien kirjoittamia provotekstejä! Menkää muualle jeesustelemassa mun blogista. Tää aihe on jo niin kulunut ja nähty! Keksikää jtn uutta!

   Poista
  8. Voisin kirjoittaa pitkän litjan siitä miksi enonyymi on väärässä, ja ihan terveystiedon kirjan kanssa, mutten jaksa tuhlata hyvää aikaa siihen. Olkoot anonyymi vaan tyhmempi kuin seitsemännellä luokalla oleva koululainen.

   Uskonnolliset idiootit ovat maailman syöpä, koska heitä kiinnostaa jonkun muun seksielämä enemmän kuin heidän omansa, kenties toivovat pääsevänsä mukaan.

   Poista
  9. Eikö mielestäsi persereikä ole paskantamista varten ja pillu panemisen ja synnytyksen takia, tai oletko kuullut että joku on synnyttänyt peräsuolesta.
   Ei kaikki mitä on kirjoitettu oppikirjoihin välttämättä ole totta.
   Tutki historiaa. Dorka!

   Poista
  10. Kai mä 26 vuotiaana tiedän mistä lapset tulee ja mistä paska. Huomenna sulkeutuu kommentointi mahdollisuus anonyymeiltä joten riehukaa vielä tämä yksi ilta..

   Poista
  11. No historiassa kerrotaan että anaaliseksi oli alunperin ehkäisykeino :D

   Poista
  12. Mites sit kun sun vähäset tulot tippuu, viikko menee ja sitten taas saa kommentoda anona.

   Poista
  13. "No historiassa kerrotaan että anaaliseksi oli alunperin ehkäisykeino :D"
   No ei homot tarvi ehkäisyä ;)

   Poista
  14. Kerrottakoon nyt muillekkin lukijoille että tämä yksi ja sama anonyymi kirjoittelee täällä & vastailee itselleen. Se varmana kertoo paljon tekstien takana olevasta ihmisestä. Jättäkää huomiotta niin ei se kauaa jaksa:)

   Poista
  15. Mutta sähän estät anojen kirjoitukset huomenna, sittenhän se loppuu.

   Poista
 11. so wasted tos 4 kuvassa, haha ihana oot! =)

  VastaaPoista
 12. Haha! Kivoja kuvia! :D
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. HAH! pesukone <3 ihan über söpöjä kuvia :3

  VastaaPoista
 14. haha aww, ihania kuvia! lisää tämmösiä:)

  VastaaPoista
 15. tää ei liity aiheeseen xd mut tykkäätkö karpalolonkerosta ?

  VastaaPoista
 16. Miks sulla ei ole kauniita ystäviä? Valitset rumia, jotta voit tuntea itsesi edes hieman "kauniimmaksi" muista? Haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu juuri tätä mä aina mietin kun valitsen ystäviäni postimyyntikuvastoista! Voi elämä?

   Poista
  2. Miks et ikinä voi vastata ihan oikealla vastauksella takaisin?Vai siis omistatko mielestäsi kauniita ystäviä? :)

   Poista
  3. Miks mä vastaisin tälläiseen kysymykseen vakavissani, koska tää nyt on älyttömintä mitä taas hetkeen oon kuullut. Plus että mä otan teidän kysymykset heti vakavasti kun teette ne omilla kasvoillanne ettekä nimettömänä.

   Poista
 17. Ja varsin lihavia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja hampaattomia..siinähän ne valintaperusteet sitten olikin. Ruma,lihava ja hampaaton :)

   Poista
 18. Mikä ihmisiä vaivaa :D mitä jos annatte ihmisten itse valita ystävänsä? Ketä muka valitsee ystävän ulkonäön perusteella?! herranjumala mitä idiootteja.

  VastaaPoista
 19. ketä kiinnostaa oikeesti kuvat jossa sä vedät jotaa shaibaa savuu keuhkoihis ja tapat ittees ? =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäkin tulit blogiin ja kommentoit. Ilmeisesti kiinnostaa? Ja vaikka ei kiinnostaiskaan. Tulit ja kävit. Kiitos <3

   Poista
 20. oon nyt muutaman viikon lueskellut blogia ja tää on aivan huippu, hyvin koukuttava:)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com