keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Pian mennään!


Heitin just nopee iltapalani uuniin.. 


Onneksi menin maistamaan tota tonnikalaa ennen kuin pizza meni uuniin (tietenkin olin kerjennyt sen laittamaan jo pizzani päälle), se maistu siltä että mä en syöttäisi sitä edes koirilleni. No mä sitten ronkin sen melkein kokonaan pois ja toivon että loput palaa niin korrelle tuolla uunissa että en edes maista mitään.

Ja sitten siihen huomiseen.. 

kuva / www.jannetorikka.fi  tuotanto / Moskito Televisio Oy / nettisivut sub.fi/viidakontähtöset

Torstaina 11.4 klo. 08.40 Radio Novassa vieraana Sabina ja minä! 

Huomenna on ihan hullu päivä & oon oikeesti liikenteessä koko päivän. Illalla sitten 19.00 aikaan nähdään tähtösten kanssa ja illastetaan yhdessä. Katsotaan ensimmäinen lähetys eräässä ravintolassa ja..ja.. :) Oi että. Mulla on huomenna muutaman tunnin breikki ja ellen mä pyhitä sitä nukkumiseen niin ehkä kuulette musta myös huomenna täällä blogini puolella. Koitan päivittää kuitenkin huomisen päivän liikkeitä instagramiin / twitteriin. Löydätte mut molemmista nimellä nikosaarinen .

Mulla ois tuhat juttua teille kerrottavana ja päivitettävänä, mutta mun on pakko käydä ton mun pizzan kimppuun & laitettava pää tyynyyn. Lisäksi menin eilen lupaamaan ne sempalo-humpalo-kemut tänne blogiin kun 2000 rekisteröityä lukijaa menee rikki. No.. arvatkaa kuinka monta sähköpostia kerkesin aiheesta tänään lähettämään? NOLLA. Ehkä mä pyhitän huomiset bussimatkat tabille ja laittelen asioita rullaamaan. 

Makoisaa yötä!:)

31 kommenttia:

  1. Iiks, tätä on niin ootettu :D Vihdoin se alkaa huhu. En malta oottaakkaan mitä se eka jakso pitää sisällään.
    Ja omnom, nyt tuli nälkä. Pitää varmaan syyä lasagnee iltapalaks :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEIHEIHEI! kelpais mullekkin. Lasange on ihan yks mun lemppareista <3 en vaan koskaan jaksa tehdä sitä :F

      Poista
    2. Mä oon ny tehy kaks kertaa viikonsisää lasangnee :D Se on kyllä tosiaanki einy työlästä mut kumminki epänopeehelppoo :D

      Poista
  2. Onneks mulla on koulussa semmoset tunnit aamusta että voin kuunnella radioo samalla! :D kauan se kestää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haastis on varmaan jtn 15 minuutin luokkaa :) ei ne yleensä kauaa kestä.

      Poista
  3. toivottavasti ton kuulis jostain podcastina kun ei tuskin saan itteni hereille noin aikasin vapaapäivänä :( mut perjantain korkojen keran ainaki katon! hihi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 voi olla muuten Roosa että se on myöhemmin kuultavissa Novan sivuilta? kurkkaile sinne huomenna kun heräilet. ihanaa vapista sulle <3

      Poista
  4. Mieti jätkä muutaman kerran niitä asioita siellä ilmeisen tyhjässä pääkopassas, ennen kun alat arvostelemaan muita ihmisiä, tai instituutioita!

    Fakta on se, sun kohdalla, että SINÄ et ole saanut elämäsi aikana MITÄÄN aikaseksi, joten sillon ei pitäisi paljon huudella mitä sylki suuhun tuo, vai mitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis sori multa meni nyt ihan hieman ohi.. aiheuttiko toi mun iltapala tälläisen reaktion sussa vai oliko sulle liikaa se että mulla on huomenna kiireinen päivä? :D

      Poista
    2. Joo mäkään en ymmärtäny yhtää? Ei tainnu olla tolla kaikki matot suorassa... :D

      Poista
    3. Varmaan kommentissa tarkoitetaan sitä mainosta missä räyhäät, veikkaisin. :)

      Poista
  5. Jeee huomenna vihdoin alkaa Viidakon tähtöset!!!!! Ja tosiaan, eldoradon tonnikala on kissojen (tai koirien) ruokaa, jos sitä kehtaa edes niillekkään syöttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee sinäkin elämälläs jotain hyödyllistä tai merkitsevää... Tällaista kuraa ei pitäisi näyttää missään.

