perjantai 8. maaliskuuta 2013

Tipattomalla perjantaina, whaaat?


Sieltä onkin muutama kommentti tullut tänään: "Miten sujuu tipaton tälleen perjantaina?". 

Oon rehellinen että tänään Iguanassa näin kun joku kundi joi isosta tuopista kaljaa & mun ois kieltämättä tehnyt mieli napata sen kädestä se ja sanoa: "Eks sä tiedä kuka mä oon! Hae itselles uus tuoppi, kiitos." Mä kuitenkin pelkäsin että saisin päällekarkaamisesta syytteen joten kävelin rauhallisena sen ohi ja nappasin tiskiltä mukaan itselleni ison kupillisen kahvia. 


En tiedä miten olen pystynyt näin kauan olemaan vuokraamatta tuota Twilight: Aamunkoi 2 sta? Olin silloin viidakossa kun tää tuli ensi-iltaan ja mun frendit oli kerjennyt käydä kattomassa tän.. joten tää on jotenkin jäänyt. Asia on hoidossa ja tää leffa lähtee just pyörimään. Jee.


Tipatonta on nyt takana kuusi päivää. Houkutukset olisi jääkaapissa, mutta toistaiseksi mä tyydyin vain kuvaamaan nämä ihanaiset teidän. Korkki pysyy siis edelleenkin kiinni! ;) 


Täällä ilta jatkuu näissä merkeissä.. Miten siellä?

41 kommenttia:

  1. hyvä niko! näytä epäilijöillesi =)

    VastaaPoista
  2. Munki pitäis kattoa toi Aamunkoi osa 2 mutta oon niin hillitön Twilight fani että sitte ku oon kattonu ton nii mulla ei oo enää mitään ootettavaa twilightilt ku toi on vika osa :D
    http://bewhatyou.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on takaraivossa ollut varmana vähän sama ajattelutapa tämän leffan suhteen :D No onneksi nälkäpeli on tullut korvaajaksi ja nyt odotan niitä leffoja ihan mielettömästi vuoden välein:)

      Poista
    2. Tuossa selostuksessaki kuulostaa jo kauheelta "Lähde viimeisen kerran Forksiin" :D
      Oon kattonu noi kaikki muut varmaa 5 kertaa läpi eikä niihi koskaa kyllästy :D
      http://bewhatyou.blogspot.fi/

      Poista
    3. Oli hupaisaa, ku käytii kattoo toi teatterissa, ja yhessä tietysssä kohassa teatterissa monen käsi lennähti suulle ja tuli kuorossa semmone kauhistunu huokaus :D.

      Tunnistat kyllä kohdan.. tai siis oletan :)
      Kysy jos et tunnistanut :D

      Mukavaa leffailtaa:)!

      Poista
    4. Omg! Todellakin tiedän mistä kohdasta puhut. Mutta emme paljasta asiaa täällä, koska siellä varmana vielä muutama ketkä ei oo elokuvaa nähneet..kuten Sami :)

      Poista
  3. Lahjota jollekkin ystävälle nuo sun juomat, eipähän ole houkutuksia sitten jääkaapissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En stna lahjota! Rahat, vaatteet..viekää kaikki, mutta mun viinoihin ette koske :D!

      Poista
    2. Hah! ihana asenne :D oot kyl upee persoona täält näytön takaa katottuun :) jatka samaa mallii niko! :)

      Poista
  4. hyvä niko mää tiesin että pysyt siihen;) toivottavasti jatkossakin kävisi niin!:)

    VastaaPoista
  5. Oikein hieno juttu Niko. :) Ylpee oon susta! Ja kyllä sä kestät vielä kauankin ton, kohta hujahtaa kuukaus ohi. ;) Hyvä hyvä, tsemppii!!! Ja leffa on hyvä valinta. :) T. Meba.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulle on tää yksikin viikonloppu saavutus, oikeesti :D Huominen jos vielä menee tipattomalla niin mä liputan ja hehkutan! :D

      Poista
    2. No kyllä se vain näin on, jos pystyy olemaan sen yhdtenkin viikonlopun selvinpäin :) No teeppä niin! ;) hihi.. Hauskaa perjantaita sinulle <3

      Poista
  6. Hyvä Nikoo! :) jatka samaan malliin, kyllä se siitä. Itellä menee perjantai omia ja kavereitten hiuksia värjäillen :) hauskaa viikonloppua sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaapa kivalta :) tää mun tyvi ois kanssa värjättävä nyt asap! Että vink..vink..vaan mun parturille jos käy lukemassa mun blogia ;D

      Poista
  7. Kun luin blogistas että on tipaton käynnissä niin kelasin et hei mäkin alan ! Tai ainaki en mee baareihin vähään aikaan ja koitan olla ostamatta juomia myös kaupasta. Hyvin mennyt tähän asti ja juuri äsken frendi kysy et mentäiskö baariin tänää tai huomenna...jouduin valitettavasti tuottamaan hänelle pettymyksen :) Tsemppiä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEI LOISTAVAA! MAHTAVAA! :) juuri tästä meitsi tykkää ja just tämän takia bloggaan, koska joku siellä ruutujen toisella puolella voi myös saada innostusta täältä. Olipa kyse sitten tästä tai jostain muusta. Tsemppiä Michelle myös sulle <3 kyllä me kestetään ;D

