sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tän on pakko enteillä kevättä!


Se fiilis kun vetää ensimmäistä kertaa aurinkolasit päähän kun lähtee ulos. Meitsi liputtaa näiden h&m halppisten perään,koska niitä voi huoletta hukuttaa vuodessa sen kymmenen ilman että se rasittaa ihan kamalasti lompakkoa. Toki Ray Banit ois kiva lisä näiden femman lasien sekaan (..jotka löysin tänään ihan sattumalta kun siivoilin wc:tä), mutta nimimerkillä yhdet aikoinaan rikkonut & vitutti kuin pientä oravaa talvella jonka käpyvarastossa on käynyt varkaita. Nyt sata euroa saa tuhlattua paremminkin, katsellaan.. Joko te olette kaivaneet arskat varastosta? 


Huomisesta on tulossa jännä! Siitä sitten lisää huomenna :) Nyt meitsi heittää pari jaksoa Dead Drop Divaa pyörimään ja sen jälkeen lähtee uneksimaan paremmasta huomisesta. Vaikka tää päivä oli ihan huippu. Oli ihanaa nähdä mammaa viikon tauon jälkeen ja ihana todeta miten se ihminen voikaan olla niin ruskea kesät ja talvet. Oon ihan saletti että mun äiti on joskus banaaniveneessä matkustanut tänne jostain hyvin..hyvin kaukaa.. Onneksi myös minä hyppään pian lentokoneeseen sillä joku hieman reipas kuukausi & mennään kuvaamaan Aurinkorannan tähtöset jonnekkin päin Eurooppaa. Jänskää! 

Ja ilmat ainakin enteilee sitä että ei kauaa kun täällä meilläkin alkaa lumet sulaan maasta. Vaikkakin Mette just telkkarissa tokaisi että kevät on myöhässä.. mutta tuleehan se sieltä ennemmin tai myöhemmin. Maltti on valttia :) 

21 kommenttia:

  1. Mulla taitaa olla (ainakin melkeen) samanlaiset lasit, haha. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä taitaa olla 5 miljoonaa muutakin ;D haha! pus.

      Poista
  2. Tätä sun Blogia on tosi kiva lukee vaikka harvoin innostun bloggaajista :) sori ku oon anona tääl mut en nimeenikää vitti levittää :D BB:s olit paras vaikka se viinilasi lensiki:DD mut se oli just hyvä :)) ja Chattii oon kattonu joskus öisin silloooon jos oot juontanu,harmi et susta heitetään koko aja läppää :/ tsemppii sulle ja jatka samanlaasena omana ittenäs aina :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti kommentista :) ja hienoa että tässä blogissa on jtn joka on sua edes hieman koukuttanut. PUS.

      Poista
  3. Ehkä sun mammas käy solariumissa salaa :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mamma nyt on käynyt viimeisen vuoden aikana niin useasti ulkomailla että ennen kuin edelliset rusketukset on lähtenyt niin se on jo istunut uudestaan lentokoneessa.. ps. tietäisin jos se kävisi solkussa, meillä ei ole salaisuuksia ;)

      Poista
  4. Tein alkuviikosta myös saman... Siis arskat päähän ja menoks. Kuiva moottoritie ja aurinko... :) Tunnelman tosin latisti talvi takki ja nastarenkaat. No ehkä se kevät vielä tulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tulee!tulee!:) mutta ihan vielä ei tosiaan kandee nastarenkaita alkaa vaihteleen.. saattaa olla liian riskiä vielä :)

      Poista
  5. Täällä on joo aurinkolasit jo käytössä :) <3
    ja halvat jotka ajaa asiansa on just riittävät! :)

    kyl se kevät sieltä tulee !! <3

    Ihania komeita kuvia Niko ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thääänks! juu ei se hinta aina ratkaise :) tosin aurinkolaseissa ei varmana ihan kovin kummoiset uv-suojat ole siis näissä h&m femman ihmeissä.. en tiedä en ole perehtynyt,voisin vain kuvitella:)

      Poista
  6. hei törmäsin tähän blogiin ja pakko kysyä, että oletko sinä se homoseksuaali, joka sai kohtauksen ja heitti aikoinaan punaviililasin Mariannea kohti? kammottava teko jos teit sen. ei mahtanut tulla vip-punkkua enää dtm:ssä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedät vastauksen ilman että edes vastaan siihen:) Se on jännä miten ihminen 26vuotiaana tietää milloin hänelle muka koitetaan vittuilla/piikitellä ja sitten ne aidosti mielenkiinnosta esitetyt kysymykset:)

      Poista
    2. Kuka Marianne? Oliko siellä joku Mariannekin? ;E

      Poista
  7. Voi v...tohon edelliseen kommenttiin. Ite kävin myös tos ostaa halvat plehat ku edelliset män rikki..nyt kelpaa kulkee ulkon paremmin :) pikku neitokaisille rapsutuksia paljon ja annitäti tulee joku krt sit moikkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no ne on näitä idiootteja jotka luulevat olevansa helvetin ovelia ja omaperäisiä :D huoh! Jo nähään pian tai heti kun täällä asiat kondiksessa niin tuun sinne teidän hoiviin viikonlopuksi (:

      Poista
  8. oooi Niko oot nii sulonen!♥ (--: Ite oon yrittäny katella varmaa miljoonasta paikasta itelleni uusia aurinkolaseja mut missää ei oikei oo mitää hienoja :/
    hyvää ja aurinkoista päivää sulle ♥ :)

    VastaaPoista
  9. Ihana postaus vaikkei tässä mitään erikoista ollukkaan! Näistä sun postauksista tulee aina nii ihanalle tuulelle! <3

    VastaaPoista
  10. hihi mä alotin arskojen käytön jo heti kun aurinko sattui pilkahtamaan talvella :)

    VastaaPoista
  11. Oot niin sulonen, hyvää kevättä sulle ! :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com