tiistai 26. maaliskuuta 2013

Oi..oi..kiva postipaketti saapui kotiin!


Sain juuri käsiini ensimmäisen tilauksen jonka tein Oriflamelta itselleni ja ystäville. Mä niin tykkään kun saan eritellä noita tuotteita pusteihin + heittää mukaan kaikkee kivaa extraa, hoitaa laskut ym. Rakastan tälläistä pientä näpertelyä & enhän mä tätä nyt mitenkään rahan vuoksi teekkään. Mutta mm. nyt tilauksen yhteydessä (koska se oli ensimmäinen itselläni) sain kolme tuotetta ilmaiseksi + jotain testereitä eli materialistille tämäkin kelpaa enemmän kuin hyvin :) 


Alettiin nyt kaverin kanssa tekeen tulevaa tilausta. Itselläkkin lähtee nyt muutama tuote tilaukseen mm.takasivun mahtava tarjous ja kun teen toisen tilauksen niin saan 5 tuotetta 5 eurolla. Ei paha? 

Jos sä haluat edustajaksi (tehdä vaikka kaveriporukan kesken noita tilauksia) saat aika hyviä etuja. Mm. 25% tilauksesta itsellesi, mahtavia tarjouksia ja upeita kampanjoita. Ekan tilauksen yhteydessä jonka teette niin tulee mukana siis 3 tuotetta ilmaiseksi sulle ja vaikka ja mitä! 

Voit klikkailla itsesi edustajaksi tästä linkistä.

Toki mäkin teen jatkossa siis noita tilauksia kuukausittain eli jos vaikka muutaman tuotteen haluut tilata & oot valmis vaikka noutamaan ne multa, sekin onnistuu. Mutta facebook/sähköposti. 

Tää ei ollut mainos, vaan ihan puhtaasta ilosta.. koska mä olin aidosti iloinen kun hain tuon paketin postista :) Niin ihania pulloja ja tuoksuja. Ok, ihan sama mitä mä haen postista.. mä oon aina yhtä iloinen ja onnellinen :D Mä oon niin materialisti, voi apua. Ja no olihan tää ehkä hieman mainostusta, mutta mulle ei tästä postauksesta penniäkään makseta eli don't worry! En päässyt rikastumaan.. se kun tuntuu aina huolettavan lukijoita että voiko sitä bloggaamallakin tienata? 

17 kommenttia:

  1. Oiiii Oriflameja! <3 Erityisesti tykkäänkin niiden jalkatuotteista, ihan parhaita :)

    Oon ite myyny 16-vuotiaasta Oriflameja, nyt ollu melkeen vuoden tauko... Vois alkaa taas tsemppaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei hienoa :) Joo meitsi on kanssa tykännyt noista jalkatuotteista mitä sain kokeiluun.

      Poista
  2. Ihania, nyt tuli itelleenki kauhee oriflame into!:) hihi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) joo mä oon kans semmonen että innostun kaikesta aina ihan tuhat lasissa!

      Poista
  3. Ooon ite miettinyt että pitäisi kokeilla nuita oriflamin tuotteitakin kun ei oo oikein kokemusta niistä :D Vois oikeastaan kesäksi tilata jotain pientä kivaa ;)ehkäpä sitä itseruskettavaa ku täälä suomen kesässä paljo muuten saa väriä pintaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa tossa uusimmassa kuvastossa oli myös itseruskettavia ;D haha! Arvata saattaa että myös mun silmät kiinty niihin.. haha :D

      Poista
    2. äää pakko mennä heti kattoo :D

      Poista
  4. Mun mutsi on kans tilannu noita jalkatuotteita ja sanonu että on hyviä:) ite en oo testannu, pitäis varmaa, vai mitä mieltä olet? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea kandee aina testata jos hiemankaan mietityttää! Muuten voi vanhana kaduttaa ;D

      Poista
  5. minttu vadelma suihkugeeli <3 ite oon ollu edustajana vajaat 2v. <3 eilen sain mun oriflame hupparin <3

    VastaaPoista
  6. Ei liity aiheeseen, mutta tein nyt sen haasteen jonka laitoit mulle :) >>

    http://sannaniskanen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan superia! :) oi että oli kiva postaus. Linkitän sen vielä tonne kommenttien joukkoon tuohon itse postaukseen josta puhuin aiheesta. WAU!:)

      Poista
  7. Tuttuja tuotteitta. Suosittelen

    VastaaPoista
  8. Meh, syytän muuten sinua jos mun rahat häviää maagisesti näin lähiaikoina...:D

    VastaaPoista
  9. Oriflamen tuotteisiin oon kyllä itekki aina ollu tyytyväinen ku oon niitä tutulta tilannu :)

    VastaaPoista
  10. Itsekin taidan olla materialisti, koska musta on niin kiva hakea paketteja postista. Myös kaiken muun postin saaminen on kivaa (paisti laskut tietysti). :D

    http://withthediamonds.blogspot.fi/

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com