      Poista
    2. Hhaha eiköhän me ! Kiitti tsempistä :)

      Poista
  8. Sä pystyt siihen!! Minun hyvin läheinen ihminen on ollut jo 2 vuotta juomatta alkoholia!! Joten säkin pystyt siihen!! :)

    VastaaPoista
  9. ajattelin ett oot lipsahtanut kun susta ei kuulunut..mutta hyvä poika :)

    VastaaPoista
  10. Hyvä Niko! Toi on ihana leffa, kannattaa ottaa nessuja sohvan reunalle :')

    VastaaPoista
  11. Oot ihana ku postailet nii usein! Katon aina kaikki blogit mitä luen työpäivän aluks ja sit onki loppu päivä tosi tylsää. MUTTA sulla olikin tullu 2 postausta työpäivän aikana niin oli lukemista, myös päivän loppu puolella! Mahtavaa

    VastaaPoista
  12. Ei se yksi sidukka mitään merkitse, juo vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se merkitsee sitä että en olisi silloin tipattomalla.

      Poista
  13. Jee, hyvä Niko!! :-) Täällä ilta kulunut Robinia kuunnellessa ja HTML-koodeja muokkaillessa.. :p

    VastaaPoista
  14. Hyvä hyvä, tsemppiä! :-) Ite kävin tuon Twilightin kattomassa kaks kertaa leffassa(!) ja sen jälkeen koneelta katellu ainaki kaks kertaa! Pakko myöntää että on kyllä helevetin hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en voi käsittää miten tätä vikaa leffaa oli jopa haukuttu paskimmaksi. Täähän oli aivan loistava! <3 Kannatti olla selvinpäin ja kattoa. Love!

      Poista
  15. mä en oo nähny vieläkää tota twilightii, vituttaa.. mutta pitää sitten ostaa kun tulee kauppoihin, tai varmaa on.. :D ps. mä ryyppään sitte huomenna sunki puolesta!!

    VastaaPoista
  16. Hienoa Niko :) olet vahva ihminen ja pystyt tähän! Tsemppiä! Olen ylpeä susta!
    EVE

    VastaaPoista
  17. Sain just leffan katottua. Se oli MIELETÖN! Suosittelen kaikille jos ette siis vielä oo nähnyt :) omg!

    VastaaPoista
  18. Onks sulla kokemuksia paskoista naapureista ? Kumpa voisin lähettää kuuhun noi kuspäänaapurit!

    VastaaPoista
  19. Moi Niko. Kyllä se tipaton pitää jos on tapahtuakseen, jos ei niin oothan sä ollu tyyliin melkein viikon selvinpäin. Se on kummiski iso saavutus. Mutta kyllä mä suosittelisin sidukan korkkaamista ja kerranhan täällä eletään tyyliin: bootsit jalassa, rööki suussa, ja sidukka omissa pikku kätösissä hautaan. Ei nyt ehkä sentäs!

    Vinkkinä vois täältä päin olla pokerin peluu ja vedonlyönti. Rahhaa tulloo sen minkä kerkiää. Itekkää tiedä mihin näitä viissatasia tunkis. Aluksi suunnistat osoitteeseen: http://www.ylikerroin.com/forum/ ja lukaset hieman läpi ja valitset sopivan bookkerin ja ei muutaku tallettamaan rahaa ja vetoja vetämään. Itsellä käytössä bet365. Ei löydy perusteluja, mutta mulle se paras bookkeri. Pokerinpeluuseen suosittelen Pokerstars. Löytyy pelattavaa ympärivuorokauden pikkusummista tyyliin isompiinsummiin, käteis ja turnaus pokerissa. Huonona puolena voisin sanoa helvetin isot fieldit turnauksissa. Näin ainakin kuullu isoilta-pojilta.

    Ystävällisin terveisin
    John Wacker
    Puistolantie 3 B 4
    Rämiö
    Puh. 0700176176

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep..jep.. onnea ja menestystä!

      Poista
    2. Ok. Jos ihan tosissaan ollaan niin tuo vedonlyönti on ihan mukavaa puuhaa, suosittelen! Tohon, että siihen jää koukkuun niin se on pötyupuhetta. Jos sitä tolleen ajattelee niin eihän tässä kohta uskalla mitään tehdä jos sitä koukuttavalla tavalla jäis asioihin kiinni.

      Poista
  20. Mää mietin et millon on taas tulossa sulla joku kilpailu? :) +Asutko yksiössä, jos joo niin monen neliön? :)

    VastaaPoista
  21. noi rahapelit taitaa olla viimeinen vaihtoehto, koukuttaa helpommin kuin viina :/ ja tietääkseni Niko ei alkoholisti ole, vaikka monet niin tuntuu ajattelevan? Tsemppiä Niko ja aurinkoista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  22. Matkijanärhi on jaettu kahteen osaan, eka tulee 2014 marraskuussa ja toka 2015 marraskuussa =( Sama rahastustapa kuin juuri tällä Twilightilla... :D

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com