      Poista
    2. Taitaa taas olla elämäänsä kyllästynyt ja provosoiva (yrittää ainakin kovasti) ano liikenteessä : D ahhah

      Poista
    3. Hei, olisiko helpointa että jos teitä nimettömiä käyttäjiä ärsyttää tämä blogi niin suunnattoman paljon että ette sitten roikkuis täällä?:) Helpommin se asia on tehty että te poistutte täältä kuin se että te alatte mun lukijoita täältä häätämään pois :) Ei millään pahalla, mutta mä en nyt meinaa lähteä näihin provoihin mukaan. Otan teidän ip-osoitteet selville -> annan frendille ja se on minuutti kun se on selvittänyt mistä nämä komentit tulee. Sen jälkeen julkaisen ne erillisessä postauksessa nimien kera :)

      Poista
    4. Gerkko.. joo tähtöset alkamassa niin nää on taas vauhdissa :) ..huomenna menee säppiin taas kommentointi heiltä jos siellä tulee yön aikana turhaa settiä. Nyt nukkumaan. Öitä sulle ja sun karvavauvalle <3

      Poista
    5. Ip-osoitteen nyt saa selville vähänkin Niko Saarista fiksumpi ihminen. Ip-osoitteen avulla saadut henkilötiedot saa vain operaattorilta, jos POLIISI näin haluaa.

      Poista
    6. "Otan teidän ip-osoitteet selville -> annan frendille ja se on minuutti kun se on selvittänyt mistä nämä komentit tulee. Sen jälkeen julkaisen ne erillisessä postauksessa nimien kera :)"

      Sen jälkeen sinä ja sun frendi saatte syytteen ja frendi luultavasti potkut töistä.

      Poista
  6. onneks viidakon voitti ihminen josta säki tykkäät!!;)

    VastaaPoista
  7. http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288555454564.html?fb_action_ids=4907729501325&fb_action_types=og.recommends&fb_ref=artikkeli_likea&fb_source=other_multiline&action_object_map={%224907729501325%22%3A450696905007099}&action_type_map={%224907729501325%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map={%224907729501325%22%3A%22artikkeli_likea%22}

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  8. niko rakastan sinnuuu :DD !! <3

    VastaaPoista
  9. Ihana jakso eilen! :D Nauroin kippurassa sun jutuille, hyville jutuille! Tarkoitan siis hyvässä mielessä. :) Olet mun ehdoton suosikki!! En edes katsoisi Viidakon tähtösten tätä kautta jos et siellä mukana olisi. Älä välitä haukuista, oot mahtava tyyppi! Jos joku ei sitä ymmärrä ni oivoi. :) <3

    VastaaPoista
  10. HAHHAHAA niin paras jakso eilen :DDD ihan huippu-juttuja sulla! katoin vielä kaks kertaa netistä sen, joka kerta nauroin yhtä paljon :D lopetan heti sen kattomisen ku sinä et oo enää siinä, toivottavasti siis oot viimeiseen asti ;)

    VastaaPoista
  11. Mun on nyt pakko kirjoittaa sulle. Oot aivan ihana persoona!
    Katsoin eilen viidakon tähtöset ja tänään korkojen kera -ohjelman.
    Harvoin näkee ihmistä joka on noin aito ja rehellinen. Oot heti sen oloinen, että sä oot oma itsesi ja toteutat rohkeasti unelmiasi ja tartut tilaisuuksiin. Sait kyllä hymyilemään. :)
    Typerääkin kommenttia sulle täälä näyttää tulevan, mutta ne on vain kateellisia.
    Hyvää jatkoa sulle!:)

    -Laura

    VastaaPoista
  12. Oot Niko aivan MAHTAVA! Siis aivan mieletön tyyppi!!! Voisin kehua sua loputtomiin,helvetin mahtava persoona ja helvetin hauskat jutut! Olet parasta,hyvää jatkoa Niko toivottavasti voitit koko kisan!!! Rakastuin suhun!

    VastaaPoista
  13. Niko!! Pommit sinä ja Minna ootte parhaita viidakon tähtösissä

    VastaaPoista
  14. Oot paras sun tai Minnan on pakko voittaa !!!!!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com